Kogo widziałem / widziałam
łeee tam , od razu inwigilacja
a dziś rano dla odmiany tak przed 8.00 na ul. Czerniakowskiej czerwona 626 gd WOT z miłą Panią za kółkiem i xedosa(?) na czarnych tablicach WXA
jak zawsze pozdrawiam
a dziś rano dla odmiany tak przed 8.00 na ul. Czerniakowskiej czerwona 626 gd WOT z miłą Panią za kółkiem i xedosa(?) na czarnych tablicach WXA
jak zawsze pozdrawiam

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Przed wczoraj na stacji BP Włocławek, srebrna Mazda 6 (CWL...) Jak wracałem od kasy patrzyłem się na autko i przez to wsiadłbym do .... Opla Corsy w takim kolorze jak moja MX-3. Kierowca i rodzinka kierowcy Corsy mieli niezły ubaw ze mnie 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
[quote="darekk86"]A ja mam pytanie troche dziwne, ale ciekawie mnie.
Kto byl na poczatku sezonu na Bemowie na wyscigach na 1/4 mili? Bo wtedy tam bylem i na parkingu spotkalem 2 chlopakow stojacych obok siebie dwiema mazdami 323F BA szarymi (silniki 1.5 bo narzekali ze im olej bierze
). A ze zawsze szukalem wlasnie takiego samochodu ale nigdy go dokladnie nie ogladalem i wlasnie wtedy z nimi troche pogadalem, opowiedzieli mi sporo o tym modelu i przez to dwa tygodnie temu, po dlugim czasie poszukiwan kupilem 323F BA V6.
I z checia bym sie teraz z tamtymi 2 osobami spotkal, bo wydawali sie sporymi fanami mazdy. Dlatego mysle ze odwiedzaja to forum.
Jesli to ktos z bywajacych tu to prosze o kontakt.
Wlasnie znalazlem fotki tych mazd! Oto one:
Ktos wie czyje to?
To byłem ja z moim przyjacielem Kamilem_v6.
Cieszę się, że kupiłeś V6 i dołączyłeś do naszego klubu – gratulacje.
Ja i Kamil mamy 2.0 V6 a nie 1.5. Gdybym miał 1.5 to bym juz mazdy nie miał.
pozdr.
Kto byl na poczatku sezonu na Bemowie na wyscigach na 1/4 mili? Bo wtedy tam bylem i na parkingu spotkalem 2 chlopakow stojacych obok siebie dwiema mazdami 323F BA szarymi (silniki 1.5 bo narzekali ze im olej bierze
I z checia bym sie teraz z tamtymi 2 osobami spotkal, bo wydawali sie sporymi fanami mazdy. Dlatego mysle ze odwiedzaja to forum.
Jesli to ktos z bywajacych tu to prosze o kontakt.
Wlasnie znalazlem fotki tych mazd! Oto one:

