Tutaj się witamy
Witam serdecznie, świetne forum, tak swietne jak nasze mazdy zresztą 
- Od: 24 lip 2009, 07:58
- Auto: Mazda 6 2.0 CITD 121KM+AMH BOX
Witam wszystkich , jestem Jurek , z krakowa , z nowej huty , znalazlem to forum bo mam mazde protage 
-
JerzyM
stałem się właśnie posiadaczem Madzi 626 (tak pieszczotliwie nazywa ją moja żona) Oznaczenie jej to Mazda 626 TDVi ,przy czym to V jest w kolorze czerwonym nie wiem co to znaczy dla tego modelu .jest to model z 2000 roku,dodatkowo na lewym blotniku ma TSi LUX 16V ,jestem
i nie moge w necie nic na temat tych symboli znalezc,prosze o pomoc za ktora z gory dziekuje

-
kotlek
Witam wszystkich klubowiczów . W połowie lipca kupiłem MAZDĘ 323f w wersji SPORIVE z 2002 roku . Jak na razie walczę z biurokracją przy rejestracji ..... Niebawem pochwalę się zdjęciami mojej nowe Madzi .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Bylu
Wiatam wszystkich gorąco
. Od maja jestem posiadaczem Mazdy MPV 2.0 MZR-CD 2003r. Do tej pory tylko czytałem forum i szukałem usterek w sprawnym autku
. Ale nie na darmo jest powiedzenie "kto szuka ten znajdzie
, domyśliło się i popsuło
. Więc przyszedł czas na rozwiązywanie problemów.

-
mirczek
Witam wszystkich maździarzy. Dziś dołączyłem do Waszego grona kupując MX-3 1.6i DOHC z 1996r. Spodobała mi się od razu jak ją zobaczyłem... mimo że ma ryski i jakieś tam malutkie wgniecenie. Poprzedni właściciel chyba nie był dobrym kierowcą :–/
Pozdrawiam wszystkich sympatyków Mazdy, szczególnie tych z Nowego Sącza i Krakowa.
Pozdrawiam wszystkich sympatyków Mazdy, szczególnie tych z Nowego Sącza i Krakowa.
-
czarownik
Witam wszystkich na forum. Jestem Adam z pomorskiego z Wejherowa. Dokładnie miesiąc temu stałem się szczęśliwym (mam nadzieję na długo) posiadaczem Mazdy MPV 2.0 MZR-CD z 2003 roku.
Dokładnie takiej samej jak kolega mirczek dwa wpisy wyżej.
Nasze forum wyszukałem goglując, kiedy to przymierzałem się do zakupu MPV-ki.
Dokładnie takiej samej jak kolega mirczek dwa wpisy wyżej.
Nasze forum wyszukałem goglując, kiedy to przymierzałem się do zakupu MPV-ki.
-
Adamo 61
Witam wszystkich jestem posiadaczem trochę innej marki jak mazda ale spokojnie panowie tez jest to marka japońska
mam do was kilka pytań mam nadzieje ze nikt nie bedzie miał za złe. Witam jeszcze raz
-
Poll
Witam wszystkich.
Właśnie przymierzam się do zakupu Mazdy 6. Szukając informacji na temat tego modelu trafiłem tutaj.
Obecnie posiadam dwa inne auta z "nieco innej parafii" ;–). Są to VW Golf TDi i Subaru Impreza GT.
Właśnie przymierzam się do zakupu Mazdy 6. Szukając informacji na temat tego modelu trafiłem tutaj.
Obecnie posiadam dwa inne auta z "nieco innej parafii" ;–). Są to VW Golf TDi i Subaru Impreza GT.
-
vibowit
Dobry wieczor, albo nawet dobra noc 
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Witam wszystkich Mazdomaniaków. W dniu 29.07.09 stałem się posiadaczem Mazdy 6 z 2003 roku GG w kolorze skrzącego srebra czy jakoś tak
z silnikiem 1.8 – 120 kucy. Jest mi niezmiernie miło dołączyć do grona miłośników tej marki i prawdziwych maniaków. Pozdrawiam Adam z Częstochowy
)
--Nigdy nie polemizuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem zniszczy doświadczeniem--
- Od: 31 lip 2009, 13:47
- Auto: Była...Mazda 6 GG 1,8 benzin...
Jest Ford Focus Mk3 Titanium EcoNetic