Są wyjątki , znam takie panie ktore za kierownicą są naprawde dobre .....tatian napisał(a):weź poprawkę kobiety tak mają genetycznie
Pozdrowienia dla Tomiego ktorego gosciłem dzisiaj u siebie .
www.mazdaspeed.pl
Są wyjątki , znam takie panie ktore za kierownicą są naprawde dobre .....tatian napisał(a):weź poprawkę kobiety tak mają genetycznie
Globy napisał(a):Jeju, Pawelku, co Ci sie w ogole stalo? Ja taka maske mialem niespelna rok temu, wspolczuje głaszcze
Jaksa napisał(a):tatian napisał:
weź poprawkę kobiety tak mają genetycznie
Są wyjątki , znam takie panie ktore za kierownicą są naprawde dobre .....
Jedna często bywa w C.H. Szembeka w paw. nr.101tatian napisał(a):Też. Znam.
tatian napisał(a):(weź poprawkę kobiety tak mają genetycznie).
tatian napisał(a):w oczach miał [tiiit] gromowładne. Myślę, że mógł za ich pomocą nawet unicestwić Yarisa
Jaksa napisał(a):znam takie panie ktore za kierownicą są naprawde dobre .....
Adaś napisał(a):piekna biala MX3 V6 wersja amerykanska
Globy napisał(a):Zwana Precidia
tatian napisał(a):dopisek był małą prowokacją – jednak nie odezwały się Panie
Malutka napisał(a):genetycznie to ja odziedziczylam swiadomosc ze nie jeden facet jezdzi jak "baba" i odwrotnie
tatian napisał(a):dopisek był małą prowokacją – jednak nie odezwały się Panie. Pozdrawiam Pana Panie Prezesie
Jackyk napisał(a):Violetka napisał:
hehe to Ciebie widziałam kolego jakiś czas temu i nawet zostawiłam pozdrowienia na forum, bo przekazywanie pozdrowień za pomocą klaksonu nie poskutkowało (byłeś za bardzo zaaferowany wjazdem na most Grota)
Alexs napisał(a):wczoraj przy King Kross Jubilerska widzina czerwona Mx3 na podkładkach klubowych
WB 45..., brak reakcji na znaki świetlne i nie znam osobników..., ale pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość