Tutaj się witamy
Witam całe Szanowne Forum.
Na Forum trafiłem "z premedytacją"
ponieważ jestem o krok od kupna mojego drugiego Japończyka, ale pierwszej Mazdy. Nie żebym narzekał na moją Toyotkę, ale jej lata świetności dawno minęły a mnie urzekła Mazda 6
Zamierzam kupić dieselka (mimo niezbyt pochlebnych opinii na forum) bo do pracy dojeżdżam 50 km i myślę, że jest to dobry wybór.
Mam nadzieję, że to Forum będzie istniało do końca świata (i jeden dzień dłużej), choć nie ukrywam że wolałbym pisać tu jakieś miłe rzeczy a nie prosić rozpaczliwie o pomoc
Trzymajcie się MAZDO-wicze
POZDRAWIAM 
Na Forum trafiłem "z premedytacją"

Zamierzam kupić dieselka (mimo niezbyt pochlebnych opinii na forum) bo do pracy dojeżdżam 50 km i myślę, że jest to dobry wybór.
Mam nadzieję, że to Forum będzie istniało do końca świata (i jeden dzień dłużej), choć nie ukrywam że wolałbym pisać tu jakieś miłe rzeczy a nie prosić rozpaczliwie o pomoc
Trzymajcie się MAZDO-wicze
-
slawekrz
slawekrz – witam i przyjemnych chwil na forum życzę
No i radości z Mazdy 6 tak samo!
No i radości z Mazdy 6 tak samo!
elou kraków się kłania ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
– > SzukAM <–
Nadkola [jakie?] – lub lewa strona
Końcówka wydechu![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Klosz migacza przedniego lewa strona – mozliwa sama szybka
Chlapacze [jakie?] – jesli występują w tym modelu![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wszystko do mazdy 323f ba 95 r.
moja M
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=60942
Nadkola [jakie?] – lub lewa strona
Końcówka wydechu
Klosz migacza przedniego lewa strona – mozliwa sama szybka
Chlapacze [jakie?] – jesli występują w tym modelu
Wszystko do mazdy 323f ba 95 r.
moja M
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=60942
- Od: 7 paź 2008, 14:43
- Auto: MAZDA 323 F BA 95r
Witam,
Na forum trafiłem kilka miesięcy temu gdy zacząłem się interesować madzią
Już znalazłem tutaj dużo przydatnych informacji chociaż mazdy jeszcze nie kupiłem, no ale duże prawdopodobieństwo że ten szczęśliwy dzień będzie jutro
. Wybór padł na 323f BA, był on raczej oczywisty po tym jak zobaczyłem to autko pierwszy raz kilka lat temu, poprostu odrazu love
Dlatego chodziłem na piechotę i jeździłem pksami i dzielnie oszczędzałem
Mam nadzieję że po pewnym czasie z madzią zacznę dawać też coś od siebie
Jak narazie to forum to dla mnie kopalnie wiedzy którą z przyjemnością przyswajam.
Pozdrówka
– almost mazdowicz 
Na forum trafiłem kilka miesięcy temu gdy zacząłem się interesować madzią

