Tutaj się witamy
Witam wszystkich. Od października tamtego roku jestem użytkownikiem Madzi 323 BJ. Duńska wersja. Charakteryuje sie automatycznie zapalanymi światłami jak w Volvo. Ogólnie z autka jestem zadowolony, brakuje mi tylko paru kucy pod maską..., no i nie mogę dojść do ładu z drganiami silnika.
Na madzię przesiadłem się z Peugeota 309 1.9D. Chciałem dalej jeździć dieslem bo lubię te silniki ale nie mogłem znaleźć nie zjeżdżonego egzemplarza. Kupiłem więc benzyniaka, który z poprzednim silnikiem diesla (nie do zajeb... maszynownia) jest jak mała kosiarka
Co fajne w madzi to te 16V zaczyna ładnie pracować przy obrotach gdzie stary diesel dostawał zadyszki
Szkoda tylko że tak hałasuje (diesel był cichszy bo wolnoobrotowy.
W sumie nie sądziłem że uda mi się kupić niezłego zadbanego japońca..., i to tam wyprodukowanego a nie jakieś tam angielkie wynalzki ze znaczkiem Toyoty cy Nissana.
Pozdrawiam wszystkich miłośników M
Na madzię przesiadłem się z Peugeota 309 1.9D. Chciałem dalej jeździć dieslem bo lubię te silniki ale nie mogłem znaleźć nie zjeżdżonego egzemplarza. Kupiłem więc benzyniaka, który z poprzednim silnikiem diesla (nie do zajeb... maszynownia) jest jak mała kosiarka
W sumie nie sądziłem że uda mi się kupić niezłego zadbanego japońca..., i to tam wyprodukowanego a nie jakieś tam angielkie wynalzki ze znaczkiem Toyoty cy Nissana.
Pozdrawiam wszystkich miłośników M
Moja M http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=115425
Ciężka stopa = lekki portfel :)
Ciężka stopa = lekki portfel :)
- Od: 14 cze 2009, 18:17
- Auto: Mazda 323 BJ 1,3 16V 1998r
bartsun napisał(a):Mazdy 6 z 2006 roku (urodzona w maju) 2.0 Diesel 143KM, wersja limitowana Sekata (ulepszona wersja Sport)
Eee, a co ma wiecej/lepiej?
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Witam,
Jako swiezy nabywca mazdy rx8, z duma dolaczam do towarzystwa. Samochod zaprezentuje nieco szerzej juz wkrotce, jak szlifiera bedzie miala juz za soba sesje fotograficzna.
Jako swiezy nabywca mazdy rx8, z duma dolaczam do towarzystwa. Samochod zaprezentuje nieco szerzej juz wkrotce, jak szlifiera bedzie miala juz za soba sesje fotograficzna.
-
lukaluka
krzych napisał(a):bartsun napisał(a):Mazdy 6 z 2006 roku (urodzona w maju) 2.0 Diesel 143KM, wersja limitowana Sekata (ulepszona wersja Sport)
Eee, a co ma wiecej/lepiej?Nawiasem, moja mlodsza, listopad
(tez 2006
) i juz sie znamy wiec powitam tylko oficjalnie
wlasnie... sam nie wiem
zreszta za niedlugo zarzuce fotki w 'nasze mazdy'
tez oficjalnie witam
- Od: 13 cze 2009, 23:57
bartsun napisał(a):wlasnie... sam nie wiem usmiech skorka i elektryczne fotele z nava nie sa chyba w standardzie sport?
Nie wiem, bo ja mam... I szybe "dach" tez mam
bartsun napisał(a):zreszta za niedlugo zarzuce fotki w 'nasze mazdy'
Niestety nie uda Ci sie, NM jest juz tylko dla "klubowiczow"
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Witam
Jestem od 2 tygodni posiadaczem Mazdy 121 94'
czytam forum i będę się starał pojawiać na spotach czy też zlotach :–)
pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość
Jestem od 2 tygodni posiadaczem Mazdy 121 94'
czytam forum i będę się starał pojawiać na spotach czy też zlotach :–)
pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość
-
ars
Drago7 napisał(a):Witam wszystkich bardzo serdecznie
Od wczoraj poruszam się rx-8 czarną 40th Anniversary
do zobaczenia na spotach, zlotach
i oczywiście pod światłami
Lepiej się nią pochwal na forum
Pozdrawiam!
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

