Tutaj się witamy
Witam wszystkich
Jestem poziadaczem mazdy 6 2.0 143 kucyki 2005 rok po lifcie
Jestem milo zaskoczony ludzmi kturzy sa na forum bylem niedawno na spocie i jest bajecznie
POZDRAWIAM WSZYSTKICH I SZEROKIEJ DROGI
Jestem milo zaskoczony ludzmi kturzy sa na forum bylem niedawno na spocie i jest bajecznie
POZDRAWIAM WSZYSTKICH I SZEROKIEJ DROGI
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
powitać
zalogowałem się w końcu, bo w życiu każdego mężczyzny przychodzi taki czas, kiedy musi kupić Mazdę.
zalogowałem się w końcu, bo w życiu każdego mężczyzny przychodzi taki czas, kiedy musi kupić Mazdę.
-
donnie brasco
Witam.
Mam na imię Łukasz, do grona Mazd dołączyłem dzięki koledze Faja
Poprzednio nie fascynowałem się Mazdami, jednak po kupnie Mx-6 z silnikiem 2.5 od razu poczułem że Mazdy są niezwykłe.
Czas jaki mogę poświecić na internet jest naprawdę mały, dlatego często w moim imieniu będzie pisał właśnie Faja
Pozdrawiam wszystkich.
Mam na imię Łukasz, do grona Mazd dołączyłem dzięki koledze Faja
Poprzednio nie fascynowałem się Mazdami, jednak po kupnie Mx-6 z silnikiem 2.5 od razu poczułem że Mazdy są niezwykłe.
Czas jaki mogę poświecić na internet jest naprawdę mały, dlatego często w moim imieniu będzie pisał właśnie Faja
Pozdrawiam wszystkich.
-
Szympans
sosna_6 napisał(a):Jestem z Czarnkowa, od wczoraj jestem posiadaczem Mazdy 6 SportKombi MZR-CD (89kW), '05 r – przed liftem. Dołączyłem do forum aby dowiedzieć się wiecej o tym aucie – to mój pierwszy japończyk.
Witam! A w wolnych chwilach zapraszamy na spoty do Piły
f*ck
Witam wszystkich forumowiczów.
Dziś jadę kupić swoją pierwszą mazde 626 ale najpierw rejestracja na forum i krótkie cześć dla wszystkim
Jako że będę nowy to zapewne będzie kilka pytań z mojej strony ale to potem na razie lecę po autko.
Dziś jadę kupić swoją pierwszą mazde 626 ale najpierw rejestracja na forum i krótkie cześć dla wszystkim
Jako że będę nowy to zapewne będzie kilka pytań z mojej strony ale to potem na razie lecę po autko.
-
wallus
Witam wszystkich fanów Mazdy
Z przyjemnością, dołączę do Waszego forum.
Wczoraj zakupiłem przepiękną Mazdę 6 z 2003r.
1.8 w benzynie i hatchback !
Cud, miód, malina i orzeszki
Pozdrawiam.
Z przyjemnością, dołączę do Waszego forum.
Wczoraj zakupiłem przepiękną Mazdę 6 z 2003r.
1.8 w benzynie i hatchback !
Cud, miód, malina i orzeszki
Pozdrawiam.
-
filippoo 6
Witam forumowiczów. Mam na imię Rafał.
Odpowiadając na pytanie w temacie – mazdaspeed jest najczęściej pojawiającym się wynikiem pytania o mazdę w googlu
Pozdrawiam
Odpowiadając na pytanie w temacie – mazdaspeed jest najczęściej pojawiającym się wynikiem pytania o mazdę w googlu
Pozdrawiam

- Od: 17 kwi 2013, 09:32
- Auto: MX6 GE 92 2,5i V6 KL
Witam wszystkich posiadaczy Mazd. Moze i ja tu wkrotce dołącze jak zrealizuje swoje marzenie w postaci RX-8:)... Przy okazji zapraszam na naszą strone miłosników japonskiej motoryzacji www.japanprostreet.pl pozdro:)
- Od: 9 mar 2009, 10:50
- Auto: RX-8
Witam
Pojawilem sie tutaj bo mam zamiar kupic mazde 323F ba
Mam juz prawie uzbierana moim zdaniem odpowiednia kwote i szukam slabych i mocnych punkot tego autka,
zeby wiedziec na co zwracac uwage podczas zakupu a dowiedzialem sie o Was z google.
Pozdrawiam cieplo i mam nadzieje ze kiedys spotkamy sie osobiscie na zlocie
Pojawilem sie tutaj bo mam zamiar kupic mazde 323F ba
Mam juz prawie uzbierana moim zdaniem odpowiednia kwote i szukam slabych i mocnych punkot tego autka,
zeby wiedziec na co zwracac uwage podczas zakupu a dowiedzialem sie o Was z google.
Pozdrawiam cieplo i mam nadzieje ze kiedys spotkamy sie osobiscie na zlocie
- Od: 7 mar 2009, 13:32
- Auto: było: Mazda 323F BA 1,5 DOHC 98' SE
dołączyłem do was ponieważ posiadamy z narzeczoną mazdę 323F 1.5 16V BA bardzo nam się podoba i fajnie się jeździ
pozdro dla wszystkich i witam 

- Od: 29 cze 2008, 18:06
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 benzyna 2003 rok
Powitać
Po raz któryś kolejny ,tu się rejestruje
Może teraz nikt mnie nie skasuje
Bardziej udzielam się w klubie probe ale tutaj zawsze tez lubiłem was poczytać
Auto wiadomo probe V6 , a mazdy tez kiedyś były
Pozdro & c ya..
Po raz któryś kolejny ,tu się rejestruje
Bardziej udzielam się w klubie probe ale tutaj zawsze tez lubiłem was poczytać
Auto wiadomo probe V6 , a mazdy tez kiedyś były