Tutaj się witamy
marszurek napisał(a):Siema
Witam Wszystkich Nowych i przypominam o:
"Nowi użytkownicy forum – skąd wiesz o MazdaSpeed?"
aby dopisać cos w tej sprawie...

Jak Was znalazłem?
Myślałem nad zakupem 6 i chcąc sie coś na ten temat dowiedzieć "wklepalem" Mazda 6 i tak oto jestem....
Myślałem nad zakupem 6 i chcąc sie coś na ten temat dowiedzieć "wklepalem" Mazda 6 i tak oto jestem....

-
marszurek
Witam wszystkich posiadaczy madzi
od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem 323f bj 2.0TD . znalazłem forum w necie a że lubię wiedzieć co nieco więc dołączyłem do klubowiczów.
od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem 323f bj 2.0TD . znalazłem forum w necie a że lubię wiedzieć co nieco więc dołączyłem do klubowiczów.
lepiej 5 minut robić i godzinę myśleć niż 5 minut myśleć i godzinę robić
Siema, albo się nie ma. Ja mam już swoją Madzię od 2 miesięcy
Skąd wiem o forum? Podobnie jak większość szukałem info przed zakupem i forum mnie znalazło
Pozdrawiam

Skąd wiem o forum? Podobnie jak większość szukałem info przed zakupem i forum mnie znalazło
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pozdrawiam
Cześć Wszystkim i Każdemu z osobna. O forum dowiedziałem się buszując po necie jakieś 3-4 lata temu, trochę poczytałem i na jakiś czas zapomniałem, przypomniało mi się w październiku 2008 kiedy to udało mi się znaleźć moją M.
Pozdrawiam
baq
Pozdrawiam
baq
-
baq1974
Witam serdecznie wszystkich!
Jestem Tomek, z Wrocławia. Od ciut ponad miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 323. To moje drugie auto, wcześniej jeździłem, khem (proszę o powagę =P) Poldkiem Caro Plus. Nie kryję, autko oczarowało mnie od pierwszej jazdy nim (mam na myśli oczywiście Mazdę =P)
Na Wasze forum trafiłem przypadkiem, przeglądając inet w poszukiwaniu informacji na temat nabytku.
Cóż,chyba tyle na powitanie..
pozdrawiam serdecznie
Shadar
Jestem Tomek, z Wrocławia. Od ciut ponad miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 323. To moje drugie auto, wcześniej jeździłem, khem (proszę o powagę =P) Poldkiem Caro Plus. Nie kryję, autko oczarowało mnie od pierwszej jazdy nim (mam na myśli oczywiście Mazdę =P)
Na Wasze forum trafiłem przypadkiem, przeglądając inet w poszukiwaniu informacji na temat nabytku.
Cóż,chyba tyle na powitanie..

pozdrawiam serdecznie
Shadar
- Od: 3 kwi 2009, 19:18
- Auto: Mazda 323 P '97 1.4 benzyna
Gorące pozdrowienia z Łodzi!
Forum znalazłam jakiś rok temu przeglądając net, kiedy szukałam bliższych informacji o dobrych i złych stronach posiadania Madzi:) Zaglądałam tu dość często – choć się nie zapisałam – i przyznaję, że dzięki Waszym postom przekonałam się, że Mazda to świetny samochód a jej posiadacze to świetni ludzie
Moja 626 trafiła do mnie prawie rok temu i oczarowała mnie od pierwszej chwili. Czaruje mnie cały czas, choć ostatnio mam okazję poznawać również jej gorszą stronę
Pozdrawiam serdecznie
Ewa
Forum znalazłam jakiś rok temu przeglądając net, kiedy szukałam bliższych informacji o dobrych i złych stronach posiadania Madzi:) Zaglądałam tu dość często – choć się nie zapisałam – i przyznaję, że dzięki Waszym postom przekonałam się, że Mazda to świetny samochód a jej posiadacze to świetni ludzie
Moja 626 trafiła do mnie prawie rok temu i oczarowała mnie od pierwszej chwili. Czaruje mnie cały czas, choć ostatnio mam okazję poznawać również jej gorszą stronę
Pozdrawiam serdecznie
Ewa
- Od: 4 kwi 2009, 20:26
- Auto: Mazda 626 1,8 benzyna 1996 r.
Chciałbym powitać wszystkich fanów " madzi"w szczególności z Trójmiasta. Mój kolejny nabytek po wysłużonej 626 to 6 w wersji hamerykańskiej z silniczkiem 2.3 
-
ALI
witamy się tutaj --> http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=2792
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493