Tutaj się witamy
to może ja się też grzecznie przywitam ze wszystkimi, bo na forum od sierpnia siedzę, na spoty regionalne jeżdżę, kandydata wydębiłam, a dzień dobry wszystkim nie powiedziałam, wybaczcie 
Ostatnio edytowano 11 lis 2009, 13:23 przez montanka, łącznie edytowano 1 raz
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
Witam serdecznie. Od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323F z rocznika 1999. Auto sprowadziłem z Niemiec. Kupione od prawie 90 letniego niemiaszka, pierwszego właściciela w stanie prawie salonowym
Żartuję oczywiście, ale nigdy nie przypuszczałem, że 10 letni samochód może tak wyglądać. Witam jeszcze raz serdecznie.
PS
O stronie powiedział mi wujek Google.

PS
O stronie powiedział mi wujek Google.
-
Jash
Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy M6 i nie tylko!!!
Ja z forum korzystam od ponad roku, ale dopiero kilka dni temu postanowiłem się zarejestrować i nie żałuję. O tej ciekawej stronce dowiedziałem się od kolegi, który też jest naszym forumowiczem.
Jeszcze raz pozdrawiam gorąco i do zobaczenia na polskich drogach
Ja z forum korzystam od ponad roku, ale dopiero kilka dni temu postanowiłem się zarejestrować i nie żałuję. O tej ciekawej stronce dowiedziałem się od kolegi, który też jest naszym forumowiczem.
Jeszcze raz pozdrawiam gorąco i do zobaczenia na polskich drogach

- Od: 31 paź 2009, 01:23
- Auto: Mazda 6 Combi 136 Ps '2004
Pozdrawiam wszystkich serdecznie,korzystam z forum już od jakiegoś czasu,więc nieładnie jest się nie przywitać. Jestem posiadaczem mazdy 3 2005 1.6 , i jak na razie jestem zadowolony ,pozdrawiam do zobaczenia...
- Od: 18 paź 2009, 10:03
- Auto: M3 BM 15' SkyEnergy 165
Roomster Scout
M3 BK była
Witam wszystkich:)
dopiero zaczynam przygodę z forum, mimo, że mazda jest już od wielu wielu lat w moim posiadaniu:)
do zobaczenia na drodze:)
dopiero zaczynam przygodę z forum, mimo, że mazda jest już od wielu wielu lat w moim posiadaniu:)
do zobaczenia na drodze:)
[img]http://www.mx-5.pl/images/signatures/9587186484ffc93c5d9f65.jpg[/img]
- Od: 13 lis 2009, 14:53
- Auto: MX-5 '90 nananananana :)
MX-5 '93 Turbo Grinch
Witam wszystkich posiadaczy mazdy a w szczególności modelu 3, którego jestem właścicielem od 10 listopada bieżącego roku
. Jest to moja trzecia mazda i najprawdopodobniej zostanę przy tej marce, bo nie widzę jak na razie konkurencji dla koncernu z Hiroszimy.
Pozdrowionka dla wszystkich forumowiczów, klubowiczów, a w szczególności dla posiadaczy trójeczki
/andariel – nie wstawiamy tutaj zdjęć.

Pozdrowionka dla wszystkich forumowiczów, klubowiczów, a w szczególności dla posiadaczy trójeczki
/andariel – nie wstawiamy tutaj zdjęć.
- Od: 10 sty 2009, 20:48
- Auto: MAZDA 6 GG 1.8 COMFORT
witam
Ostatnio edytowano 14 lis 2009, 00:36 przez kristoferson, łącznie edytowano 1 raz
-
kristoferson
Siemanko, to ja tez sie wkoncu przywitam
Od niedawna jestem "bardzo szczesliwym" posiadaczem 323f bg, o forum dowiedzialem sie przegladajac informacji o mojej Efce na google 
-
Robson6661
Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie!
Forum znalazłem oczywiście w Googlach poszukując więcej informacji na temat Mazd w szczególności 3 gdyż od jakiegoś czasu staram się nabyć to auto ale jak na razie bez powodzenia.
Forum znalazłem oczywiście w Googlach poszukując więcej informacji na temat Mazd w szczególności 3 gdyż od jakiegoś czasu staram się nabyć to auto ale jak na razie bez powodzenia.
-
Vans
Witam wszystkich.
Forum wygooglalem szukajac info nt. Mazdy.
Wiele lat temu moim pierwszym autem byla Mazda 626, rocznik '84 2.0 Bylo to juz auto pelnoletnie bo mialo wtedy 18 lat.
Mimo swojego wowczas wieku i tak zaskoczylo mnie techniką, ale nie tylko mnie: Do dzis smieje sie z mechanikow, ktorzy bali sie dotykac mojego uszkodzonego gaznika, dlatego smigalem na LPG.
Pozniej inne auta i niemieckie i japonskie.... i po latach wrocielm do Mazdy: 6 2.0 benzyna. Jak na 6 lat to z duuuzym przebiegiem – kupiona za granica przy salonie, wiec licznik krecony nie byl i przez ten caly czas tam serwisowana, czyli historia obca mi nie jest
No to jeeedzieeemyyyyyyy
Pozdrawia i wita Kristoferson
Forum wygooglalem szukajac info nt. Mazdy.
Wiele lat temu moim pierwszym autem byla Mazda 626, rocznik '84 2.0 Bylo to juz auto pelnoletnie bo mialo wtedy 18 lat.
Pozniej inne auta i niemieckie i japonskie.... i po latach wrocielm do Mazdy: 6 2.0 benzyna. Jak na 6 lat to z duuuzym przebiegiem – kupiona za granica przy salonie, wiec licznik krecony nie byl i przez ten caly czas tam serwisowana, czyli historia obca mi nie jest

No to jeeedzieeemyyyyyyy

Pozdrawia i wita Kristoferson
Witam,
Jestem posiadaczem 323F BA z 96r. Właśnie borykam się z wymianą tylnych amortyzatorów oraz mocowań górnych (zostały zeżarte przez rdzę). Ale ogólnie autko super.
Pozdrawiam
Jestem posiadaczem 323F BA z 96r. Właśnie borykam się z wymianą tylnych amortyzatorów oraz mocowań górnych (zostały zeżarte przez rdzę). Ale ogólnie autko super.
Pozdrawiam
-
LukasKnz
kobong napisał(a):Myślę, że nadszedł wreszcie czas na to aby się przywitać, bo
już od jakiegoś czasu krążę po tym forum.
Kupiłem niedawno BJ-kę i najpewniej nadal będę tutaj często zaglądał.
a więc witam wszystkich i pozdrawiam
A z jakim silniczkiem, jeśli zapytać można.
- Od: 25 paź 2009, 15:19
- Auto: 323f BJ B3