Ktos wie czyje to?
To byłem ja z moim przyjacielem Kamilem_v6.
Cieszę się, że kupiłeś V6 i dołączyłeś do naszego klubu – gratulacje.
Ja i Kamil mamy 2.0 V6 a nie 1.5. Gdybym miał 1.5 to bym juz mazdy nie miał.
pozdr.
- Od: 21 kwi 2005, 19:49
- Auto: Seat Toledo 2.0TDI `07
No czesc
Pewnie mnie nie pamietasz, taki gowniarz (wtedy 19lat) ktory podszedl do was i przez jakies 20minut was wypytywal o te mazdy.
Rozmawialem juz z Kamilem na gg.
Jesli bys mial chwile to odezwij sie: gg 3037860
Sorry za 1.5
Ale tak jakos dziwnie pamietalem cos o 1.5, a ze mowiliscie ze biora olej to myslalem ze to wlasnie ten silnik. Bo v6 przynajmniej narazie u mnie oleju nie bierze.
Pozdrawiam i do zobaczenia gdzies na trasie
Darek
Pewnie mnie nie pamietasz, taki gowniarz (wtedy 19lat) ktory podszedl do was i przez jakies 20minut was wypytywal o te mazdy.
Rozmawialem juz z Kamilem na gg.
Jesli bys mial chwile to odezwij sie: gg 3037860
Sorry za 1.5
Pozdrawiam i do zobaczenia gdzies na trasie
Darek
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
...my z kolegą Brylantem, to do naszych furek dolewamy trochę...
...paliwa i OLEJU
...ja- troszkę mniej, jakieś 1l na 4tys. km, ale kolega Brylant- niech się lepiej sam przyzna
...1km=0,1l (oczywiście przy nie schodzeniu poniżej 5tys obrotów ;–) )
...paliwa i OLEJU
...ja- troszkę mniej, jakieś 1l na 4tys. km, ale kolega Brylant- niech się lepiej sam przyzna
...1km=0,1l (oczywiście przy nie schodzeniu poniżej 5tys obrotów ;–) )
KAMIL_V6
- Od: 25 maja 2005, 00:20
- Auto: WRX MY03, smart :)
Dobry wynikkamil_v6 napisał(a):1km=0,1l
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Alexs napisał(a):Dziś po 13 h. w tunelu na Wisłostradzie, niepewnie prawym pasem 323 C granatowa na WJ-tach, naklejka klubowa. Młody kierowca wpatrzony nawet nie przed siebie tylko w deskę rozdzielczą :| , jechałam obok machałam,minęłam to mrugałam długo ale nic, dalej pewnie wpatrzony w deskę, może prędkość kontrolował no tam jest ponoć ograniczenie do 50 km/h :) ,
pozdrawiam
No nieźle. Musiałem być mocno zmyślony, co ja mogłem widzieć w desce rozdzielczej? Choć chyba pamiętam, że ktoś migał awaryjnymi...
Obiecuję poprawę i następnym rezem Cię wypatrzę. Może zatrąb jak będziesz mnie mijać. :)
Pozdrawiam,
Jarek
- Od: 19 sie 2004, 13:25
- Auto: Mazda 323C BA
Hi hi .......jarek_323C napisał(a):Obiecuję poprawę i następnym rezem Cię wypatrzę.
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
szybciutko mi się tu przyznać kto jeździ ciemną (granatową?) 626 na czarnych tablicach WXA...?
pozdrawiam cieplutko jeszcze raz
pozdrawiam cieplutko jeszcze raz

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
przyznawać sie kto zawsze staje w weekendy czarna (bądx inny odcień ciemności
) mx5 na ulicy gizów w weekendy – przestawic ją natychmiast bo kuźwa już kilka razy bym dzwona zaliczył parkując tam 

coś ciekawego?? tylko co??
- Od: 28 paź 2003, 10:07
- Auto: myszowate 626-twsknie;MX6 ;)
panstasio napisał(a):kto zawsze staje w weekendy czarna (bądx inny odcień ciemności ) mx5 na ulicy gizów
to nikt od nas – raczej www.mx-5.pl

Wczoraj (we wtorek) ok. 7 rano 323F BA srebrna z jakims duzym spojlerem ala szybcy i wsciekli na ul. Berensona/Glebocka na Bialolece obok Marek.
Pozniej ok. 13 srebrna oczywiscie 323F BA, obok mojego bloku na skarbka z gór/osiedle Derby.
I o 14 czerwona 323F BA chyba V6 (przynajmniej tlumik taki miala) rej. chyba WF..., tez obok mojego bloku na Skarbka z gór, z osiedla Derby. Ciekawe kto to jest, bo mieszka na osiedlu obok, wiec z checia poznam.
Dzisiaj (sroda) ok. 11 na Kondratowicza tez 323F BA biala z czarna maska (a moze to byl carbon?).
Pozdrowienia dla kierowcow tych cudnych mazd
Darek
Pozniej ok. 13 srebrna oczywiscie 323F BA, obok mojego bloku na skarbka z gór/osiedle Derby.
I o 14 czerwona 323F BA chyba V6 (przynajmniej tlumik taki miala) rej. chyba WF..., tez obok mojego bloku na Skarbka z gór, z osiedla Derby. Ciekawe kto to jest, bo mieszka na osiedlu obok, wiec z checia poznam.
Dzisiaj (sroda) ok. 11 na Kondratowicza tez 323F BA biala z czarna maska (a moze to byl carbon?).
Pozdrowienia dla kierowcow tych cudnych mazd
Darek
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
darekk86 napisał(a):Wczoraj (we wtorek) ok. 7 rano 323F BA srebrna z jakims duzym spojlerem ala szybcy i wsciekli
tez ja widzialam, ale w poniedzialek

good girls go to heaven bad girls go everywhere...