Kogo widziałem / widziałam
Pozdrowionka dla kierójącego i pasażerki Mazdy 323f BA na nr NNI U... (granatowa) widzianych po 9-ej na trasie Mława-Płońsk(wyprzedzanie aut I klasa
).W samej W-wie widać wiele aut ale ta,która zwróciła na nas uwage to Mazda 323f BA na nr WD 46..... (czerwona),o godz 10-ej na skrzyżowaniu Toruńska-Jerozolimska.Pozdrowionka 
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
A ja widziałem Bruce'a
Którego Xedosa 6 odebrałem od niego z pracy do konserwacji a zostawiłem mu swoją białą strzałę...tak więc przejechałem się kawałek tym zacnym samochodem a potem oglądałem go od spodu przez jakiś czas
Po czym Wojtek przyjechał po odbiór....zamieniliśmy kilka słów na temat aut...Zlotu w Rykach i rozjechaliśmy się 
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Jestem obecnie w Wiedniu , tutaj to jezdzi sporo mazd ..... od 2 dni jestem oprowadzany po tym pięknym miescie przez naszego kolegę Darka ( Achemenid ) z tego miejsca baaaardzo Ci Darku dziękuje bez Ciebie nie zobaczył bym tych ciekawych obiektów – jesteś wielki.Pozdrawiam J+rodzinka.
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Pozdrawiam właściciela czerwonej MX-3 wyprzedzającego mnie na "1-ce" przed zjazdem na jaworzno. Madzia była na niemieckich rejestracjach. Nie obyło się bez miłej wymiany spojrzeń 
Zula napisał(a):No to zapraszam na kawusię, ja na rogu Jerozolimskich i Łopuszańskiej przebywam 8h dziennie w dzień powszedni.
wpadnę ale pewnie po 25, albo lepiej przyjadę
Zula napisał(a):A spróbuj się nie zgodzić
nie próbuję, tylko napisz ma PW w której firmie
Sprzedam różne części do mx-6
- Od: 23 sie 2005, 08:49
- Auto: Q50 3,0 TT, było 3 BL 2,3 MPS, mx6,626, 6 GH 2,5
Hmm... W ostatnich dniach napotkalem pare Mazd w czestochowie nie obylo sie bez wymiany spojzen ale calkowicie pozytywnych oczywiscie tez proba zareklamowania naszego forum po przez wskazywanie "palcem" na boczne naklejki na drzwiach
gest reka "czesc" z pozdrowieniami 

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
MARRUD napisał(a):Zula napisał(a):No to zapraszam na kawusię, ja na rogu Jerozolimskich i Łopuszańskiej przebywam 8h dziennie w dzień powszedni.
wpadnę ale pewnie po 25, albo lepiej przyjadę
Zula napisał(a):A spróbuj się nie zgodzić
nie próbuję, tylko napisz ma PW w której firmie
Spróbuj tam dojechać!!!

- Od: 4 sty 2007, 16:18
- Auto: z ptaszkiem w kółku
Docent D napisał(a):Niedaleko mnie często widuje (w drodze do pracy) ładną czerwoną MX-3 za sterami której zasiada młoda kierowniczka![]()
Łódź –> Górna –> Dąbrowa (okolice pętli tramwajowej 7, 13)
Tak czytam, czytam, myślę: "JA!" hyhyhy, no ale nie to miasto
- Od: 20 cze 2007, 13:03
- Auto: Mazda MX3, 1.6, '97 | Hondon
MARRUD napisał(a):nie próbuję, tylko napisz ma PW w której firmie
A to nie żadna tajemnica, AMADEO Group sie nazywa, w tym niższym budynku, lokal 12
- Od: 20 cze 2007, 13:03
- Auto: Mazda MX3, 1.6, '97 | Hondon
Zula napisał(a):Docent D napisał(a):Niedaleko mnie często widuje (w drodze do pracy) ładną czerwoną MX-3 za sterami której zasiada młoda kierowniczka![]()
Łódź –> Górna –> Dąbrowa (okolice pętli tramwajowej 7, 13)
Tak czytam, czytam, myślę: "JA!" hyhyhy, no ale nie to miasto
A szkoda no
- Od: 28 paź 2007, 16:48
W niedzielę na trasie S7, gdzieś w świętokrzyskim mijałem gościa w 323F BA srebrnej, dokładnie takiej jak moja
Zauważył rękę wystawioną w pozdrawialnym geście i odpowiedział tym samym. PZDR!
Jaksa napisał(a):od 2 dni jestem oprowadzany po tym pięknym miescie przez naszego kolegę Darka ( Achemenid ) z tego miejsca baaaardzo Ci Darku dziękuje bez Ciebie nie zobaczył bym tych ciekawych obiektów – jesteś wielki.
Darek to niesamowity przewodnik, raz zaliczyłem super wycieczkę po wiedniu pod jego przewodnictwem
Dokładnie , miałem zbyt mało czasu aby dokładnie wszystko zwiedzic , tam trzeba pojechac na 3 pełne dni , w przyszłym roku pojade tylko na zwiedzanie a Darka polecam za przewodnika.marek napisał(a):Darek to niesamowity przewodnik
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Hehe tez nas oprowadzil expresowo od rana do wieczora caly Wiedeń
Super Gość 

Mercedes SLK kompressor
- Od: 21 kwi 2006, 11:02
- Auto: Mercedes SLK