![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Kogo widziałem / widziałam
Pozdrowienia dla kolegów " Tarkan18" oraz " Brt " ktorych gosciłem dzisiaj w swoich progach. W drodze powrotnej z pracy widziałem zajefajną M6 kolegi Schlosser'a przy Intraco ktorego tez pozdrawiam.
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):W drodze powrotnej z pracy widziałem zajefajną M6 kolegi Schlosser'a przy Intraco
Jarek jakim skrótem Ty jechałeś?

Nie .....lzejszy masz portfel po wizycietarkan napisał(a):Czegoś dolaliście do paliwa

Adaś, ja juz nie wiem jak mam jezdzic z pracy na Grochów , wszedzie stoją a ja nie lubie stac w korkach i dlatego jade tam gdzie nie ma korkow czyli nadrabiam duuuzo drogi , jak zrobią most przez wisłe z Łomianek będę walil przez TarchominAdaś napisał(a):Jarek jakim skrótem Ty jechałeś?

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
niestety, jak kupiłem szóstkę, to sobie obiecałem, że nawet w trasie na papieroska będę się zatrzymywał. Teraz – niestety – nałóg silniejszy, nawet w jeździe po mieście palęJaksa napisał(a):dlaczego palisz w aucie
no to wkrótceJaksa napisał(a):będę walil przez Tarchomin
- Od: 4 lut 2006, 00:00
- Auto: M6 '08 GH 2.5 MZR TOP
Ja twardo nie palę w tym samochodzietarkan napisał(a):niestety, jak kupiłem szóstkę, to sobie obiecałem, że nawet w trasie na papieroska będę się zatrzymywał
Pozdrowienia dla Kubutka i jego Mazdeczki widzianej dziś na Grochowskiej 
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Jak to ? ja widziałemTaszi napisał(a):Moja też tam była, ale chyba nikt jej nie widział
Pozdrawiam kierowcę pięknej,czarnej RX-8 nablachach WI....,przejeżdżającej wczoraj przez Lipno w kierunku Torunia.Kierowcę czarnej Mazdy 3 tez na blachach WI..... jadącej z Lipna w kierunku Sierpca/Wawy.
Nie będę wspominał o widzianym w zeszłym tygodniu na trasie Toruń-Lipno(okolice Kikoła) czarnym Maybachu na blachach SRC...!Kozak fura,ale to nie Mazda!
Nie będę wspominał o widzianym w zeszłym tygodniu na trasie Toruń-Lipno(okolice Kikoła) czarnym Maybachu na blachach SRC...!Kozak fura,ale to nie Mazda!
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Hej, pozdrawiam kierownika białej 323F BA na pruszkowskich numerach którego widziałem dziś o 12.30 na Al. Krakowskiej. Ja jechałem od Janek do wawy, a wspomniana madzia skrecalaz Krakowskiej w (chyba) Sokołowską.
W ostatniej chwili zauważyłem podkładki klubowe...
Mam mazdę i nie zawaham się jej uzyć 

- Od: 3 mar 2006, 18:52
- Auto: 323f BA 1.5 kat Z5 '96 + LPG
sini napisał(a):Hej, pozdrawiam kierownika białej 323F BA na pruszkowskich numerach którego widziałem dziś o 12.30 na Al. Krakowskiej. Ja jechałem od Janek do wawy, a wspomniana madzia skrecalaz Krakowskiej w (chyba) Sokołowską.
Miło mi i również pozdrawiam
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Ja pozdrawiam wszystkich użytkowników 626 GE na Wałeckich blachach, które widzę codziennie i których się ostatnio dużo wyroiło. Tylko niech który się wreszcie tutaj pojawi
! A nie tylko po rejonie śmiga
!

- Od: 3 mar 2007, 19:17
- Auto: mazda 626 GE FP 1993
logimen napisał(a):i srebrnej mx6 (klubowej) na Modzelewskiego o 19.31
MARRUD??
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19