Marcino napisał(a):Czerwona MX3 widziana w Bytomiu na blachach DKL XXXX, czyżby KyRy?
Kogo widziałem / widziałam
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Pozdrowienia dla Jurka (bordowa mx5 NB) jadącego przed chwilką ul. Powsińską w kierunku wilanowa 
Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce

- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Dzisiaj około 11 przechodziłem sobie przejściem dla pieszych i właśnie skręcała czerwona 323bg z Grochowskiej w Zamieniecką kolega z forum, niestety nie pamiętam nicka, ale pomachaliśmy sobie 
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH | 2 x CX-5
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH | 2 x CX-5
Moze to Marta, nie poznales?
Czego to ja dzisiaj nie widzialem na spacerze w Centrum... Pozdrawiam sliczna, zolta Miatke na czarnych deskach WXF przy Hozej oraz biala MX-5 na WF obok Rotundy PKO. Cholera, nie mialem plecaka i ulotek. Poza tym pod Pizza Hut ulice ozdabiala biala "efka" BA, bodajze GT, rowniez na czarnych blachach warszawskich. Piekna jesien!
Czego to ja dzisiaj nie widzialem na spacerze w Centrum... Pozdrawiam sliczna, zolta Miatke na czarnych deskach WXF przy Hozej oraz biala MX-5 na WF obok Rotundy PKO. Cholera, nie mialem plecaka i ulotek. Poza tym pod Pizza Hut ulice ozdabiala biala "efka" BA, bodajze GT, rowniez na czarnych blachach warszawskich. Piekna jesien!
a ja dzis w drodze do pracy ok 16:45 na Modlinskiej mijalem sie z dunią
Pozdrawiam:)
Pozdrawiam:)
aa i zapomnialbym na wylotówce z Warszawy w kierunku Lublina dzis rano widzialem czarna RX-8 mknaca w strone Wawy, czyzby przemekw?
co to za 323F "DEVIL" jeździ po Żoliborzu ? Zna ktoś 
[url=http://www.polnik-studio.pl/]systemy informatyczne[/url] || [url=http://www.athleticshop.com.pl/]sprzęt fitness[/url] || [url=http://www.trampoliny.com.pl.pl/]trampoliny[/url] || [url=http://www.ogrodowe-meble.pl/]meble ogrodowe[/url]

- Od: 18 lis 2003, 16:31
- Auto: Kia pro cee'd/ Toyota Starlet
Devilolot widziałem na Lubelskiej, ale to raczej oczywiste
A wczoraj (czwartek) ok 23 widziałem na Zamienieckiej srebrną MX-6 na podkładkach klubowych i rejestracji WF. Coś mi się zdaje, że to marcinkosky, ale ze wyprzedził Żuka jadąc z prasa dla skręcających w lewo, prosto, a ja jechałem z tą zawalidrogą, to go już nie dogoniłem.
A wczoraj (czwartek) ok 23 widziałem na Zamienieckiej srebrną MX-6 na podkładkach klubowych i rejestracji WF. Coś mi się zdaje, że to marcinkosky, ale ze wyprzedził Żuka jadąc z prasa dla skręcających w lewo, prosto, a ja jechałem z tą zawalidrogą, to go już nie dogoniłem.
Pozdrawiam,
polnik@studio napisał(a):co to za 323F "DEVIL" jeździ po Żoliborzu ? Zna ktoś
Xionc napisał(a):Devilolot widziałem na Lubelskiej, ale to raczej oczywiste
Viololot też tam był tylko troszeczkę później
a tak poza tym pozdrowienia dla Dizziego widzianek dziś ok 10.15 w pobliżu macro w al. jerozozlimskich
(to chyba był on)
Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche

polnik@studio napisał(a):co to za 323F "DEVIL" jeździ po Żoliborzu ? Zna ktoś
hmm ciekawe kto to?
a tak wogole pozdrowienia dla kierowcy wisniowej 323BA jechala za mna wczoraj ok 8.30 na ul jana Pawla mignalem kierunkami kierowca sie usmiechnal ale bez podkladek klubowych i naklejek ale pozdrawiam
DEVIL
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest

- Od: 23 mar 2005, 16:42
- Auto: Citroen C5 ,Mazda 626GW 2,0FS było Pontiac TS3.8 , Chrysler leBaron2,2T intercooler , Mazda RX7 SA2
Xionc napisał(a):A wczoraj (czwartek) ok 23 widziałem na Zamienieckiej srebrną MX-6 na podkładkach klubowych i rejestracji WF. Coś mi się zdaje, że to marcinkosky, ale ze wyprzedził Żuka jadąc z prasa dla skręcających w lewo, prosto, a ja jechałem z tą zawalidrogą, to go już nie dogoniłem.
hehe WARIAT DROGOWY JEST W KAZDYM Z NAS

V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)

- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
Wczoraj (13.10.06.) :
ok. godz. 10.50 na Placu Konstytucji niebieska 121 "kaczuszka"nr rej WJ 53970
ok. godz. 11.00 na Trasie Łazienkowskiej aż do ul. Batorego bardzo dzielnie sobie poczynała kierowniczka szarej Mazdy 626 GLX nr rej WSI 96EY.
Pozdrawiam kierowców
ok. godz. 10.50 na Placu Konstytucji niebieska 121 "kaczuszka"nr rej WJ 53970
ok. godz. 11.00 na Trasie Łazienkowskiej aż do ul. Batorego bardzo dzielnie sobie poczynała kierowniczka szarej Mazdy 626 GLX nr rej WSI 96EY.
Pozdrawiam kierowców
„Zegar tyka. Wszystkich.”
Kiedy mnie ktos dostrzeze co?
bede na koniec miesiaca u Jaksy, moglby mnie ktos tam zobaczyc?
Czytam tu czasem z nadzieja ze mnie ktos widzial
ale nic...
Jaksa, zapomnialem zadzwonic ale PW juz wysylam
Jaksa, zapomnialem zadzwonic ale PW juz wysylam
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

uwaga jak ktos ma na pieńku z władzą to niech uważa bo na mieście pojawiła się:
oraz wczoraj na Tarchominie nad Wisłą takie oto cudo
zdjecia w ramach ciekawostki
oraz wczoraj na Tarchominie nad Wisłą takie oto cudo
zdjecia w ramach ciekawostki
qlesh napisał(a):z nadzieja ze mnie ktos widzialale nic...
nie martw się, kiedyś nadejdzie taki moment