Tutaj się witamy
Pozdrawiam wszystkich użytkowników i miłośników marki Mazda. Wita Wrocław.
- Od: 26 paź 2009, 16:08
- Auto: Mazda 6 2.0D (GY)
Witam , od paru miesięcy jestem posiadaczką mazdy
, forum poczytuje od jakiegos czasu , kilka rad i informacji juz b.sie przydało :–)
pozdrawiam wszystkich

pozdrawiam wszystkich
-
mch
Witam
Od jakiegoś czasu jestem na forum, cichy i spokojny
bo nie mam jeszcze Mazdy i nigdy nie miałem to i pisać nie ma o czym
Zagłębiłem się w lekturę forum – temat rzeka
Ale już zdecydowałem i pewnie niedługo stanę się posiadaczem jakiejś Madzi – w sumie fajne autka
Pozdrawiam
Od jakiegoś czasu jestem na forum, cichy i spokojny
Zagłębiłem się w lekturę forum – temat rzeka
Ale już zdecydowałem i pewnie niedługo stanę się posiadaczem jakiejś Madzi – w sumie fajne autka

Pozdrawiam
-
ja212
Witam serdecznie,
zakupiłem niedawno auto od klubowicza Deadly. Mam nadzieję, że nie będę mógł zbytnio narzekać
M kupiłem z konającym tłumikiem końcowym, zatem takowego poszukuję (m3, bk,2004,2.0i). W ASO krzyczą około 3100 zł, zamiennik Bossala może zakupić podobno za około 1000 zł. Zapraszam z alternatywnymi propozycjami
Pozdrawiam.
zakupiłem niedawno auto od klubowicza Deadly. Mam nadzieję, że nie będę mógł zbytnio narzekać
M kupiłem z konającym tłumikiem końcowym, zatem takowego poszukuję (m3, bk,2004,2.0i). W ASO krzyczą około 3100 zł, zamiennik Bossala może zakupić podobno za około 1000 zł. Zapraszam z alternatywnymi propozycjami
Pozdrawiam.
-
przewodniczacy
witam. ja mam podzielne zdanie co do aut. mam w domu 2 golfy (spisuja sie) mkII i mkIII i mazde do sprzedania 626 ostatni rok prod. ktora tez sie spisuje 
-
szymko
witam wszystkich jestem Andrzej z Sulęcina w Lubuskim od 3 miesięcy posiadam mazde xedos 6 1,6 16v rok 96 wcześniejsze auto mazda 323 f miałem ją 3 lata jeszcze raz witam i pozdrawiam
-
fiuri
Powitać wszystkich nowych 

- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Witam wszystkich,
Mam na imię Adam, mam 33 lata i mieszkam w Olsztynie. Od 3 dni jestem posiadaczem Mazdy 6. Więcej informacji o aucie w wątku Nasze Mazdy.
Pozdrawiam
Mam na imię Adam, mam 33 lata i mieszkam w Olsztynie. Od 3 dni jestem posiadaczem Mazdy 6. Więcej informacji o aucie w wątku Nasze Mazdy.
Pozdrawiam
-
Doodi
Witam
Chyba jednak nie
Doodi napisał(a):Więcej informacji o aucie w wątku Nasze Mazdy
Chyba jednak nie
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
Doodi napisał(a):Witam wszystkich
Ja również witam. Przeniosłem Twój post w odpowiednie miejsce. FAQ Forum na początek będzie przydatną lekturą. Pozdrawiam.
szymko napisał(a):witam szymek jestem.
witam, a moze tak bys uzupelnil profil. Miejscowosc i auto jesli posiadasz
-
Szalotka