Kogo widziałem / widziałam
Czerwona 626 przy Piłkarskiej róg Wiktorskiej na podkładkach od Jarka.Pozdrawiam Sąsiada

m63hd MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE
www.weteran.warszawa.pl
www.weteran.warszawa.pl
- Od: 2 sty 2006, 17:09
Do poludnia czerwona 323f kolo Tesco na Ruczaju-Krakow. wieczorkiem chyba przez cala nocke (?) 323f czerwona na parkingu przy Szpitalnej na Rynku Glownym-chwilke stala bo mocno oszroniona:)
-
Gość
17:50 Rondo Babka zlapany marcinkosky skrecajacy w strone mostu Gdańskiego ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wczoraj:
– w warsztacie blach-lakier. na ul. Granicznej, stalowo-srebna RX 8 (po czołowym spotkaniu)
Dzisiaj:
– po 14-ej na parkingu przed GEANT na Jubilerskiej, czerwona MX 6 (bez spojlera na tylnej klapie)
– ok. 15-ej przed CONFORAMA na Ostrobramskiej , czarna RX 8 nr rej. WI XXXXX
Pozdrawiam kierowników.
– w warsztacie blach-lakier. na ul. Granicznej, stalowo-srebna RX 8 (po czołowym spotkaniu)
Dzisiaj:
– po 14-ej na parkingu przed GEANT na Jubilerskiej, czerwona MX 6 (bez spojlera na tylnej klapie)
– ok. 15-ej przed CONFORAMA na Ostrobramskiej , czarna RX 8 nr rej. WI XXXXX
Pozdrawiam kierowników.
„Zegar tyka. Wszystkich.”
czrny RX to przemekw zapewne:)
w poludnie kolo Wawelu granatowa 323F – wymienilismy sie spojrzeniami,ale nie bylo jak sie przywitac – to moze tutaj sie uda..(?)
-
Gość
Kolo Nowego Sacza czerwona 323F machalem do kierowcy a on tylko zjechal mnie wzrokiem:( druga granatowa wyjazdowka na Tarnow z Krakowa granatowa 323F-dlugowlosy wlasciciel wyjezdzal z dziewczyna na Sylwestra jezdzilem wkolko niego i nic,nawet nie spojrzal! wygladal jak by skamienial i patrzyl tylko w przod! trzecia grafitowa na Ruczaju tez przed Sylwestrem, mrugalem i mrugalem swiatlami i nic:/ eh,ja nie wiem co to z tymi Mazdowiczami...pozdr:)
-
Gość
Wczoraj koło 16:00 spotkanko przypadkowe z Letkoletkim Koło WIślanina 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Dzisiaj około 17:35 skrzyżowanie Zbiegniewskiej/Kapitulna we Włocławku blondynka w MX-3 (blachy CB.....). Pozdrawiam kierowniczke
Mrugnąłem, ale zero odezwu 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
A ja dziś spotkałem po trasie Tevę z mężem.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
Siedzący po prawicy GŁÓWNODOWODZĄCEGO LOŻY VIPów :)
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
- Od: 16 mar 2005, 20:21
- Auto: Mazda 5 CR 2007r. 2.0 MZR-CD Galaxy Grey.
Buick Skylark Convertible 4.9 V8 1964r
Około północy z 03/04 miałem niewątpliwą przyjemnośc poscigac się ze świateł z Markiem, posiadaczek ślicznej 323F BA z silnkiem 2.0 V6. Oczywiście kolejny raz V-ka pokazała, jaki mam słaby 3-ci bieg i w okolicach 120 km/h zaczęła mnie wyprzedzać
N aszczęście na kolejnych światłach udało mi sie namówić do chilowej przerwy w podróży, wręczy łem ulotkę i zdążyliśmy chwilkę porozmawaić.
Pozdrowienia dla Marka, zapraszam do udziału w życiu Klubu (w mairę możliwości)
BTW: jak ruszyliśmy, chwilkę później mijała nas bordowa RX-8 GA...
Tej już nie goniłem... 
Pozdrowienia dla Marka, zapraszam do udziału w życiu Klubu (w mairę możliwości)
BTW: jak ruszyliśmy, chwilkę później mijała nas bordowa RX-8 GA...
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
- Od: 27 maja 2004, 10:00
- Auto: MX-3 1.8 V6 wersja USA '92
Przed kilkoma minutami w Telewizyjnym Kurierze Warszawskim (TVP 3) wiadomość o kraksie na moście (jakim nie usłyszałem) o treści mniej więcej : "na samochód wpadł z dużą prędkością samochód sportowy ..." i pokazują sprawcę – czerwona MX 3 wbita pod jakieś inne autko.
Kto miał tego pecha ? Czy ktoś z Klubu ?
Kto miał tego pecha ? Czy ktoś z Klubu ?
Gliwice, parking Opla. 626 GW zielona na Zabrskich blachach (chyba dobrze pamiętam). Klubowicz może, albo sympatyk???
Sprzedałem mazdę,
i usmiech mi wrócił na twarz.
Kupiłem Peugeota,
i znowu pokochałem podróże samochodem
i usmiech mi wrócił na twarz.
Kupiłem Peugeota,
i znowu pokochałem podróże samochodem
- Od: 19 lip 2006, 11:39
- Auto: Peugeot 406 ST 2,0 Pb/SGI 2001
Nie wiem kto to ta mx-3. ale widzialem jak staly rozbite. Niestety zadnego szczegolnego znaku na mx-3 nie widzialem tak zeby mozna ja teraz rozpoznac czyja to. Pewnie niedlugo sie dowiemy.
Ale mx-3 stala w miare nie rozbita, a drugi samochod (chyba astra) byla dwoma kolami na barierce zawieszona.
Ale mx-3 stala w miare nie rozbita, a drugi samochod (chyba astra) byla dwoma kolami na barierce zawieszona.
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
tatian napisał(a):(TVP 3) wiadomość o kraksie
Uzupełnienie
miejsce wypadku: Warszawa, Most Gdański
poszkodowany: Opel Astra II, wypchnięty przez MX 3 zawisł na barierce mostu (miał dużo szczęścia,że nie spadł)
– można obejrzeć na TVP.pl > WIADOMOŚCI > LOKALNE > WARSZAWA > POLECAMY >
na stronie TVP3 Serwis regionalny klikamy video
tatian napisał(a): i pokazują sprawcę – czerwona MX 3 wbita pod jakieś inne autko.
tez to widzieliśmy właśnie zastanawiałam się nad założeniem tematu czy to ktoś od nas?

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Pozdrawiam Xionca ktorego widziałem dzisiaj w restauracji Sphinx....
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Niedziela 7 stycznia parking Geant w Krakowie – widzialem caly bukiet Mazd
pozdrawiam znajomkow i do 4 lutego! moze cos pojezdzimy wtedy;)
ps.podczas przejazdzki z Piotrkiem 929 wypatrzylismy 626 holowana przez Corsawke przy Rondzie na Dobrego Pasterza – ktos sie przyzna?:>
pozdrawiam znajomkow i do 4 lutego! moze cos pojezdzimy wtedy;)
ps.podczas przejazdzki z Piotrkiem 929 wypatrzylismy 626 holowana przez Corsawke przy Rondzie na Dobrego Pasterza – ktos sie przyzna?:>
-
Gość
Jaksa napisał(a):Pozdrawiam Xionca ktorego widziałem dzisiaj w restauracji Sphinx....
Również pozdrawiam
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH