Kogo widziałem / widziałam
Witam wszystkich,
Od niedawna jestem posiadaczem pieknej czerwonej mx3, juz sie zakochalem,
Dbam o nia lepiej niz o moj zoładek.
Jesli jest tutaj moze ktos z Wrocka, dajcie znac pls.
A jesli wiecie o jakis imprezach w okolicy, to z góry dzieki za info.
Pozdrawiam i
Mariusz
E mail : opara83@o2.pl
Od niedawna jestem posiadaczem pieknej czerwonej mx3, juz sie zakochalem,
Dbam o nia lepiej niz o moj zoładek.
Jesli jest tutaj moze ktos z Wrocka, dajcie znac pls.
A jesli wiecie o jakis imprezach w okolicy, to z góry dzieki za info.
Pozdrawiam i
Mariusz
E mail : opara83@o2.pl
-
Gość
A ja pozdrawiam Aidana z ktorym wczoraj minelismy sie w drodze do szkoly, a wieczorem zrobilismy mini spot na terenie SGGW
I widzianego dzisiaj w Babicach pinky'ego
W Babicach mienałam również piękną czarną mx-5
cudo 
I widzianego dzisiaj w Babicach pinky'ego
W Babicach mienałam również piękną czarną mx-5

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Na trasie warszaw – wrocław – warszawa w ten weekend widziałem chyba z 10 probaków, zlot jakiś mieli?
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc napisał(a):Na trasie warszaw – wrocław – warszawa w ten weekend widziałem chyba z 10 probaków, zlot jakiś mieli?
Zgadza się, chłopaki bawili się w ten weekend w Borkach
Sprzedam różne części do mx-6
- Od: 23 sie 2005, 08:49
- Auto: Q50 3,0 TT, było 3 BL 2,3 MPS, mx6,626, 6 GH 2,5
Pozdro dla kierowcy czerwonej MX3 V6 na nar. WE xxxxx za ktora jechalem dzis o 15.10 na Gotarda i Orzyckiej a pozniej ja ztrabilem przy Sniardwy oraz dla Pana w bezowej 323F BG widzianej na Sniardwy o tej samej godzinie i ze 2h pozniej tez 
Pozdrawiam właściciela czarnej MX-5 NB o nr. NMR 33XX (miała za szybą plakietke z V zlotu wiosennego mx-5 w Kaliszu
) zauważonej w Klodzku na jednym z parkingów. Na klamke przykleiłem własnoręcznie napisane zaproszenie na forum i pozdrowienia 
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
klawy323 napisał(a):Wczoraj nakrylem o godzinie 17:02 na rogu ulic Podczaszynskiego i kasprowicza parke dumnie toczacych sie mazdeczek Pozdrowionka dla VIOLKI I DEVILA..
a gdzieś Ty był? cza było trąbić
pozdrawiamy również

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Ubrali mnie w to ....nie mogłem odmówic. Redaktorek troche przekręcił pewne moje wypowiedzi ale coż , nie miałem na to wpływu.drof napisał(a):w gazecie jest reportaz o uzywanej 626 ge
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
[quote="durca"]Dziś około 7:00 w Wesołej czerwona 323 z czerwonymi podkładkami WX.... pozdrawiam kierowcę[/quote]
Ja równiez pozdrawiam. Praktycznie jeszcze spałem i w ostatniej chwili twoje podkładki zauważyłem
Ja równiez pozdrawiam. Praktycznie jeszcze spałem i w ostatniej chwili twoje podkładki zauważyłem
MAZDA FOREVER
- Od: 8 wrz 2006, 14:44
- Auto: BG B3 16V 93r.