Tutaj się witamy
Artmanbdg witamy
witamy i zapraszamy na bydgoskie spotkania. Wiecej info znajdziesz na ten temat w dziale Spotkania Regionalne w temacie bydgoskim.
Witam wszystkich! Od wczoraj jestem (szczęśliwym? się okaże) posiadaczem Madzi 626 z 2000/01 r w kombi – 2.0 DiTD 101 km. MazdaSpeed znalazłem oczywiście w google.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
dzika_wenza
Witam
Użytkowałem Mazdę 626 2.0 benz + LPG z roku 1991 w latach 2005-2007. Teraz poruszam się czymś dużo mniejszym, ale rozglądam się za Mazdą 6 stąd moja obecność na forum :–)
Jeszcze raz witam serdecznie
Pozdrawiam
Użytkowałem Mazdę 626 2.0 benz + LPG z roku 1991 w latach 2005-2007. Teraz poruszam się czymś dużo mniejszym, ale rozglądam się za Mazdą 6 stąd moja obecność na forum :–)
Jeszcze raz witam serdecznie
Pozdrawiam
Spokój cechuje mistrzów
- Od: 13 gru 2009, 22:33
- Auto: MAZDA 6 1.8 BENZ.
witam
witam:)
i o zdrowie pytam
o forum stronce itd wiem z internetu zawsze pasjonowalam se ta marka i znalazlam wlasnie klub Mazdaspeed :0
wiec chciałabym powiedziec wszystkim Ello

i o zdrowie pytam
o forum stronce itd wiem z internetu zawsze pasjonowalam se ta marka i znalazlam wlasnie klub Mazdaspeed :0
wiec chciałabym powiedziec wszystkim Ello

Nie ważne gdzie jesteś, ważne kim jesteś. Nie ważne gdzie jesteś, ważne czym tam dojedziesz..
dzika_wenza napisał(a):Witam wszystkich! Od wczoraj jestem (szczęśliwym? się okaże) posiadaczem Madzi 626 z 2000/01 r w kombi – 2.0 DiTD 101 km. MazdaSpeed znalazłem oczywiście w google.
Pozdrawiam
Witam zapraszam do wątku podkarpackiego --> http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=83873
Witam wszystkich FANÓW MAZDY!! siemanko
Moja Nowa Madzia 323F 2.0V6 ZAPRASZAM http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=321&t=165730
Moja BYŁA Madzia http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=111034&p=2480591#p2480591Zapraszam:)
Moja BYŁA Madzia http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=111034&p=2480591#p2480591Zapraszam:)
- Od: 15 gru 2009, 12:44
- Auto: Mazda 323F BA 2.0 V6 95r.
Witam wszystkich, jestem nowy na forum – przygnała mnie tutaj nieodparta potrzeba poszerzenia swojej wiedzy o samochodzie, do którego przymierzam się na 95%, czyli M6 2.0/2.3 benzyna. Pozdrawiam – Daniel
-
the-k
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem M6, tak więc trzeba było dołączyć do grona wszystkich kierowców tej marki – no i jestem. Pozdrawiam.
Stronę znalazłem w necie
Stronę znalazłem w necie
-
jukatan
Witam,
Jestem z Izdebna Kościelnego – niewielka wieś około 30 km od Warszawy. Studiuje i pracuje. Mazda 323f BA '94 była moim pierwszym autem – fenomenalnym. Dlatego teraz planuje kupno kolejnego – takiego samego
Znalazłem w google. Wiedziałem, że inne marki mają swoje fora, dlatego chciałem znaleźć forum Mazdowe
Jestem z Izdebna Kościelnego – niewielka wieś około 30 km od Warszawy. Studiuje i pracuje. Mazda 323f BA '94 była moim pierwszym autem – fenomenalnym. Dlatego teraz planuje kupno kolejnego – takiego samego
Znalazłem w google. Wiedziałem, że inne marki mają swoje fora, dlatego chciałem znaleźć forum Mazdowe
Witam. Jestem ze Szczecina, choc obecnie przebywam w Warszawie. Swoja madzie kupilem w styczniu tego roku a do tej pory ograniczalem sie do biernego czytania forum. Ostatnio jednak stwierdzilem ze dosc milczenia i warto sie przywitac i zaczac uczestniczyc aktywnie w zyciu forumowym
. Jezdze srebrna 323f BA '96 Z5 1.5 i bardzo sobie to auto cenie. W razie jakby ktos mnie widzial w Waw to jezdze na szczecinskich blachach.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow!
Wacu
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow!
Wacu
- Od: 18 gru 2009, 18:43
- Auto: 323f BA '97 Z5 1.5
Cześć. Właścicielem Mazdy 3 jestem od niedawna i bardzo cieszę się, że jest takie forum jak to. Na razie będę z niego korzystał biernie ale obiecuję, że na pewno pilnie.
Pozdrawiam forumowiczów i mam nadzieję w przyszłości kolegów
LSky
Pozdrawiam forumowiczów i mam nadzieję w przyszłości kolegów
LSky
- Od: 18 gru 2009, 00:47
- Auto: Mazda3 1.6 MZ-CD 2008
Cześć,
Moja mazda to xedos 6. Auto wybrane całkowicie nieprzypadkowo... w połowie lat 90....Idąc piechotą do ogólniaka zobaczyłem xedosa....Oczywiście zapragnąłem mieć takie auto.... No i mam ...
do tej pory nic nie pisałem na forum ... wszystkie odpowiedzi na moje pytania mogłem znaleźć na forum
A ja czułem że jeszcze nie mam nic mądrego do powiedzenia na temat mazd......
No ale teraz jestem już po paru większych naprawach/remontach wykonanych własnoręcznie wiec może komuś coś podpowiem.
Balandis
Moja mazda to xedos 6. Auto wybrane całkowicie nieprzypadkowo... w połowie lat 90....Idąc piechotą do ogólniaka zobaczyłem xedosa....Oczywiście zapragnąłem mieć takie auto.... No i mam ...
do tej pory nic nie pisałem na forum ... wszystkie odpowiedzi na moje pytania mogłem znaleźć na forum
No ale teraz jestem już po paru większych naprawach/remontach wykonanych własnoręcznie wiec może komuś coś podpowiem.
Balandis
- Od: 13 paź 2009, 22:06
- Auto: Mazda Xedos 6 CA KF 2,0 V6
Czesc
Ja jestem dumnym posiadaczem mazdy 323f bj – zreszta widac obok;] Szukalem informacji na jej temat przed kupnem i sie nie zawiodlem na tym forum, a teraz nadszedl czas sie zarejestrowac, bo mam z nia duzy problem;]
Mam nadzieje, ze w przyszlosci tez bede mogl cos podpowiedziec na tym forum, a nie tylko biernie korzystac;]
Pozdrawiam
Krzysiek
Ja jestem dumnym posiadaczem mazdy 323f bj – zreszta widac obok;] Szukalem informacji na jej temat przed kupnem i sie nie zawiodlem na tym forum, a teraz nadszedl czas sie zarejestrowac, bo mam z nia duzy problem;]
Mam nadzieje, ze w przyszlosci tez bede mogl cos podpowiedziec na tym forum, a nie tylko biernie korzystac;]
Pozdrawiam
Krzysiek
- Od: 20 gru 2009, 21:53
- Auto: 323F BJ DiTD