Kogo widziałem / widziałam
Pomieszkuje teraz w Poznaniu i ostatnio 3 razy widzialem kolo ronda kaponiery i na ul.dąbrowskiego PIEKnA mazde millenie S, butelkowo zielona z brazowym wnetrzem i z czarnymi alusami. Miodzio
Pzdr dla czlowieka ktory jezdzi nietuzinkowym autem z dusza!!!;p
- Od: 23 maja 2007, 16:52
- Auto: mazda 626 GE
Jaksa napisał(a):Pozdrowienia dla Marcina ( Pycia ) ktorego wyprzedzałem dzisiaj przed 19-tą na Trasie Ł.
Rowniez pozdrawiam ...
..... " Mazda " szkoda ze tak pozno ja poznalem ...
- Od: 27 maja 2005, 16:49
- Auto: Mazda 6 GY Kombi 2,0 PB 2006
pozdrowienia dla BG na podkladkach klubowych wyprzedzanej przezemnie prawa strona (po torowisku tramwajowym) w rudzie slaskiej (goduli) ;D niestety tablic nie dowidzialem bo ciasno było jak diabli;D
Przed chwila mijałem dunię na Modlińskiej, pozdrowionka:)
Arturoo napisał(a):Pozdrawiam Marcino spotkanego wczoraj na obwodnicy piekarsiej i pozostale 3 madzie... czarna mx-3 srebrna 323f i jeszcze jedna język Ps. jechalem samochodem ojca wiec nie do rozpoznania:)
Dzieki
Pozdrówka dla kierownika habrowej madzi, którą" pilnowaliśmy"
prawie całą noc z balkonu podczas imprezki u znajomych w Mysłowicach na Jodłowej. Zostawiłam namiary na forum
gdyby właściciel jeszcze tu nigdy nie kukał
aha jeszcze pozdrówka dla każdej mijanej dziś madzi w południe na trasie powrotnej do domku (chyba 323f turkusowa nawet migła światłami albo mi się wydawało)

aha jeszcze pozdrówka dla każdej mijanej dziś madzi w południe na trasie powrotnej do domku (chyba 323f turkusowa nawet migła światłami albo mi się wydawało)
- Od: 5 lut 2007, 01:20
- Auto: mazda 323 f 1997r. 1,5 16V
pozdrowienia dla czarnej MX3 widzianej dzisiaj kolo 17 na Polczynskiej
i dla chyba tez czarnej (bylo juz ciemno) 323F BA z rejestracja KBI widziana na Grochowskiej kolo 21
i dla chyba tez czarnej (bylo juz ciemno) 323F BA z rejestracja KBI widziana na Grochowskiej kolo 21

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Arturoo napisał(a):Pozdrawiam Marcino spotkanego wczoraj na obwodnicy piekarsiej i pozostale 3 madzie... czarna mx-3 srebrna 323f i jeszcze jedna język Ps. jechalem samochodem ojca wiec nie do rozpoznania:)
Wszystkie były z klubu
Pozdrawiam
- Od: 22 kwi 2005, 10:15
- Auto: 6 kombi 2.0 diesel 2004r
Dzis jadac do pracy:
* estakada z Siekierkowskiego na Powsińska
niebieska 323 F BG na tablicy WF
zielona MX5 NA z Bydgoszczy....
*Konstancin Jeziorna
grafitowa 323F BG z Włocławka
czerwona 323 BG jechala za mna ale numerow nie widzialam (chyba PO)
wszystkich serdecznie pozdrawiam
* estakada z Siekierkowskiego na Powsińska
niebieska 323 F BG na tablicy WF
zielona MX5 NA z Bydgoszczy....
*Konstancin Jeziorna
grafitowa 323F BG z Włocławka
czerwona 323 BG jechala za mna ale numerow nie widzialam (chyba PO)
wszystkich serdecznie pozdrawiam

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Pozdrawiam kierowniczke czerwonej 323F BA (LSW XXXXX) widziana dzis w Lublinie na glownej trasie do Warszawy, ktore skrecila na Plac Litewski oraz sasiadow mojej cioci, ktorzy zjawili sie na pogrzebie mojego brata ciotecznego piekna srebrna Mazda 6 Kombi na nr. rej. LZ 22xxx
Ostatnio edytowano 3 paź 2007, 13:09 przez logimen, łącznie edytowano 1 raz
logimen napisał(a):Pozdrawiam kierowniczke czerwonej 323F BA (LSW XXXXX) widziana dzis w Lublinie na glownej trasie do Warszawy, ktore skrecila na Plac Litewski oraz sasiadow mojej cioci, ktorzy zjawili sie na pogrzebie mojego brata ciotecznego piekna srebrna Mazda 6 Kombi na nr. rej. LZ 22xxx
cholera nie to kliknalem.
DO KOSZA PROSZE
logimen napisał(a):Riki napisał(a):logimen napisał(a):Bywam tez na Al.Krakowskiej/Muszkieterow/Modularna
Modularna? 100m od mojej chałupy![]()
mozemy sie kiedys spiknąc... czekaj czy nie byles "tu" wczoraj?
krecila sie taka MX3 jak Twoja
No niestety to nie ja. Bylem "tu" dzisiaj, miedzy 16 a 19.30 i moze bede jutro lub w poniedzialek, ale incognito
A Ty na jakiej mieszkasz ? Bo ja z Krakowskiej skrecam przewaznie w Rekodzielniczą i wracam Malownicza. Czasem skrece w krakowiakow i muszkieterow do modularnej jade
Ja od roku bywam często na Modularnej z racji budowy tej nowej, wielkiej, szarej budy. Ale jakoś żadnej klubowej mazdy niestety nie dostrzegłem.
pozdr
- Od: 26 kwi 2007, 11:14
- Auto: szybkie sześć
grze.gorz napisał(a):Ja od roku bywam często na Modularnej z racji budowy tej nowej, wielkiej, szarej budy
Hmm... tej obok placyku Eko? bazaru?
Ja tam kręce sie GFka tylko w soboty wieczorem..
Ostatnio edytowano 3 paź 2007, 19:34 przez Riki, łącznie edytowano 1 raz
grze.gorz napisał(a):logimen napisał(a):Riki napisał(a):logimen napisał(a):Bywam tez na Al.Krakowskiej/Muszkieterow/Modularna
Modularna? 100m od mojej chałupy![]()
mozemy sie kiedys spiknąc... czekaj czy nie byles "tu" wczoraj?
krecila sie taka MX3 jak Twoja
No niestety to nie ja. Bylem "tu" dzisiaj, miedzy 16 a 19.30 i moze bede jutro lub w poniedzialek, ale incognito
A Ty na jakiej mieszkasz ? Bo ja z Krakowskiej skrecam przewaznie w Rekodzielniczą i wracam Malownicza. Czasem skrece w krakowiakow i muszkieterow do modularnej jade
Ja od roku bywam często na Modularnej z racji budowy tej nowej, wielkiej, szarej budy. Ale jakoś żadnej klubowej mazdy niestety nie dostrzegłem.
pozdr
Jakiej szarej budy ? O co chodzi ?