Tutaj się witamy
Witam wszystkich bardzo serdecznie,od kilku tygodni jestem posiadaczem Mazdy 6 2.3 sport!!! 
-
TOMI_ABER
Witam wszystkich forumowiczów
..
Na początek jak trafiłem na to forum
.. Od dawna jestem oczarowany Mazdą RX8, a w poszukiwanie cennych informacji na temat tego samochodu doprowadziły mnie na to forum, które, co tu dużo mówić, dało mi wiele odpowiedzi na moje pytania, a i czytania było wiele
..
Poza tym rozważam zakup RX8, jeśli trafi się jakiś zadbany egzemplarz to prawdopodobnie trafi w moje ręce
..
A czym jeżdżę? Na co dzień prowadzę Renault Megane 1.6 16V 110KM, od czasu do czasu czymś innym
.. No i w wolnych chwilach szaleję na quadziku Suzuki LTZ400 ..
No to chyba wszystko.. Do zobaczenia na forum
..
Na początek jak trafiłem na to forum
Poza tym rozważam zakup RX8, jeśli trafi się jakiś zadbany egzemplarz to prawdopodobnie trafi w moje ręce
A czym jeżdżę? Na co dzień prowadzę Renault Megane 1.6 16V 110KM, od czasu do czasu czymś innym
No to chyba wszystko.. Do zobaczenia na forum
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 2 sie 2009, 21:33
Serdecznie witamy na naszym forum 
Witam Kolerzeństwo,
Odkładam kase do skarpety na Mazde 3 diesel 2005 (?) a obecnie pomykam Civikiem 1997 260 000 km przebiegu ORYGINALNY i nie podkręcany!!! W pierszej wersji miał też być cif z dieslem ale silnik to lipa od Isuzu gdzie pada bardzo często turbina więc wybór był oczywisty.
Pozdrawiam serdecznie
Talizman
Odkładam kase do skarpety na Mazde 3 diesel 2005 (?) a obecnie pomykam Civikiem 1997 260 000 km przebiegu ORYGINALNY i nie podkręcany!!! W pierszej wersji miał też być cif z dieslem ale silnik to lipa od Isuzu gdzie pada bardzo często turbina więc wybór był oczywisty.
Pozdrawiam serdecznie
Talizman
-
Talizman
Witam wszystkich !
Od 2 tyg. jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy Premacy z 2000r. w pięknym czerwonym kolorze
Do tej pory jeździłem Hondą Civic z 1992r.HB również w pięknej czerwieni (sentyment czy cuś
) Auta raczej prędko nie zmienię,
Pozdrawiam serdecznie z Bytomia
msvincent
Od 2 tyg. jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy Premacy z 2000r. w pięknym czerwonym kolorze

Do tej pory jeździłem Hondą Civic z 1992r.HB również w pięknej czerwieni (sentyment czy cuś
Pozdrawiam serdecznie z Bytomia
msvincent
- Od: 21 lip 2009, 19:22
- Auto: Mazda Premacy 1,8 74kW, 2000r.
No to i ja się witam
Od dziś jestem (mam nadzieję, że szczęśliwym) posiadaczem Mazdy 6.
Ciężko się wypowiadać póki co o aucie, ale pierwsze wrażenie bardzo dobre.
Pozdrawiam wszystkich, a zwłaszcza "ekipę" Auta Jaksa, która pomogła mi podjąć decyzję i zdradziła intymne sekrety auta
Od dziś jestem (mam nadzieję, że szczęśliwym) posiadaczem Mazdy 6.
Ciężko się wypowiadać póki co o aucie, ale pierwsze wrażenie bardzo dobre.
Pozdrawiam wszystkich, a zwłaszcza "ekipę" Auta Jaksa, która pomogła mi podjąć decyzję i zdradziła intymne sekrety auta
Pozdrawiam,
QmQ
QmQ
- Od: 2 sie 2009, 16:44
- Auto: Mazda 6 GG 2003 2.0i
Wypadało by się przywitać...więc Hello
Przygnało mnie tu w sumie chyba tylko z jednego baaardzo dużeeeego powodu – poprostu kupiłem samochód ,który od dłuższego czasu zaprzątał mi głowę.....i w końcu go mam
Rozstanie z Fordem Mondeo było bolesne ( dosłownie – czołowe zderzenie ) , aczkolwiek przedłożyło się na plus przy kupnie Madzi
)
Mogę śmiało stwierdzić że jestem szczęśliwym posiadaczem GF-ki i na dzień dzisiejszy jest po prostu piękna
( mam nadzieję że długo będzie taka.....)
Pozdrawiam serdecznie użytkowników Forum i mam nadzieję że spędzę z Wami mile czas
http://images48.fotosik.pl/174/32ea762040a77546med.jpg

