Wszyscy się witają to i ja mogę. A więc, witam wszystkich bywalców forum. Moją 323F '00 posiadam od miesiąca (nareszcie zdecydowałem się na wymianę starego pudła ). Ciekawe jest to, że autko tej marki kupiłem w sumie przez przypadek. Miał być Nissan, ale ponieważ bardziej patrzyłem się na stan techniczny tego co biorę, trafiła się fajna sztuka, więc mam i jestem z Wami . Muszę przyznać, że wyboru nie żałuję. Autko jest świetne .
O forum i klubie dowiedziałem się ... tak jak pewnie większość z Was ... Google, zapytanie, szukaj ... i JJJEEESSSTTT.
Jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich jestem dumnym posiadaczem Mazdy 626 Coupe z 90r. Autkiem jeżdżę już jakiś czas (zakup był przypadkowy) i jestem strasznie zadowolony, że trafiła do mnie. Pozdrawiam
Cześć wszystkim Forumowiczom,
Od niedawna jestem posiadaczem srebrnej Mazdy 323F z 2000r (wersja po faceliftingu). Decyzja o zakupie zapadła po dokładnej lekturze waszego forum, które znalazłem przez google.
Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tego zakupu, mam tylko mały problem z czujnikiem przy pompie paliwowej , ale zostanie on już niedługo rozwiązany. W nie dalekiej przyszłości mam zamiar posadzić samochód na alufelgach, ale zobaczymy co z tego wyjdzie bo pierwsze dziecko w drodze i kasa pewnie będzie znikała w szybkim tempie.
Wśród moich znajomych a ostatnio w rodzinie pojawiły się Mazdy. Dwóch moich dobrych kumpli miało starsze 323 i 323f, brat katował kiedyś MX-6, kuzyn aktualnie jest posiadaczem CX-7, wujek równierz ma CX-7 ale wersję 4x4.
Witam wszystkich. od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem mazdy mx-3 z silnikiem v6:)trafil mi sie naprawde ladny okaz 126tys przebiegu jeden wlasciciel,bylem go kupowac z mechanikiem i lakiernikiem i jechalem po niego na sam koniec Polski ale warto było:)v-ka brzmi przepieknie,trzyma sie drogi jak przyklejony.wiadomo ze nie ma auta sportowego bezwypadkowego ale "dzwona"nie mial wszystko sprawdzone,podłuznice,konstrukcja nieruszona."Polerka" musi byc przeprowadzona ale nie jest zle.24h w trasie za samochodem oplacilo sie:)mam nadzieje ze bedzie sie sprawowala tak jak moja poprzednia mazda.O klubie i forum dowiedzialem sie z google.pozdrawiam.szerokiej drogi
Witam! Jestem nowym forumowiczem od 19.04.2008 i szczęśliwym posiadaczem czerwonej "madzi" 323F 1.6 8V z 91r. od października 2007. Pozdrawiam wszystkich z Torunia, Chełmna i okolic
Witam!
Jestem posiadaczem uroczej mazdy 626 2.0 D z '91, którą z tego miejsca serdecznie pozdrawiam
Na forum trafiłem, ponieważ zamierzam kupić wymarzoną M6, a gdzie miałbym szukać cennych informacji, jak nie wśród innych mazdomaniaków? Już teraz dzięki za dobre rady i uwagi, które wyczytałem studiując, anonimowo jak dotąd, forum mazdaspeeeeeed.
Cudo, którego szukam to M6 2003-2004, diesel, Hatchback lub Sedan.
Będę very wdzięczny za wszelkie info i pomoc w zakupie.
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12) Moja Madzia ;)
Od 4 lat jeżdżę mazdą 323F 1.6 16V na gaźniku. O stronie dowiedziałem się szukając informacji na temat niezamykających się u niej świateł. Oczywiście dzięki pomocy Forumowiczów temat udało mi sie rozwiązać. Wielkie dzięki.
Od dwóch tygodni jeżdżę mazda 626 GF/FS i ma ona dużo więcej możliwości i dodatków w porównaniu z poprzednim samochodem (mam na myśli wyposażenie ) więc wertuję strony forum czytając informacje na jej temat.
Od bardzo niedawna jestem posiadaczem mazdy 2 1.4 di. Autko nabyłem przypadkowo (cena mi odpowiadała) i mam nadzieję, że pozostanę przy tej marce, gdyż jak do tej pory bardzo dobrze się spisuje
Jako wannabe-posiadacz Mazdy witam wszystkich serdecznie! Na forum trafiłem kilka miesięcy temu w momencie podjęcia decyzji o zakupie auta i idących za tą decyzją długich, ciężkich i skomplikowanych poszukiwaniach marki i modelu odpowiedniego do moich wysublimowanych potrzeb ;–) i od tego czasu zaglądałem tutaj dosyć regularnie. W zeszły piątek decyzja została podjęta i zamówienie złożone, więc pozwoliłem sobie na rejestrację jako przyszły posiadacz Mazdy6.
Myślę że mój nowy nabytek nie będzie mnie zawodził w stopniu przewyższającym to, co mogłem tutaj przeczytać :–)
Witam wszystkich trafiłem tutaj poszukując informacji o moim samochodziku – Mazda (oczywiście) 626 kombi 2.0 Diesel z 1992
jeszcze nie zdążyłem wszystkiego ogarnąć ale będę się starał pozdrawiam
Niedawno dołączyłem do grona forumowiczów a teraz już oficjalnie do mazdowiczów, czytam z wypiekami na twarzy i chłonę wiadomości, mam masę pytań które pewnie będę niedługo zadawał . Autko, które zakupiłem to M6 GY 04' z dieselkiem 121KM, fotka pewnie wkrótce się pojawi, na razie tyle i pozdrawiam wszystkich!