Kogo widziałem / widziałam
Pozdrowienia dla Duni ktora spotkalem jakies 20 minut temu na moscie grota! Widzialem Cie juz duzo wczesniej, nawet przed mostem stalas za mna. Ale chyba sie zdziwilas ze ktos w Vectrze a nie Mazdzie nagle sie dziwnie patrzy na Ciebie? 
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Kamil T napisał(a):Hej. To świetnie, niedługo zaczynam tam pracę, więc bordowa koleżanka będzie się tam kręcić częściej Może wkrótce, w wolnej chwili zorganizujemy sobie jakiś mini spot...
Pozdrawiam
w moim wykonaniu bedzie to bardzo trodne bo praca zajmuje mi za duzo czasu
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
darekk86 napisał(a):Ale chyba sie zdziwilas ze ktos w Vectrze a nie Mazdzie nagle sie dziwnie patrzy na Ciebie
no właśnie ten Opel mi nie pasował, poza tym zaabsorbowałam się trąbieniem na tira który wgniatał do barierek biedną micrę na moście
- Od: 29 cze 2006, 15:36
- Auto: 323 f (BA) 2,0 V6
A Ja w Malborku, dzisiaj, widzałem zaparkowana, pod brzozą
,na takim tam osiedlu
, kolo mojej pracy czarną RX8 co jest żadkoscią jak na taka dziurę
. A praktycznie, zasadniczo pobieznie to nigdy nie widziałem
. Rejestracja miała PSL tj. bodajże powiat Słupca. i niemiała klubowych nakładek.
Tak se piszę a może ktoś będze znał.
Robi Wrażenie nie to co w kompie. Pozdrawiam właścicela.

Tak se piszę a może ktoś będze znał.
Robi Wrażenie nie to co w kompie. Pozdrawiam właścicela.
- Od: 24 maja 2005, 14:10
- Auto: MAZDA mx3 BP-T
Pozdrawiam Malutką ktorą widziałem dzisiaj rano na Polczynskiej oraz 2 Panów policjantów w wypasionym mondeo 

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
pozdrawiam wl. srebrnej rx8 widzianej dzis ok 18.15 w chelm/lubelskie u mnie to tez zadkosc he he
EDIT widzialem tez czerwone mx3 troche wczesniej na stacji paliw pod albertem
EDIT widzialem tez czerwone mx3 troche wczesniej na stacji paliw pod albertem
Ostatnio edytowano 31 maja 2007, 23:10 przez deejaybialy, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 16 cze 2006, 13:54
- Auto: BYLO – MX6 KL...
A ja dzisiaj widziałem koło galerii mokotów na wiadukcie prowadzącym z Wincentego Rzymowskiego w Marynarską dwóch gości w błękitnej 626 na warszawskich numerach śmiejących się do mnie(nie to nie numery się śmiały tylko Ci goście
). Nie mieli żadnych oznaczeń klubowych, więc pewnie nikt od nas, ale jak co to piszę 
Never let your sense of morals get in the way of doing what's right
Jaksa napisał(a):Pozdrawiam Malutką ktorą widziałem dzisiaj rano na Polczynskiej
a dziekowac dziekowac

Wczoraj na Wislostradzie wpadla mi w oko 323F BG czerwona na Torunskich tablicach, ktora dojechala ze mna az na Ursynow.... brak oznaczen klubowych, ale zainteresowanie "siostra" bylo

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Jechałem nissanem ( teraz jestem pasazerem )malutka napisał(a):tym razem ja Cie nie widzialam
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
tarkan18 napisał(a):Pozdrawiam Adasia widzianego na Grocie. Aż mu trąbnąłem, taki zapatrzony był w dal...
hehe ja Ciebie wypatrzyłem chwilę wcześniej
Pozdrawiam również i uważaj bo nie masz prawego Stopu
Adaś napisał(a):nie masz prawego Stopu
na pewno???
Moja nowa Mazda 6 "wyjechała z tłumu"... http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=59909&start=0
- Od: 4 lut 2006, 00:00
- Auto: M6 '08 GH 2.5 MZR TOP
Pozdrowienia dla kierownika zielonej BA widzianego na skrzyżowaniu konwiktorskiej i jeszcze jakiejś tam ulicy koło 21.30. Niestety nie zauważyłem czy na klubowych podkładkach. Nie przylukałem tez numerów tablic
Stałem akurat na światłach, pomachał mi, wiec i ja mu pomachałem ....
Pozdro Ziomuś
Pozdro Ziomuś
- Od: 2 kwi 2007, 20:11
- Auto: Sebring Limited Convertible
a ja dzisiaj na al.Krakowskiej widzialem bordowa 323f BA na WG........ miala podkladki klubowe.
pozdrawiam kierownika
pozdrawiam kierownika
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2