Tutaj się witamy
Chciałem zacząć jakoś oryginalnie ale nie przychodzi mi do głowy nic innego jak.....Witam wszystkich!:P Jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323f 1.5...jeszcze nie za często nią śmigam ale to się wkrótce zmieni i mam nadzieję, że będę miał z tego dużo radości!:D spotkać mnie można w Poznaniu i Szczecinie...lub gdzieś na trasie pomiędzy!:P
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
Forys.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
Forys.
...wars come and go but my soldiers stay eternal...
Witam wszystkich serdecznie!
Dopiero zamierzam rozpocząć przygodę z madzią 3 i mam nadzieję, że mnie nigdy nie zwiedzie:).
Do zobaczenia gdzieś w trasie....
Dopiero zamierzam rozpocząć przygodę z madzią 3 i mam nadzieję, że mnie nigdy nie zwiedzie:).
Do zobaczenia gdzieś w trasie....
-
Ravenka
Cześć wszystkim Wam – jestem Viol, jestem z zachodniej Wielkopolski, jestem pełnoletnia. Aktualnie jeżdżę fiestą mk3,5 z 94 roku w limitowanej wersji chianti 1.3 +lpg. Należę do Fiesta Klub Polska, gdzie troche prezesuję we frakcji wielkopolskiej. Myślę o zmianie auta albo na mazdę 323C lub P obowiązkowo klima, mile widziany dodatkowo szyberek. Silnik 1.3 lub 1.5 ale wtedy LPG (wiem gaz przekleństwo cudnych japońskich silników, sama za nim nie przepadam... no ale niestety szef więcej wypłaty nie chce dać a studia i inne rzeczy trzeba opłacić....)
Dołączam fotkę swojej szanti:
a to ja i moje małe szczęście:
pozdrawiamy wszystkich !
Dołączam fotkę swojej szanti:

a to ja i moje małe szczęście:

pozdrawiamy wszystkich !
-
viol
viol napisał(a):Cześć wszystkim Wam – jestem Viol, jestem z zachodniej Wielkopolski, jestem pełnoletnia. Aktualnie jeżdżę fiestą mk3,5 z 94 rok
Czesc
Zapraszamy na spoty regionalne do Poznania, a z tego co widze to Fiesta Klub Polska spotyka sie tez nad malta;) w P-n.
Pozdrawiam
CrEsco
CrEsco
- Od: 28 kwi 2007, 14:57
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
viol napisał(a):jestem pełnoletnia.

dobrze ze napisałaś – sporo pedofili na tym forum... nie wiem czy na fordowskim też.... i stąd te oświadczenie!

Cześć . Mieszkam w Żarach-Stolicy Polskich Łużyc . Moje Mazdy to : 626 GC 2,0 GLX 1983 hatchback od 1996 do 2002 , 626 GE 2,0i 1993 hatchback od 2002 do chwili obecnej , 6 GG Sport 1,8 2002 hatchback od 16.12.2008 . O Mazdaspped wiem od "zawsze" i często odwiedzam tą stronę . POZDRAWIAM WSZYSTKICH SPOD ZNAKU MAZDY .
LK14 – M 6 1,8
- Od: 22 gru 2008, 02:54
- Auto: 626 GE 2,0i16V , 6 sport 1,8