Przygnało mnie tu w sumie chyba tylko z jednego baaardzo dużeeeego powodu – poprostu kupiłem samochód ,który od dłuższego czasu zaprzątał mi głowę.....i w końcu go mam
Rozstanie z Fordem Mondeo było bolesne ( dosłownie – czołowe zderzenie ) , aczkolwiek przedłożyło się na plus przy kupnie Madzi
Mogę śmiało stwierdzić że jestem szczęśliwym posiadaczem GF-ki i na dzień dzisiejszy jest po prostu piękna
Pozdrawiam serdecznie użytkowników Forum i mam nadzieję że spędzę z Wami mile czas
http://images48.fotosik.pl/174/32ea762040a77546med.jpg

-
Tiesto ClubLife
Witam, posiadam Forda Probe który jak wiadomo ma więcej wspólnego z Mazdą niż samym Fordem. Trochę sobie tu poczytałem i już widzę ze problemy mojego autka to problemy posiadaczy Mazdy 626 z silnikiem FS. Na stronce klubu Probe polecają wasz portal i tak tu trafiłem..
- Od: 15 lut 2009, 01:11
- Auto: Probe 2.0 FS (115KM)
witam wszystkich..od miesiąca śmigam mx-5 z 2009 roku..dopiero przejechałem ok 3500 km...auto zajefajne...pozdrawiam 
-
LISEK09499
Witam wszystkich forumowiczow i posiadaczy mazd
Sam od kilku miesięcy jestem posiadaczem mazdki i jestem bardzo zadowolony
Pozdrawiam
Arl
Sam od kilku miesięcy jestem posiadaczem mazdki i jestem bardzo zadowolony
Pozdrawiam
Arl
-
Arlathil
Witam wszystkich,
Po sprzedaży Megane Coupe musiałem opuścić klub....
Ale po kupnie Mazdy 323 F z 95r. szukam nowego klubu i mam nadzieje że to będzie ten
Autko chodzi pięknie, świeżo sprowadzone z Niemiec, jeśli by ktoś potrzebował pomocy w sprawach car audio to proszę pisać
dorywczo zajmuje się sprzedażą sprzętu oraz montażem.
Są jacyś klubowicze z Dąbrowy Górniczej bądź okolic ?
Po sprzedaży Megane Coupe musiałem opuścić klub....
Ale po kupnie Mazdy 323 F z 95r. szukam nowego klubu i mam nadzieje że to będzie ten
Autko chodzi pięknie, świeżo sprowadzone z Niemiec, jeśli by ktoś potrzebował pomocy w sprawach car audio to proszę pisać
Są jacyś klubowicze z Dąbrowy Górniczej bądź okolic ?
- Od: 13 lip 2009, 23:37
- Auto: Mazda 323F BA
_DJ_ napisał(a):jeśli by ktoś potrzebował pomocy w sprawach car audio to proszę pisać
_DJ_ u mnie w autku lecą jakieś stare kawałki, jesteś w stanie coś z tym zrobić
P.S.
_DJ_ napisał(a): Po sprzedaży Megane Coupe musiałem opuścić klub....
U nas jest tak fajnie, że nawet jeżdząc Fiatem Coupe możesz być prezesem klubu
-
umbesiegt
Witam,
Szczęśliwy posiadacz MADZI „6” 2.0D GY od 2 tygodni.
Przytargałem ją sobie z Niemiec osobiście.
O klubie zostałem poinformowany przez tajemnicze GOOGLE. Zapisałem się do klubu wcześniej, żeby się dowiedzieć czegoś o tym modelu przed zakupem – nie powiem – bardzo mi się to przydało.
Do tej pory GOLF III TDi – jeszcze nie sprzedany, ale od momentu jak żona usiadła za kółkiem M6 – to coś mi się wydaje, ze dalej golfem jeździć będę
.
Pozdrawiam Klubowiczów.
Szczęśliwy posiadacz MADZI „6” 2.0D GY od 2 tygodni.
Przytargałem ją sobie z Niemiec osobiście.
O klubie zostałem poinformowany przez tajemnicze GOOGLE. Zapisałem się do klubu wcześniej, żeby się dowiedzieć czegoś o tym modelu przed zakupem – nie powiem – bardzo mi się to przydało.
Do tej pory GOLF III TDi – jeszcze nie sprzedany, ale od momentu jak żona usiadła za kółkiem M6 – to coś mi się wydaje, ze dalej golfem jeździć będę
Pozdrawiam Klubowiczów.
- Od: 3 maja 2009, 23:04
- Auto: VECTRA C 2.0T 230KM
umbesiegt napisał(a): u mnie w autku lecą jakieś stare kawałki, jesteś w stanie coś z tym zrobić![]()
Pewnie, nagram Ci super ekstra CD z nowymi hitami :d
umbesiegt napisał(a):U nas jest tak fajnie, że nawet jeżdząc Fiatem Coupe możesz być prezesem klubu![]()
No to elegancko ;p fajny klub ;p
_DJ_ napisał(a):Pewnie, nagram Ci super ekstra CD z nowymi hitami :d
;]
To poproszę na jutro, parking real sosnowiec godz. 18:00
-
umbesiegt
umbesiegt napisał(a):
;]
To poproszę na jutro, parking real sosnowiec godz. 18:00![]()
hmm ale kusząca propozycja