Tutaj się witamy
Witam
Od roku jestem posiadaczem Mazdy 2 i powiem jedno... miło należeć do grupy sympatyków tej uznanej na całym świecie marki.
Od roku jestem posiadaczem Mazdy 2 i powiem jedno... miło należeć do grupy sympatyków tej uznanej na całym świecie marki.
-
Caller
witam wlasnie kupilem mazde z 2002r amerykanca v 6 3,0 200KM prosze o opinie na temat tego auta chcialbym go zagazowac i zamontowac hak
-
arkadiusz 1
Myjk napisał(a):gromaciek napisał(a):Obys na dobra trafil
Hm... z samochodami, jak z kobietami...
Też mam nadzieję, że na dobrą trafię, ale im dłużej czytam to forum to już wiem że w Polsce nic konkretnego nie kupię niestety (no chyba że po jakimś klubowiczu hehe), a myślę o 626 w benzynie
- Od: 20 lip 2009, 13:38
- Auto: 6 GH 2,0 140km, 2010
witam
jestem w trakcie poszukiwania A4 B6 ale ostatnio myslalem o MAzda 6 wiec tutaj jestem
jestem w trakcie poszukiwania A4 B6 ale ostatnio myslalem o MAzda 6 wiec tutaj jestem
-
tutusik
Witam Wszystkich!
Madzi jeszcze nie mam, ale na pewno będę miał
Trochę już czytam to forum więc już wiem do kogo się zgłosić jak będę chciał kupić...a chcę
Więc proszę się spodziewać niespodziewanych PW
...wiadomo będzie bro za pomoc...
Pozdrawiam.
Madzi jeszcze nie mam, ale na pewno będę miał
Trochę już czytam to forum więc już wiem do kogo się zgłosić jak będę chciał kupić...a chcę
Więc proszę się spodziewać niespodziewanych PW
Pozdrawiam.
-
Ruffus
Witam.
Poszukujac w necie porad na temat usterek w mojej Madzi 323f BJ 2001 1.6 16V natrafilem na owe forum z ktorego co nieco sie juz dowiedzialem.
Pozdrawiam..
Poszukujac w necie porad na temat usterek w mojej Madzi 323f BJ 2001 1.6 16V natrafilem na owe forum z ktorego co nieco sie juz dowiedzialem.
Pozdrawiam..
- Od: 5 lip 2011, 14:21
- Auto: 323F BJ 2001 1,6 16V
Myjk napisał(a):gromaciek napisał:
Obys na dobra trafil
Hm... z samochodami, jak z kobietami...
Nie tak do konca
Ostatnio edytowano 23 lip 2009, 13:38 przez Szalotka, łącznie edytowano 1 raz
-
Szalotka
Siedze tu juz pol roku i jeszcze nie zajrzalem nawet do regionalnych, a w naszych mazdach bywalem dopoki nie zamkneli, wiec jak chcesz to tam wklejaj 
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Witam wszystkich forumowiczów.
Przystąpiłem do klubu ponieważ zaczynam budowe projectu mazdy takiej jak WujkaKamila,mam nadzieje że przynajmniej osiągne takie wyniki koni mech jak on.
Przyda mi sie troche wsparcia technicznego a gdzie lepiej jak nie na forum mazdy.
Pozdrawiam
Przystąpiłem do klubu ponieważ zaczynam budowe projectu mazdy takiej jak WujkaKamila,mam nadzieje że przynajmniej osiągne takie wyniki koni mech jak on.
Przyda mi sie troche wsparcia technicznego a gdzie lepiej jak nie na forum mazdy.
Pozdrawiam
-
szczygielek
Witam wszystkich. I dzięki wszystkim za informacje znajdujące się na forum.
- Od: 26 lip 2009, 13:41
- Auto: Mazda 6 KOMBI 2.0 136KM, 2004
Witam wszystkich madzie mam dopiero od czwartku 23 na razie się czyści i robi na piękność
-
Syliethen