Tutaj się witamy
r.plichta80 Witamy, w miarę możliwości uzupełnij swój profil,abyśmy mieli jak najwięcej informacji na temat Twojego autka
pozdrawiam,
mckoper
pozdrawiam,
mckoper
Witam wszystkich użytkowników Mazd szczególnie RX-8
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- Od: 3 maja 2009, 17:34
- Auto: Mazda RX-8 231Hp 2004r
WITKA!! Moja pierwsza MAZDA:) napewno nie ostatnia. Kupiona w Dublinie. Pozdrawiam wszystkich userow tej Marki:)
Pozdrawiam!!

Pozdrawiam!!
-
MarzycielPL
nowy forumowicz wita "starszych kolegow"
- Od: 29 kwi 2009, 17:28
- Auto: mazda 323 c 1991 1.6 16v
Witam wszystkich
To może i ja sie przedstawie. Na imię mam Ewa i zostałam posiadaczką mojej pierwszej w zyciu Mazdy.
A skoro tak niechcący sie stało, to zaczęłam troszke "grzebać" w necie i tak własnie do Was trafiłam.
Powiem szczerze trochę juz skorzystałam z wiadomości tu zamieszczanych, ale powiem tez że deko włosy coraz bardziej mi na głowie stają.
Avatar to własnie moja kruszynka.
Teraz czeka ją mechanik i wymiana tego co tam trzeba, oczywiście zgodnie z waszymi wskazówkami.
Nie znam niestety jej przeszłosci, przebieg pewnie tez ma zanizony, ale za to jest bardzo zadbana, wymysliłam więc sobie ze ktoś o nią dbał bo duzo jeździł.

To może i ja sie przedstawie. Na imię mam Ewa i zostałam posiadaczką mojej pierwszej w zyciu Mazdy.
A skoro tak niechcący sie stało, to zaczęłam troszke "grzebać" w necie i tak własnie do Was trafiłam.
Powiem szczerze trochę juz skorzystałam z wiadomości tu zamieszczanych, ale powiem tez że deko włosy coraz bardziej mi na głowie stają.
Avatar to własnie moja kruszynka.
Teraz czeka ją mechanik i wymiana tego co tam trzeba, oczywiście zgodnie z waszymi wskazówkami.
Nie znam niestety jej przeszłosci, przebieg pewnie tez ma zanizony, ale za to jest bardzo zadbana, wymysliłam więc sobie ze ktoś o nią dbał bo duzo jeździł.

- Od: 6 maja 2009, 12:00
- Auto: mazda 323 2.0 DITD
Wita wszystkich forumowiczów przyszły posiadacz Mazdy 6 kombi
(oby jak najszybciej).
Pozdrawiam,
Maciej!

Pozdrawiam,
Maciej!
-
schm
witam wszystkich!
to mój pierwszy japończyk a mianowicie 323 IV 1991r. 1.6 16V- zapewne często będę tu zaglądał.
to mój pierwszy japończyk a mianowicie 323 IV 1991r. 1.6 16V- zapewne często będę tu zaglądał.
-
TitoBandito
Witam,
Wcześniej obserwowałem.
Następnie zakupiłem.
Teraz dołączyłem.
Pozdrawiam
Wcześniej obserwowałem.
Następnie zakupiłem.
Teraz dołączyłem.
Pozdrawiam
- Od: 6 maja 2009, 23:49
- Auto: 6 GY
Witam wszystkich Forumowiczów serdecznie. Nie mam co prawda znaczka Mazdy na masce ale Forda ale,że jest to Probe II to wierzę, że przyjmiecie cieplutko.
Pozdrawiam wszystkich!
Pozdrawiam wszystkich!
-
Athens
Witam wszystkich Madziowiczów
Zalogowany już jestem od jakiegoś czasu ale dopiero znalazłem chwilę czasu aby dokładniej się przyjrzec stronce i uważam iż nie przywitanie się było by nie kulturalne
Posiadam piękną brunetkę 626 IV GE hathback i jest moim oczkiem w głowie, może nie jest to najnowsza mazda ale zaliczam ją do jednej z najbardziej udanych a zwłaszcza hatchback ponieważ jest jedyny w swoim rodzaju
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/927 ... ee265.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6af ... 18cd1.html
Zalogowany już jestem od jakiegoś czasu ale dopiero znalazłem chwilę czasu aby dokładniej się przyjrzec stronce i uważam iż nie przywitanie się było by nie kulturalne
Posiadam piękną brunetkę 626 IV GE hathback i jest moim oczkiem w głowie, może nie jest to najnowsza mazda ale zaliczam ją do jednej z najbardziej udanych a zwłaszcza hatchback ponieważ jest jedyny w swoim rodzaju

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/927 ... ee265.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6af ... 18cd1.html
- Od: 12 lut 2009, 00:03
- Auto: Mazda 626 2.0 16v 93r 115km
Również i ja chciałbym pozdrowić "starych" jak i "nowych" forumowiczów.
Jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3 2,0l sport. Nie mam jeszcze żadnych fotek autka ale może niedługo.
Forum oraz jego wielkość naprawdę robi wrażenie.Tak trzymać
Jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3 2,0l sport. Nie mam jeszcze żadnych fotek autka ale może niedługo.
Forum oraz jego wielkość naprawdę robi wrażenie.Tak trzymać

Mazda3 2.0l Sport
- Od: 3 lut 2009, 21:42
- Auto: Mazda3 2.0l Sport/Aero
Witam forumowiczow
W tej chwili czytam i czytam, glowa mi puchnie i mam nadzieje ze to zaowocuje, upieram sie na 6 kombi diesel – jakis pieciolatek z Niemiec...Jakos tak w lipcu bede szukal pomocy przy sprowadzaniu, wiec sie odezwe,
Pozdrawiam mazdowiczow
W tej chwili czytam i czytam, glowa mi puchnie i mam nadzieje ze to zaowocuje, upieram sie na 6 kombi diesel – jakis pieciolatek z Niemiec...Jakos tak w lipcu bede szukal pomocy przy sprowadzaniu, wiec sie odezwe,
Pozdrawiam mazdowiczow
-
ghandi68
Witamy serdecznie
ghandi68 zapraszamy na regularne spoty klubu w 3mieście
ghandi68 zapraszamy na regularne spoty klubu w 3mieście
Dziekuje za zaproszenie mckoper, ciezko bedzie bo przenioslem ostatnio ,,centrum zyciowe,, do Skandynawi, ale jak juz zrealizuje swoja 6 to nie omieszkam, pozdrawiam
-
ghandi68
ghandi68 napisał(a):Dziekuje za zaproszenie mckoper, ciezko bedzie bo przenioslem ostatnio ,,centrum zyciowe,, do Skandynawi, ale jak juz zrealizuje swoja 6 to nie omieszkam, pozdrawiam
Zapraszamy
witam serdecznie jestem uzytkownikiem hondy prelude Vgen h22a5 ale powoli zostaje wymieniona na dc5 jednak jako dodatkowego auta poszukiwac bede nowej madzi 6 i chcialbym sie pare rzeczy dowiedziec o tym samochodzie od uzytkownikow..
jedna milosc japan cars
jedna milosc japan cars
-
h22a5