Tutaj się witamy
PT napisał(a):No to i ja sie przywitam:)
witamy i zapraszamy na spoty do nas i do Malborka
-
waldii
Witam,
Wszystkich fanów Mazdy
Pozwalam sobie dołączyć do Waszego zacnego grona
Pozdrawiam!
Wszystkich fanów Mazdy
Pozwalam sobie dołączyć do Waszego zacnego grona
Pozdrawiam!
-
maleńka
Ja także witam na forum, moje autko to mazda 323F 1.6 z 1991.
kolega polecił mi ciekawą wyszukiwarkę www.google.pl dzięki której trafiłem na to zacne forum
kolega polecił mi ciekawą wyszukiwarkę www.google.pl dzięki której trafiłem na to zacne forum

- Od: 9 lis 2007, 12:57
- Auto: Mazda 626 GF 2001 2.0 115km Benzyna +gaz
cześć, jestem tu nowy ale od razu mam konkretne pytanie gdzie można kupić spojlery do 323 F BG 92 r.
przedni zderzak progi
solidnie i za rozsądną cenę
przedni zderzak progi
solidnie i za rozsądną cenę
-
Gość
Witam wszystkich użytkowników i gratuluje świetnego forum. Jestem posiadaczem Mazdy 323F BA 1.8 16V z ASB 97r. od kilku dni a już znalazłem tutaj mnóstwo cennych informacji. Pozdrawiam!
- Od: 5 lis 2007, 19:44
- Auto: 323 F'97 BA 1.8 16v BP ASB
A6 C5'02 3.0 V6 ASN tip. quattro AVANT
Witam wszystkich fanów mazdy! moje autko to mazda mx-3 1,8 v6 ciesze sie że dołączyłam do klubu mazdy.
-
Gość
Witam Bogusia i zapraszam w swoim jak i w imieniu swoich znajomych na cykliczne spotkania pod Mostem Milenijnym
więcej sie dowiesz w dziale "Spotkania regionalne"
Pozdrawiam!
więcej sie dowiesz w dziale "Spotkania regionalne"
Pozdrawiam!
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Witam wszystkich serdecznie,
Pochodzę z Łódzi i jestem w posiadaniu Mazdy Mx-6 w innym opakowaniu.
Biorąc przykład z urzytkownika Borys86 z naszego forum postanowiłem zarejestrować się i przywitać na siostrzanym forum. Jak już wspomniałem jestem w posiadaniu Forda Probe 2.5 V6 rocznik 93, i jestem przekonany że informacje wymieniane na obu forach dotyczące forda jak i mazdy będą bardzo przydatne.
Pozdrawiam!
Pochodzę z Łódzi i jestem w posiadaniu Mazdy Mx-6 w innym opakowaniu.
Biorąc przykład z urzytkownika Borys86 z naszego forum postanowiłem zarejestrować się i przywitać na siostrzanym forum. Jak już wspomniałem jestem w posiadaniu Forda Probe 2.5 V6 rocznik 93, i jestem przekonany że informacje wymieniane na obu forach dotyczące forda jak i mazdy będą bardzo przydatne.
Pozdrawiam!
-
Gość
Hello wszystkim posiadaczom Madź
Jestem świeżym posiadaczem mojej Madzi 323 F BA, 1.5, 16V, z 1998 roku. Bardzo sie ciesze, że jest taka stronka jak MAZDA SPEED
Pozdrawiam wszystkich gorąco.
Cisiel

Cisiel
- Od: 9 lis 2007, 00:44
- Auto: Mazda 6 2,2 D TS 2009r. (163)