Kogo widziałem / widziałam
Pozdrawiam kierownika w zielonej GE KL (niebieskie podkładki klubowe) o nr. rej. WSxxx widzianego na ul.1-go Sierpnia ok godz. 13.30 oraz właściciela pieknej, szarej M6 o nr.rej WFxxx (z poczatku myslalem ze to Jaksa, nawet miala taki sam spojler hihi) widzianego na ul. Radarowej ok godz. 20.00 
Violetka napisał(a):Alexs napisał(a):chyba Viloka jako pasażerka w swojej miacie na Francuskiej, jeśli ma na WF 82xxx,
niestety ja mam WF 73...., ale i tak pozdrawiam
tak też myślałam, że to chyba nie Ty, bo była bez znaków klubowych przede wszystkim...,
pozdr.
" o czym myśli młodzież co z paskami nosi odzież" :–)
- Od: 25 sty 2005, 01:24
- Auto: Premacy 2.0 DiTD, 03r.
Pozdro dla kierownika granatowej 323 BA o numerach zaczynających sie na BD albo BG widzianej około wtorku w Wieruszowie na rondzie na trasie nr 8. Wyjezdżałem CRXem z miasta.
Pozdro dla kierownika zielonej 323 BA widzianej w okolicach Pabianic dzis ok 13. Poruszałem się równiez CRXem w barwach TOYO
Pozdro dla kierownika zielonej 323 BA widzianej w okolicach Pabianic dzis ok 13. Poruszałem się równiez CRXem w barwach TOYO
www.upolkara.pl
- Od: 8 kwi 2007, 22:24
- Auto: Mitsu Grandis, Mazda 5, CRX del Sol
A ja pozdrawiam kierownika i pasażerkę czarnego emiksa 3, który stał za mną na Obozowej i razem skręciliśmy w Solidarności w czwartek koło 18:30 (??). Pokazałam, że trzeba zapalić światła i podziękował, miły Pan. Pozdrawiam też kierownika/czkę zaparkowanej w okolicach zachodniego, widzianej dzisiaj Mazdy czerwonej 323f, chyba WE lub WF.... Chyba na klubowych podkładkach. I drugą w okolicy tamtej widzianą Mazdę pozdrawiam (tzn załogę użytkującą) taką jak Jaksową, tylko że inną bo bez tej takiej lotki na numerach niespamiętanych.
- Od: 20 cze 2007, 13:03
- Auto: Mazda MX3, 1.6, '97 | Hondon
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Tak, tak, wpadlem na 2h wieczorem miedzy 22 i 24, bo robilismy z Jarkiem zdjecia Camaro na rynku
Mazda niestety zalapala sie tylko na jedno, moze innym razem, hihi. Dziwne tylko, bo nie mialem pasazera... Ale moze akurat spiewalem albo rozmawialem przez telefon.
Nie widzialem Cie niestety, dosc agresywnie wczoraj jezdzilem, bo sie spieszylem
Pozdrowienia!
Nie widzialem Cie niestety, dosc agresywnie wczoraj jezdzilem, bo sie spieszylem
Globy napisał(a):Tak, tak, wpadlem na 2h wieczorem miedzy 22 i 24, bo robilismy z Jarkiem zdjecia Camaro na rynku Mazda niestety zalapala sie tylko na jedno, moze innym razem, hihi. Dziwne tylko, bo nie mialem pasazera... Ale moze akurat spiewalem albo rozmawialem przez telefon.
Nie widzialem Cie niestety, dosc agresywnie wczoraj jezdzilem, bo sie spieszylem Pozdrowienia!
ale bardzo podobnie wyglądałeś
Dzisiaj przed pizzerią na os. Gocław spotkałem klubową, czerwoną Mazdę 626 GD coupe z nr rej. WGW ....
Co dziwniejsze szyby oblepione miała klubowymi wyklejkami a jej właściciel nic o klubie nie słyszał.
Okazało się, że jest nowym właścicielem mazdeczki (była jeszcze na starych numerach).
Oczywiście zaprosiłem Go na strony klubowe i na najblizsze zloty klubowiczów.
Swoją drogą to dziwne, że sprzedajacy Mazdę nic nie wspomniał nowemu właścicielowi o Klubie!?
Co dziwniejsze szyby oblepione miała klubowymi wyklejkami a jej właściciel nic o klubie nie słyszał.
Okazało się, że jest nowym właścicielem mazdeczki (była jeszcze na starych numerach).
Oczywiście zaprosiłem Go na strony klubowe i na najblizsze zloty klubowiczów.
Swoją drogą to dziwne, że sprzedajacy Mazdę nic nie wspomniał nowemu właścicielowi o Klubie!?
„Zegar tyka. Wszystkich.”
Globy napisał(a):Tak, tak, wpadlem na 2h wieczorem miedzy 22 i 24, bo robilismy z Jarkiem zdjecia Camaro na rynku usmiech 2 Mazda niestety zalapala sie tylko na jedno, moze innym razem, hihi. Dziwne tylko, bo nie mialem pasazera... Ale moze akurat spiewalem albo rozmawialem przez telefon.
Nie widzialem Cie niestety, dosc agresywnie wczoraj jezdzilem, bo sie spieszylem język Pozdrowienia!
nie no ja widziałem Twojego sobowtóra na Mokrej Prawej ok 14 dziś
Dzisiaj ok 12.30 na Wawelskiej widziałem 323C z klubowymi podkładkami stojącą pod prąd udzielając pierwszej pomocy ( chyba zdechł akumulator widziałem przewody ) biorcą był VW. Ci ktorzy stali w tym koreczku nie byli zachwyceni
Pozdro dla własciciela mazdy.

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Bida
To juz nie ja... Ale moja Protege i Jej uroda sa nie do podrobienia
cob_ra napisał(a):nie no ja widziałem Twojego sobowtóra na Mokrej Prawej ok 14 dziś
To juz nie ja... Ale moja Protege i Jej uroda sa nie do podrobienia
Toruń – w piątek mijaliśmy Czolgistę na krzyżówce, niestety był zapatrzony gdzieś
Sobota – czerwony mx-3 GD 90##c z podkładkami klubowymi na parkingu przed wydziałem filologicznym.
Pozdrawiam!
Sobota – czerwony mx-3 GD 90##c z podkładkami klubowymi na parkingu przed wydziałem filologicznym.
Pozdrawiam!
If you’re in control, you’re not going fast enough.
ravo napisał(a):tatian napisał:
pewnie sie bal, ze nowy wlasciciel wyczyta tutaj historie auta
to nie pierwszyzna, gość który nam sprzedawał też o klubie nie wspomniał, choć jak mnie nie myli przeczucie, do niego należy od dawna, mam go ochote nieraz

- Od: 5 lut 2007, 01:20
- Auto: mazda 323 f 1997r. 1,5 16V
Chorwacja – Krka(parking).Pozdro dla czarnej MX3 (z podkładkami mazdaspeed) od 323C -zostawione za wycieraczką
Stałem vis a vis.
LUP
LUP
323/BG/hb/1.3i/16V/91r oraz 323C/BA/1.5i/16V/94r /Samochody są jak ludzie – niezależnie od marki, dobre i złe a problem polega na tym żeby się w porę zorientować kto jaki jest...
- Od: 31 paź 2004, 11:50
- Auto: 323
Panowie smutna informacja... Wlasnie wrocilem z Bydgoszczy i po drodze byl wypadek z udzialem czerwonej MX3. Auto nie bylo jakos wyjatkowo roztrzaskane i nikomu nic sie nie stalo ale do wymiany pojdzie caly przod pewnie :/ Mam nadzieje ze to nikogo z klubu ani z forum 
- Od: 4 sty 2007, 17:31
Troll Bagienny napisał(a):Panowie smutna informacja... Wlasnie wrocilem z Bydgoszczy i po drodze byl wypadek z udzialem czerwonej MX3. Auto nie bylo jakos wyjatkowo roztrzaskane i nikomu nic sie nie stalo ale do wymiany pojdzie caly przod pewnie :/ Mam nadzieje ze to nikogo z klubu ani z forum
Też mam nadzieje że to nikt z klubu
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Pozdrowionka dla widzianych wczoraj:
*Granatorej 323F BA (na bełchatowskich numerach) widzianej około 20:15 na obwodnicy koło LeClerke'a
[EBE **MF – chyba]
*Już w Krakowie około 22:00 na Armii Krajowej jechałem za czarną Mazdą 3 na numerach PO *****
*Widziana dzisiaj ok 9:00 rano przy piekarni na Kapelance – Mazda 626 GE na krakowskich numerach. Charakterystyczne pomarańczowe zaciski hamulcowe
kierownik siedział w środku, ale spieszyłem się do pracy
*Granatorej 323F BA (na bełchatowskich numerach) widzianej około 20:15 na obwodnicy koło LeClerke'a
*Już w Krakowie około 22:00 na Armii Krajowej jechałem za czarną Mazdą 3 na numerach PO *****
*Widziana dzisiaj ok 9:00 rano przy piekarni na Kapelance – Mazda 626 GE na krakowskich numerach. Charakterystyczne pomarańczowe zaciski hamulcowe
- Od: 18 kwi 2007, 10:08
- Auto: biała 323F BJ 1.8GT 16V DOHC