Tutaj się witamy
Witam
W grudniu kupiłem 323F BA z '94r. Silnik 1,8l 16V 115KM
Silnik był w połowie martwy, więc od razu pojechał do doktora i operacja powiodła się
żyje i lata aż miło
A o tym forum dowiedziałem się z innego forum (autokącika) i to jeszcze jak dopytywałem się tam o wady i zalety mojej cudownej furki
W grudniu kupiłem 323F BA z '94r. Silnik 1,8l 16V 115KM

Silnik był w połowie martwy, więc od razu pojechał do doktora i operacja powiodła się

A o tym forum dowiedziałem się z innego forum (autokącika) i to jeszcze jak dopytywałem się tam o wady i zalety mojej cudownej furki
- Od: 1 sty 2009, 21:47
- Auto: 323F
Witam All.Mam Mazdę 323 F BG 1,6 16V
Jak narazie odpukac ''madzia''śmiga aż miło i mam nadzieję że tak zostanie
Kupiłem ją jakiś miesiąc temu i mogę powiedziec że jestem z niej zadowolony
Pozdrawiam wszystkich.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
MIKA 959
Witam,
Nie jestem jeszcze właścicielem Mazdy. Bardzo podoba mi się "6". Chciałbym uzyskać tutaj kilka porad. Odpowiednie pytania zamieszczę w stosownych wątkach. O Waszym forum dowiedziałem się oczywiście z Google.
serdecznie pozdrawiam Filozof71
Nie jestem jeszcze właścicielem Mazdy. Bardzo podoba mi się "6". Chciałbym uzyskać tutaj kilka porad. Odpowiednie pytania zamieszczę w stosownych wątkach. O Waszym forum dowiedziałem się oczywiście z Google.
serdecznie pozdrawiam Filozof71
-
filozof71
Witam wszystkich cieplutko. Jestem od tygodnia właścicielem Madzi Premacy 2001 (model 2002) 2.0 DiTD w całkiem niezłym stanie więc grzechem byłoby nie przywitać się
Przesiedłem się z Toyoty Cariny 1.6 16V 94 rok ( oczywiście jeszcze JT ), która miała na liczniku 340 tysiecy. Wasze ( a właściwie już nasze) forum nietrudno znaleźć więc problemów nie było- to taka internetowa biblioteka narodowa Mazdy połączona z ASO direct
.
Pozdrawiam wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich.
- Od: 24 mar 2011, 00:10
- Auto: Mazda Premacy 2.0 DiTD, 101KM, 2001rok, czarna jak noc, drugi silnik, druga turbina
powitać wszystkich!!! też jestem nowym klubowiczem.. i w kwietniu zakupiłem maździnkę 626 ditd i super śmiga...
) pozdrawiam łukasz
-
ŁukaszDITD
Witam wszystkich forumowiczów, jestem świerzynką i szczęśliwym posiadaczem magdy 6 , przesiadłem się z opla :–) i juz chyba w przyszło więcej do niego nie siądę, pozdrawiam
-
PaulT
Witam, mam na imię Łukasz i jestem od 3 lat posiadaczem (a w sumie to mój ojciec jest ale dostane ją w spadku lub ją odkupie bo nie dam jej sprzedać
) pięknej czerwono-krwistej madzi 323f BA 1,5 16v z 95 roku. Na blaciku ma 150 tyś km i trzyma się cudownie a w najbliższym czasie dostanie gaz sekwencyjny i nowe amortyzatory, pozdro fani madzi ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

- Od: 20 cze 2009, 19:03
- Auto: mazda 323f BA 1.5 16v
Hej, hej! Witam zrzeszonych:)
W maju zostałam szczęśliwą posiadaczką czerwonej mazdy mx3
Jest to mój pierwszy, własny samochód:) i po miesiącu użytkowania, muszę przyznać, że jeździ się świetnie, ale wychodzi też moja samochodowa niewiedza:P Postanowiłam więc zapisać się do Waszego (naszego:D) forum, bo pewnie macie tu masę wartościowych informacji:P i w razie czego liczę na Waszą pomoc;)
pozdrawiam z zimnego Zabrza:P
Margó.
W maju zostałam szczęśliwą posiadaczką czerwonej mazdy mx3
Jest to mój pierwszy, własny samochód:) i po miesiącu użytkowania, muszę przyznać, że jeździ się świetnie, ale wychodzi też moja samochodowa niewiedza:P Postanowiłam więc zapisać się do Waszego (naszego:D) forum, bo pewnie macie tu masę wartościowych informacji:P i w razie czego liczę na Waszą pomoc;)
pozdrawiam z zimnego Zabrza:P
Margó.
-
umbesiegt
umbesiegt napisał(a):pozdrawiam z zimnego Zabrza:P
Tu Hindenburg, tu nick umbesiegt (co to znaczy?) a tu okazuje sie ze Zabrze
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
krzych napisał(a):Tu Hindenburg, tu nick umbesiegt (co to znaczy?) a tu okazuje sie ze Zabrze zeby
"My, Ślązacy, zawsze siedzimy między dwoma krzesłami".
No i zniknęła ta cała moja kobieca tajemniczość
Margó.
-
umbesiegt
umbesiegt napisał(a):No i zniknęła ta cała moja kobieca tajemniczość oczko
Nie bylo ciezko pokonac pierwsze lody

umbesiegt napisał(a):na szczęście to forum samochodowe:P hehe
Fakt, moze to i lepiej
Witamy, tak czy inaczej
Witam wszystkich wielbicieli Madzi. Jestem tu nowy więc chwilke czasu mi zajmie odnalezienie się w forum. Pozdrawiam 
-
misio21
Bardzo możliwe Świeżak
jakbyś jeszcze napisał, że ta kobieta [tiiit] prowadziła, to bym musiała się z Tobą zgodzić
hehe
Zdarza mi się tam czasami jeździć, bo panowie w norauto przy m1 są tak sympatyczni, że nawet piórka wycieraczek pomogą zmienić;)
co wcale nie oznacza, że zawsze jest tak łatwo

Zdarza mi się tam czasami jeździć, bo panowie w norauto przy m1 są tak sympatyczni, że nawet piórka wycieraczek pomogą zmienić;)
krzych napisał(a):Nie bylo ciezko pokonac pierwsze lody
co wcale nie oznacza, że zawsze jest tak łatwo
-
umbesiegt

tak czy siak witamy nowych forumowiczów

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
umbesiegt napisał(a):co wcale nie oznacza, że zawsze jest tak łatwo oczko język
No nie, nie, to ja mam taki urok osobisty, przeciez wiem
świeżak napisał(a):ajt, mogłem napisać: kobieta za kółkiem zeby
Złapałam Świeżak, tylko przez to, że mi wytitali słowo "zajeb*ście" moja wypowiedź zyskała inny sens

krzych napisał(a):to ja mam taki urok osobisty
urok jak urok, ale mazda 6
Jeszcze raz serdecznie witam, już widzę, że sympatycznie tu na forum
Mam nadzieję, że jest tu też temat do pogaduszek, gdzie nikt za to nie upomina
Margó.
-
umbesiegt