Kogo widziałem / widziałam
wczoraj ok 16:20 widzialem na Modlinskiej dunie
Pozdrawiam:)
Pozdrawiam:)
drof napisał(a):Sebas1236 napisał(a):Dzisiaj widziałek granatową 626 GE na PTU rejstracjach
a gdzie ja widziales?
W Starym Koninie na parkingu strzeżonym
I wczoraj o 12-1 wnocy srebrna GE PKL rejstracje na PKP w Koninie
Pozdrawiam
- Od: 23 gru 2006, 21:31
- Auto: carisma
Upolowałes TomkarvfMAXX napisał(a):gtrafitwowa 626 GT z nr. rej. ngo....

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
A ja wczoraj (25 lutego) ok 19 minąłem się na moście Siekierkowskim z czerwoną 121 na podkładkach klubowych WPR, obtrąbiłem, a potem jechaliśmy sobie razem aż do Al. Wilanowskiej
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
xXx napisał(a):Naprawdę nie nudzi się to wam pytajnik zeby
Wiesz jak ciężko się znaleźć w wawie? A jak fajnie obtrąbić znajomą podkładkę pod rejestracje...
Pozdrawiam,
xXx napisał(a):"Kogo widziałem w Warszawie"...
Xionc napisał(a):Wiesz jak ciężko się znaleźć w wawie? A jak fajnie obtrąbić znajomą podkładkę pod rejestracje...
no właśnie, mnie już dawno nikt nie obtrąbił

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Tiit tiit tiitVioletka napisał(a):mnie już dawno nikt nie obtrąbił

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):Tiit tiit tiit
oh dziękuję Ci Jareczku, to ja Ci pomigam oczkami

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8