Witam wszystkich,s
Na stronę mazdaspeed oraz na forum trafiłem szukając informacji o modelu MX-6 GE. Fanem Mazdy jestem już od czasu, gdy miałem 9 lat i dostał się w moje ręce katalog Samochody Świata 91 (w wersji niemieckiej) z reklamą Mazdy 626 oraz zdjęciami Mazdy Eunos Cosmo. Niestety, nie jestem ani posiadaczem Mazdy, nie mam również prawa jazdy (najwyższy czas zrobić, 20 na karku
od października będziemy działać, aby to zmienić), ale myślę, że podczas którychś świąt Bożego Narodzenia Gwizdor przyniesie mi pod choinkę wymarzoną Mazdę – 626 GD Coupe.
Chwilowo przemieszczam się więc najbardziej ekonomicznym i najszybszym w mieście pojazdem tj. rowerem. Ale za moją namową parę osób kupiło już Mazdy, a staram się przekonywać następne
Pozdrawiam, szczególnie osoby z Torunia i Grudziądza
Na stronę mazdaspeed oraz na forum trafiłem szukając informacji o modelu MX-6 GE. Fanem Mazdy jestem już od czasu, gdy miałem 9 lat i dostał się w moje ręce katalog Samochody Świata 91 (w wersji niemieckiej) z reklamą Mazdy 626 oraz zdjęciami Mazdy Eunos Cosmo. Niestety, nie jestem ani posiadaczem Mazdy, nie mam również prawa jazdy (najwyższy czas zrobić, 20 na karku
Pozdrawiam, szczególnie osoby z Torunia i Grudziądza
-
ZJKZ
Bando wszystkim, dopiero rozpoczynam przygodę z Mazdą. Moje auto to szóstka z 2.3 litrowym silnikiem, oby nie było z nią większych problemów 
-
saviq
Witam serdecznie MAZDOMANIAKÓW!!! ;]
Jestem swiezo na forum wiec prosze o wyrozumialosc...
mam mazde premacy na oku i chyba bede ja mial wiec poszperalem w necie conieco i nie mozna bylo nie trafic na Mazda Speed!!!
informacje jak dla laika troche kosmiczne ale szybko sie ucze wiec postaram sie Was nie wkurzac a przy tym zaczerpnac troche wiedzy fachowej i doswiadczenia
pozdrawiam wszystkich
mam mazde premacy na oku i chyba bede ja mial wiec poszperalem w necie conieco i nie mozna bylo nie trafic na Mazda Speed!!!
informacje jak dla laika troche kosmiczne ale szybko sie ucze wiec postaram sie Was nie wkurzac a przy tym zaczerpnac troche wiedzy fachowej i doswiadczenia
pozdrawiam wszystkich
- Od: 17 cze 2009, 19:37
- Auto: Mazda Premacy 2.0 DiTD '03r
saviq napisał(a):Bando wszystkim, dopiero rozpoczynam przygodę z Mazdą. Moje auto to szóstka z 2.3 litrowym silnikiem, oby nie było z nią większych problemów
witamy witamy

- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
ZJKZ napisał(a):Witam wszystkich,s
Na stronę mazdaspeed oraz na forum trafiłem szukając informacji o modelu MX-6 GE. Fanem Mazdy jestem już od czasu, gdy miałem 9 lat i dostał się w moje ręce katalog Samochody Świata 91 (w wersji niemieckiej) z reklamą Mazdy 626 oraz zdjęciami Mazdy Eunos Cosmo. Niestety, nie jestem ani posiadaczem Mazdy, nie mam również prawa jazdy (najwyższy czas zrobić, 20 na karku język od października będziemy działać, aby to zmienić), ale myślę, że podczas którychś świąt Bożego Narodzenia Gwizdor przyniesie mi pod choinkę wymarzoną Mazdę – 626 GD Coupe. usmiech Chwilowo przemieszczam się więc najbardziej ekonomicznym i najszybszym w mieście pojazdem tj. rowerem. Ale za moją namową parę osób kupiło już Mazdy, a staram się przekonywać następne usmiech
Pozdrawiam, szczególnie osoby z Torunia i Grudziądza usmiech
saviq napisał(a):Bando wszystkim, dopiero rozpoczynam przygodę z Mazdą. Moje auto to szóstka z 2.3 litrowym silnikiem, oby nie było z nią większych problemów zeby
paxi napisał(a):Witam serdecznie MAZDOMANIAKÓW!! ;]
mam mazde premacy na oku i chyba bede ja mial wiec poszperalem w necie conieco i nie mozna bylo nie trafic na Mazda Speed!!
pozdrawiam wszystkich
Witamy chlebem i solą, a raczej filtrem i olejem

RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::

Odkupiłem, pojeździłem i załamałem się... (spala olej...)
Google nakierowało na najlepsze w tej sprawie forum i czytam... to dlaczego się nie zarejestrować ;D
Aaaa jak już pisać mogę to witam wszystkich
ze specjalną pochwałą dla pomagających!
Google nakierowało na najlepsze w tej sprawie forum i czytam... to dlaczego się nie zarejestrować ;D
Aaaa jak już pisać mogę to witam wszystkich
ze specjalną pochwałą dla pomagających!
Witajcie.
Jestem młodym człowiekiem, ale już od pół roku rozglądam się za Mazdą. Chce kupić własne auto, dlatego trafiłem tu na forum. O forum dowiedziałem się od kolegi jakieś 2 lata temu. Teraz wracam, gdy zakup samochodu zbliża się wielkimi krokami.
Jestem zainteresowany kupnem 323F BA (1.8 lub 2.0 V6) koniecznie z klimatyzacją, bo mam niemiłe wspomnienia po jeździe ojca autem bez klimy.
Czekam na pomoc, porady z Waszej strony, drodzy koledzy. Jestem dostępny pod numerem gg: 4764376, bądź PW.
Jestem młodym człowiekiem, ale już od pół roku rozglądam się za Mazdą. Chce kupić własne auto, dlatego trafiłem tu na forum. O forum dowiedziałem się od kolegi jakieś 2 lata temu. Teraz wracam, gdy zakup samochodu zbliża się wielkimi krokami.
Jestem zainteresowany kupnem 323F BA (1.8 lub 2.0 V6) koniecznie z klimatyzacją, bo mam niemiłe wspomnienia po jeździe ojca autem bez klimy.
Czekam na pomoc, porady z Waszej strony, drodzy koledzy. Jestem dostępny pod numerem gg: 4764376, bądź PW.

- Od: 18 cze 2009, 21:56
- Auto: 323f BA 2.0 V6 GT
vviesio cześć i czołem
"zapomniałeś" napisać skąd jesteś
MRaV cześć i czołem
"zapomniałeś" napisać czym.... aha, dopiero szukasz
Bierz Vałkę
MRaV cześć i czołem
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Bierz Vałkę

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
Darox Czołem 

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."