Tutaj się witamy
A witamy witamy i zapraszamy do częstego zaglądania na forum oraz spoty 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
A wogóle na forum znalazłem się dzięki dobremu duchowi z mazdy 323F, który za wycieraczką mojej madzi zostawił mi ulotkę mazdaspeed:) było to pod realem na Jana Pawła II w Łodzi:) Pozdrawiam serdecznie i miło być w gronie fanów 
Off we go... Gone in 60 seconds
- Od: 27 gru 2009, 11:58
- Auto: Mazda 323 C
1.5 – 16V
1995 r.
Typ BA
Witam!!!
Dzis zalogowałem sie na forum, które czytam juz od kilku dni.
Obecnie jestem posiadaczem BMW 323 & Peugeota 307, ale zamierzam jedno z tych aut (albo i oba
) w przeciagu kilku miesiecy zmienić na ładną benzynową "6".
W rodzinie była kiedys benzynowa 626 z 98 roku i było to najbardziej bezawaryjne auto, z jakim miałem do czynienia przez kilkanascie lat bycia kierowcą. A w dodatku dosyc fajne
takze duchem MAZDY jestem zarażony już od dłuższego czasu....
Dzis zalogowałem sie na forum, które czytam juz od kilku dni.
Obecnie jestem posiadaczem BMW 323 & Peugeota 307, ale zamierzam jedno z tych aut (albo i oba
W rodzinie była kiedys benzynowa 626 z 98 roku i było to najbardziej bezawaryjne auto, z jakim miałem do czynienia przez kilkanascie lat bycia kierowcą. A w dodatku dosyc fajne
-
Frolik
Frolik satysfakcja gwarantowana
Kolego uzupełnij Awert
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
Witam wszystkich dziś dołączyłam do forum, nie mam jeszcze mazdy ale jestem w trakcie kupowania
pozdrawiam
-
dizzzy87
Frolik napisał(a):Dzis zalogowałem sie na forum, które czytam juz od kilku dni.
Obecnie jestem posiadaczem BMW 323 & Peugeota 307, ale zamierzam jedno z tych aut (albo i oba ) w przeciagu kilku miesiecy zmienić na ładną benzynową "6".
Powitać
-
Szalotka
gromaciek napisał(a):Frolik napisał(a):Dzis zalogowałem sie na forum, które czytam juz od kilku dni.
Obecnie jestem posiadaczem BMW 323 & Peugeota 307, ale zamierzam jedno z tych aut (albo i oba ) w przeciagu kilku miesiecy zmienić na ładną benzynową "6".
PowitaćZapraszamy na spoty. Info w regionalnych
Również Zapraszam, może byc bez Mazdy .... narazie
Witam wszystkich
jestem szczesliwym posiadaczem Mazdy 323 1.6 16v od 5 dni... Kupilem ja od jednego z forumowiczow
. Goraco pozdrawiam

WRC Wyrcy Rycy Cescy

- Od: 5 lut 2010, 10:57
- Auto: jest 323BG 1.6 16v będzie 323f bj
Także witam sie jestem użytkownikiem Premacy 2,0 DITD z 2003 od 1miesiąca, jak narazie jestem b. zadowolony. Myśle że jak sie trochę ociepli to przystąpie do dłubania przy niej , filtry i te sprawy ...
Pozdrawiam wszystkich Mazdowiczów z Kraśnika i całej lubelszczyzny.
Pozdrawiam wszystkich Mazdowiczów z Kraśnika i całej lubelszczyzny.
- Od: 28 lip 2009, 20:17
- Auto: Premacy 2.0 DITD 2003
Siema, byłem na Mazda Speed wiele lat temu a;e zapomniałem hasła więc rejestruję sie ponownie
Szukam czegoś na giełdzie i będę szukał informacji na temat CX7 w turbo dieslu bo wujkowi będę takiego (m.in.) niebawem szukał
Szukam czegoś na giełdzie i będę szukał informacji na temat CX7 w turbo dieslu bo wujkowi będę takiego (m.in.) niebawem szukał

-
ApAcHoS
Witam. Nazywam się Robert. Na Mazdach jeszcze się nie znam, ale chętnie pomogę w temacie Mercedesa C W203 
-
ironman
Czesc
Witam Wszystkich szczesliwych posiadaczy Mazdy
Mam na imie Tomek i mam 30lat ,mieszkam i pracuje w Anglii w Northampton.
Jestem posiadaczem Czarnej Mazdy 6 TS2 2.0d 136KM rok 2005 maj.
Przebieg to 100tys km z pelna historia ,wersja z czarna skora.
Mazde kupilem dla jej niebagatelnego wygladu, bogatego wyposazenia i bezawaryjnosci
O forum dowiedzialem sie z wyszukiwarki internetowej gdy szukalem czegos wiecej o mazdzie (opini,szczegolow)
Witam Wszystkich szczesliwych posiadaczy Mazdy
Mam na imie Tomek i mam 30lat ,mieszkam i pracuje w Anglii w Northampton.
Jestem posiadaczem Czarnej Mazdy 6 TS2 2.0d 136KM rok 2005 maj.
Przebieg to 100tys km z pelna historia ,wersja z czarna skora.
Mazde kupilem dla jej niebagatelnego wygladu, bogatego wyposazenia i bezawaryjnosci
O forum dowiedzialem sie z wyszukiwarki internetowej gdy szukalem czegos wiecej o mazdzie (opini,szczegolow)
-
tomrem1611