Kogo widziałem / widziałam
a ja widzialem & pozdarwiam Walusia widzanego nad jeziorem bialym ;–) wczoraj po poludniu 
- Od: 16 cze 2006, 13:54
- Auto: BYLO – MX6 KL...
Zanetkaaa napisał(a):pozdrowienia dla widzianego wczoraj kierowcy ciemnego xedosa rej. BKL..... z niebieskimi podkładkami MS – widziany na al. Solidarności (na wysokości Parku Praskiego ) w kierunku dw. Wileńskiego
Dzieki, to moj przyjaciel Karol – przekaze i wzajemnie
Wczoraj mialem szczescie na wlascicieli Mx-3 wiec pozdrawiam
A mianowicie : Zielona MX-3 o rejestracji
SY 4**** na Zabrzanskiej niedaleko Cerfur Bytom
, Czerwona ktora bardzo czesto stoi pod Elea w pszczynie na glownej drodze do Bielska oraz czerwona V6 w Tarnowskich Gorach
Nie mam pojecia czy dane osoby wpisuja sie na forum ale jesli tak to prosze o kontakt i pozdrawiam 
SY 4**** na Zabrzanskiej niedaleko Cerfur Bytom
- Od: 16 mar 2007, 08:07
- Auto: Sprzedane :(
Karwoś napisał(a):Pozdrowienia dla kierowcy Mazdy 6 3.0 V6 – kolor czerwony (nawiasem mówiąc jeden z ładniejszych w mazdach 6) o numerach BIA 9*** widzianej w Świętej Wodzie za Wasilkowem.
Ewentualnych pasażerów oczywiście też pozdrawiam!!
To Mexykr1
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
a ja dziś na Targowej widziałem ex-LoBową 626 GT:D
pozdrowienia dla kierownika czerwonego rx-8 nr rej. WOT.... ( Mily ? ) widziany dzis na Piłsudskiego w Ząbkach (jechał w kier. ronda w Zielonce) zamrugałam kilka razy ale nie wiem czy widział 
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
Wczoraj ok 22 zielona Mazda 323f BA w Stanisławowie WM .......POZDARAWIAM
nemi napisał(a):wariata
odrazu wariata, ja tylko do domu się spieszyłem

Dzisiaj widziałem PMOO na Warszawskiej we Włocku, stał w zatoczce dla busów, pozdrawiam, ja wyjeżdzałem z św.Antoniego w strone placu 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Pozdrawiam Loba bo to chyba jego widzialem w Warszawie ...badz juz nowego nabywce..
.... na czerniakowskiej w sobote okolo 12 w poludnie.
..... " Mazda " szkoda ze tak pozno ja poznalem ...
- Od: 27 maja 2005, 16:49
- Auto: Mazda 6 GY Kombi 2,0 PB 2006
Marcin ( Pycia ) napisał(a):Pozdrawiam Loba bo to chyba jego widzialem w Warszawie ...badz juz nowego nabywce
z tego co czytałem to już nowy nabywca:D też widziałem niedawno na Targowej:)
Adaś napisał(a):a ja dziś na Targowej widziałem ex-LoBową 626 GT:D
Czyli nie mylilem sie ...ex ...gosc ostro zmienia pasy ...dawal ostro czadu ...kilka razy myslalem ze sie nie zmiesci ...
..... " Mazda " szkoda ze tak pozno ja poznalem ...
- Od: 27 maja 2005, 16:49
- Auto: Mazda 6 GY Kombi 2,0 PB 2006
Zanetkaaa napisał(a):pozdrowienia dla kierownika czerwonego rx-8 nr rej. WOT.... ( Mily ? ) widziany dzis na Piłsudskiego w Ząbkach (jechał w kier. ronda w Zielonce) zamrugałam kilka razy ale nie wiem czy widział
Witam , witam .
Dzieki za pozdrowienia.
Przyznam sie ze nie widzialem mrugania
Ale jeszcze raz dzieki.
Pozdrawiam
- Od: 28 paź 2006, 19:14
- Auto: Rx-8