Tutaj się witamy
Witam. Od kilku tygodni szczęśliwy posiadacz 626 kombi
Najpierw to miało być V40, ale na podstawie rodzinnych doświadczeń z Mazdą (ojciec ma niezawodne i miłe w użytkowaniu 323) postanowiłem postawić na japońską jakość.
jak widać na załączonym obrazku – na wstępie eksperymentalnie, dostała futerko na zimę
Jeszcze nie wiem jak długo zostanie (futro bo ,mazda zostaje na stałę).
By kapoost
pozdrawiam
ł.
jak widać na załączonym obrazku – na wstępie eksperymentalnie, dostała futerko na zimę

By kapoost
pozdrawiam
ł.
- Od: 13 wrz 2008, 11:34
- Auto: MX-5 '90 NA 1.6 115KM
626 '98 GW 2.0 115KM
Witam wszystkich w Madzi zakochanych
Z niemieckiej taczki na japoński system i jest OK
Pozdrawiam 

-
sopranovw
witam. jestem posiadaczem mazdy 323c. jak cos to jestem z Lublina. a dowiedzialem sie przypadkowo bo szukalem pomocy na googlach bo mam problem z zamulaniem silnika:)
-
Lysylbn
Witam Milosnikow marki Mazda...od kilku dni jestem właścicielem Mazdy Premacy i właśnie z tej strony dowiedzialem się co nieco o tym samochodzie przed jego kupnem. Będę wdzieczny za wszelkie porady na co zwrócic uwage po zakupie....Obecnie brnę przez wszystkie urzedy by zalegalizować pobyt Madzi w Polsce 
-
Greg_F
Serdecznie witam wszystkich mazdowiczow i nietylko .
Jestem szczesliwym posiadaczem mazda 3 2.0 top sport 04r wczesniej jezdzilem fantastyczna mazda 323f BA 2.0 V6 96r.
Od zawsze krecily mnie hondy i mazdy wypadlo na mazde i juz tak zostanie
Jestem szczesliwym posiadaczem mazda 3 2.0 top sport 04r wczesniej jezdzilem fantastyczna mazda 323f BA 2.0 V6 96r.
Od zawsze krecily mnie hondy i mazdy wypadlo na mazde i juz tak zostanie
Biedni ci ktorzy wzieli autorytet za prawde zamiast prawde za autorytet.
- Od: 17 wrz 2008, 17:26
- Auto: Mazda3 2.0 top sport 04
Witam wszystkich forumowiczow.
Narazie tylko sympatyk marki, ale przymierzajacy sie do nowej M6. Zatem, moze w przyszlosci pelnoprawny uczestnik forumowego zycia. Nawiazujac do pytania zawartego w tytule postu, to trafilem tu, bo Was sam szukalem
. Wiem z doswiadczenia jak tacy "fanatycy" marki moga byc pomocni i jaka skarbnica wiedzy sa ich doswiadczenia i porady. Po krotkim przedladzie forum juz wiem, ze nie zbladzilem. Jestem we wlasciwym miejscu. 
Narazie tylko sympatyk marki, ale przymierzajacy sie do nowej M6. Zatem, moze w przyszlosci pelnoprawny uczestnik forumowego zycia. Nawiazujac do pytania zawartego w tytule postu, to trafilem tu, bo Was sam szukalem

-
janusz-god
Cześć
Witam wszystki forumowiczów.
Mam nadzieje, że wkrótce będę mógł sie pochwalić autkiem, ale póki co szukam fajnej Trójeczki, czytam forum i zazdroszcze szczęśliwym posiadaczom Mazd.
Pozdrawiam.
Witam wszystki forumowiczów.
Mam nadzieje, że wkrótce będę mógł sie pochwalić autkiem, ale póki co szukam fajnej Trójeczki, czytam forum i zazdroszcze szczęśliwym posiadaczom Mazd.
Pozdrawiam.
-
Maciej.007