Troszkę nas byłodrof napisał(a):pozdrawiam wszystkich widzianych dzis w serwisie auto-jaksa

www.mazdaspeed.pl
Troszkę nas byłodrof napisał(a):pozdrawiam wszystkich widzianych dzis w serwisie auto-jaksa
Tak niewiele brakowało i byłby mini spocikJaksa napisał(a):Troszkę nas byłodrof napisał(a):pozdrawiam wszystkich widzianych dzis w serwisie auto-jaksanawet nie pamietam wszystkich nicków
tez pozdrawiam .....
Puhcio napisał(a):Dziś Łukasz_323C wpadł nam pod koła przy sklepie motoryzacyjnym koło RONI'ego.
Heniek napisał(a):Ale ftopa.
Myślałem że jedyną osobą która mnie rozpoznaje toZanetkaaa, a tu taka miła niespodzianka.
Te mazdy są bardzo podobne z tyłu .
Oczywiście też pozdrawiam rafael2332 i do zobaczyska następnym razem
Zanetkaaa napisał(a):rafael2332 z podkładkami i naklejkami w Wołominie jak narazie jezdze ja i Heniek moją można poznać z przodu po tym okropnym wlocie na masce jakby co wiec jesli miał podkładki teraz to na pewno Heniek bo moja jest w Warszawie:P
Heniek napisał(a):Ja z przodu nie mam podkładek bo mam wypukłą tablice rej, narazie moim znakiem rozpoznawczym jest pekniety derzak przy halogenie i napr. zapinką białą a dziś właśnie oddałem furke mechanikowi, więc moze jego widziałeś. To ja.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość