Witam wszystkich!
Nazywam się Jacek i jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy Premacy DiTD z 2003 roku. Mazdę posiadam od tygodnia, a Forum czytam od ponad miesiąca. Bardzo dziękuję wszystkim za Wasze dobre rady i wiedzę, którą się dzielicie z innymi. Wiele się dowiedziałem na temat tych aut i dzięki temu udało mi się uniknąć przypadkowego zakupu.
Moje ostatnie auto to Suzuki Swift 1.0, które dzisiaj sprzedałem – i oboje z żoną za nim tęsknimy i ogólnie szkoda nam go...Pieniądze z Suzuki starczą na ubezpieczenie Mazdy i parę baków diesla, ale mamy nadzieję, że Madzia będzie naszą wierną przyjaciółką
O forum MazdaSpeed dowiedziałem się z Google, szukając informacji o modelach Mazdy. Prawdę mówiąc bardziej szukałem 323F BJ z 2003 roku DiTD, ale takie się nie trafiły, za to pojawiła się Premacy...i już jest. Teraz mam tylko nadzieję, że uda się nią oszczędnie jeździć, na szczęście nogę mam lekką, a i jazda w stylu "emeryta" Premacką bardzo mi się podoba

Cóż, jednak 6,8l LPG na 100km nie weźmie, jak Suzuki – i z tym się liczę...Cóż coś za coś!
Mam nadzieję, że się czasem udzielę na Forum i także coś wniosę do tego zacnego grona! Póki co w planach mam fotorelację z instalacji xCarLinka – już wkrótce!
Pozdrowienia dla wszystkich Mazdowiczów!