No to i ja się przywitam bo wygląda na to że będę tu zaglądał
Tutaj się witamy
Cześć!
----
*******Sprzedam szybko i tanio:******
1. Manetka świateł i kierunkowskazu (bez przednich halogenów) Mazda 6
2. Zawór EGR (mechaniczny bez elektroniki) Mazda6
>>>choruję na Mazdę6 w nowej budzie
To był dobry wybór ! ...aha odpaliłem http://www.slubowisko.pl – zapraszam!
*******Sprzedam szybko i tanio:******
1. Manetka świateł i kierunkowskazu (bez przednich halogenów) Mazda 6
2. Zawór EGR (mechaniczny bez elektroniki) Mazda6
>>>choruję na Mazdę6 w nowej budzie
- Od: 7 lis 2008, 14:58
- Auto: Ford Mondeo była Mazda6 2.0
Witam wszystkich!!!!
Tak wogóle to jestem pierwszy raz na forum, "ciemna masa ze mnie".Mam na imie Rafał, jestem z Lublina, od dawna jestem miłośnikiem Mazdy, jeżdżę fajną 626 2.5 V6 GE z 1994 r. Chce przystapić do klubu MAZDY

Tak wogóle to jestem pierwszy raz na forum, "ciemna masa ze mnie".Mam na imie Rafał, jestem z Lublina, od dawna jestem miłośnikiem Mazdy, jeżdżę fajną 626 2.5 V6 GE z 1994 r. Chce przystapić do klubu MAZDY
- Od: 27 wrz 2008, 16:21
- Auto: Ford Mondeo MK3 2.0TDCI
Witam sie i ja..
Magda z Rumi (trojmiasto)
Od czerwca tego roku mam w piosiadaniu 323 1,7D rocznik 92
no i oczywiscie mimo ze autko stare to jest jare i w przyszlosci chce tylko mazde
Magda z Rumi (trojmiasto)
Od czerwca tego roku mam w piosiadaniu 323 1,7D rocznik 92
no i oczywiscie mimo ze autko stare to jest jare i w przyszlosci chce tylko mazde
-
magdzik
Cześć witajcie.
Mam na imię Daniel miałem kiedyś mazdunie 626 2.0D 95r.samochód wyśmienity.Obecnie mam Explorerka 4.0 V6 98r. a chciał bym zakupić mazdę 626 w automacie dla żonki więc się zarejestrowałem.Pozdrowienia ze Zwolenia dla wszystkich
Mam na imię Daniel miałem kiedyś mazdunie 626 2.0D 95r.samochód wyśmienity.Obecnie mam Explorerka 4.0 V6 98r. a chciał bym zakupić mazdę 626 w automacie dla żonki więc się zarejestrowałem.Pozdrowienia ze Zwolenia dla wszystkich
-
Danek 626
Witam i ja
.
Kuba ze Szczecina.
Od niedawna pomykam zieloną Mazdą MX-3 1,6i 95/96r. wersja USA
(oczywiście prócz lamp;/)
Jak coś można mnie spotkać na znanym przez mieszkańców i pobliską policję "KREMATORIUM"
.
Pozdrowienia.
Kuba ze Szczecina.
Od niedawna pomykam zieloną Mazdą MX-3 1,6i 95/96r. wersja USA

Jak coś można mnie spotkać na znanym przez mieszkańców i pobliską policję "KREMATORIUM"

Pozdrowienia.
[img]http://i49.tinypic.com/34qldhv.jpg[/img]
- Od: 8 lis 2008, 20:14
- Auto: Mazda MX-3, 1995r. 1,6i(107KM)
Witam,
Marcin, Rybnik
Jak tylko przekopię tą bazę wiedzy i zadam ewentualne pytania, to może zasiądę za kierownicą Mazdy 6 2.3 wersja USA.
Pozdrawiam,
Marcin, Rybnik
Jak tylko przekopię tą bazę wiedzy i zadam ewentualne pytania, to może zasiądę za kierownicą Mazdy 6 2.3 wersja USA.
Pozdrawiam,
-
s4m43l
szafranak napisał(a):Mam na imię Bartek
Witam Koleszkę

Dawno się nie widzieliśmy

szafranak napisał(a):nie odbierałeś tel
może dzwonisz z ukrytego numeru
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
asia77– o taki egzemplarz jak piszesz(tyle ze w b.dobrym stanie), jest nawet nie ciężko, tylko baaaardzo ciężko
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Witam miłośników Mazdy obecnie jestem jeszcze klubowiczem leonclub, ale z powodu kradzieży mojego ślicznego seata leona po długich namysłach kupiłem Mazde 6 na razie jestem zadowolony, ale nie ukrywam, że brakuje mi temperamentu seata i klubowiczów
Myślę, że na forum Mazdy będzie również przyjemnie
Pozdrawiam
Myślę, że na forum Mazdy będzie również przyjemnie
Pozdrawiam
- Od: 11 lis 2008, 23:46
- Auto: Mazda6 2,0D 03r
witam serdecznie
Marek z Olsztyna jestem
jeżdziłem fiatem ale postanowiłem rozejrzeć się za porządnym samochodem -- dlatego mój wybór na chwilę obecną to 323F 1.5 16V 1997-1999r
mam nadzieję że to dobra motoryzacyjna droga...
Marek z Olsztyna jestem
jeżdziłem fiatem ale postanowiłem rozejrzeć się za porządnym samochodem -- dlatego mój wybór na chwilę obecną to 323F 1.5 16V 1997-1999r
mam nadzieję że to dobra motoryzacyjna droga...
-
marek85
Wita Wszystkich Bartek z Kielc.
Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Madzi 6 2.0 CiTD 136 KM Top Sport Kombi z 2005 roku. Czytając to forum utwierdzam się z przekonaniu, że dokonałem słusznego wyboru
i z Waszą pomocą chcę pogłębiać swoją jak na razie skromną wiedzę o tym samochodzie.
Pozdrawiam
Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Madzi 6 2.0 CiTD 136 KM Top Sport Kombi z 2005 roku. Czytając to forum utwierdzam się z przekonaniu, że dokonałem słusznego wyboru
Pozdrawiam
-
WodzuWGK
Ukłon dla Wszystkich
Właściwie to mogę napisać to co mój przedmówca Bartek
z tą różnicą, że moja jednostka jest trochę słabsza. Cieszę się, że Was znalazłam w sieci, bo nigdzie nie znajdzie się tylu informacji co na waszym ( naszym
forum. Dzięki!
Właściwie to mogę napisać to co mój przedmówca Bartek
- Od: 7 lis 2008, 20:11
- Auto: 6 GY MZR-CD