Mam nadzieję że po pewnym czasie z madzią zacznę dawać też coś od siebie

Jak narazie to forum to dla mnie kopalnie wiedzy którą z przyjemnością przyswajam.
Pozdrówka
- Od: 5 maja 2008, 17:27
- Auto: 323F BA Z5 97 '
czesc , krzychu z tej strony
mieszkam w ok. Strzelina , jezdze na moto od dziecka i JEEPniety jestem na maxa
a ze lubie plaskacze ale duze -zanabylem se mazde xedos 9 -kobielka bedzie nia do pracy pomykala
a ja gdzies dalej
witam i mam nadzieje ze znajde tu wiele info i porad na temat tych pieknych samochodow, jezdzilem kiedys 626 kombi 2.0 [91r.]i bardzo milo wspominam ten czas
a ze lubie plaskacze ale duze -zanabylem se mazde xedos 9 -kobielka bedzie nia do pracy pomykala
witam i mam nadzieje ze znajde tu wiele info i porad na temat tych pieknych samochodow, jezdzilem kiedys 626 kombi 2.0 [91r.]i bardzo milo wspominam ten czas
- Od: 15 paź 2008, 21:58
- Auto: 4x4 ;)
kulkagsx1200 napisał(a):czesc , krzychu z tej strony
Witam, witamy
kulkagsx1200 napisał(a):zanabylem se mazde xedos 9
Gratuluje zakupu, koniecznie zrob jakies zdjecia i wrzuc je do dzialu Nasze Mazdy
Pozdrawiam,
voytecku.
sorki
fotki zapodam jak tylko zrobie czyms
jeep wrangler YJ 4.0 automat
hayabusa 99'
hayabusa 99'
moze ktos przeniesc to na wlasciwe miejsce? 
hayabusa 99'
hayabusa 99'
Witam,
Kilka dni temu zauważyłem jadącą przede mną Mazde CX-7 i to była miłość od pierwszego wejrzenia
Po powrocie do domu rzuciłem się do komputera aby wyszukać info o tym aucie i w ten sposób trafiłem
tutaj.
Obecnie jeżdżę, ze względów praktycznych, Renault Kangoo 2008 1,5 dCi 105 KM, a jak chcę poszaleć
to wskakuję w Jeepa Grand Cheerokie 2006 5,7 HEMII 330 KM
Miałem w życiu kilka samochodów m.in 125p, Polonez,MB 123, Daewoo Nubira, BMW 525 tds, KIA Sorento –
czas więc wypróbować jakiegoś Japończyka
Kiedy "kangurek" zakończy swoją misję (myślę że będzie to za kilka miesięcy) przymierzę się do kupna
wspomnianej CX-7. Puki co, będę przeglądał forum, bo jak widzę można tu znaleźć dużo ciekawych informacji
nt. tej marki.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Kilka dni temu zauważyłem jadącą przede mną Mazde CX-7 i to była miłość od pierwszego wejrzenia
Po powrocie do domu rzuciłem się do komputera aby wyszukać info o tym aucie i w ten sposób trafiłem
tutaj.
Obecnie jeżdżę, ze względów praktycznych, Renault Kangoo 2008 1,5 dCi 105 KM, a jak chcę poszaleć
to wskakuję w Jeepa Grand Cheerokie 2006 5,7 HEMII 330 KM
Miałem w życiu kilka samochodów m.in 125p, Polonez,MB 123, Daewoo Nubira, BMW 525 tds, KIA Sorento –
czas więc wypróbować jakiegoś Japończyka
Kiedy "kangurek" zakończy swoją misję (myślę że będzie to za kilka miesięcy) przymierzę się do kupna
wspomnianej CX-7. Puki co, będę przeglądał forum, bo jak widzę można tu znaleźć dużo ciekawych informacji
nt. tej marki.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
- Od: 16 paź 2008, 06:33
- Auto: Jeep Grand Cherokiee 2005 5,7
Kłaniam sie forumowiczom,
MazdaSpeed wyszukałem w sieci, przed zakupem 626 TiTD 2.0 z 98 r.
Pozdrawiam wszystkich,
z ukłonem do Trójmiasta
MazdaSpeed wyszukałem w sieci, przed zakupem 626 TiTD 2.0 z 98 r.
Pozdrawiam wszystkich,
z ukłonem do Trójmiasta
-
Zibon
Za to ja napewno się nie witałam bo jestem tu zalogowana od kilku dni
Gorąco witam i pozdrawiam Wszystkich sympatyków tego wspaniałego cuda na 4 kółkach
Witam Madzie i Mazdomaniaków 

-
Agusiagusia
Witam wszystkich ...... dawno nie byłem w tym topicu 
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
mariusz_sti napisał(a):humungus napisał(a):dzisiaj rano zaczął tak dymić że sie przestraszyłem.
ćos w tym stylu?
http://pl.youtube.com/watch?v=d5T_oj-jbNc
ooo jak moja 4 lata temu

krzysiek ze strzelina [oikolice]
przywitalem sie juz wczesniej ale jakos przywitanie moje umiejscowilem niefortunnie w dziale ogolnym [chyba
]
pare dni temu kupilem xedos 9 [94r.]
mialem kiedys 626kombi [91] i pare innych aut ale mazda to mazda- mam chyba sentyment do tego plaskacza
na codzien latam jeepem Yj 4.0 [automat a jakze]
oraz motocyklem suzuki gsxr1100
a miazge kupilem kobielce zeby miala czym do pracy pomykac
a ze lubie duzei wygodne auta to wybor mogl byc jeden w sumie , choc nie , byla opcja jeszcze chryslera stratusa ale sprzedajacy zaczal mieszac wiec pojechalem od razu po miazge.
i nie zaluje
witam wszystkich jeszcze raz
kulka
przywitalem sie juz wczesniej ale jakos przywitanie moje umiejscowilem niefortunnie w dziale ogolnym [chyba
pare dni temu kupilem xedos 9 [94r.]
mialem kiedys 626kombi [91] i pare innych aut ale mazda to mazda- mam chyba sentyment do tego plaskacza
na codzien latam jeepem Yj 4.0 [automat a jakze]
oraz motocyklem suzuki gsxr1100
a miazge kupilem kobielce zeby miala czym do pracy pomykac
a ze lubie duzei wygodne auta to wybor mogl byc jeden w sumie , choc nie , byla opcja jeszcze chryslera stratusa ale sprzedajacy zaczal mieszac wiec pojechalem od razu po miazge.
i nie zaluje

witam wszystkich jeszcze raz
kulka
hayabusa 99'
hayabusa 99'