Kogo widziałem / widziałam
Dzisiaj byłem na zlocie u "JAKSY" (w sumie naliczyłem jedenaście autek naszej ulubionej marki).
Kochani musimy pilnie poszukać jeszcze innego miejsca w Warszawie na filię dla Jarka – dla naszego dobra – bo wkrótce czekają nas zapisy na następny rok
!
Jak zwykle, szefowi dziękuję za miłą obsługę i pozdrawiam. Życzę dobrych interesów (mimo, iż Mazdy się nie psują
 ).

Kochani musimy pilnie poszukać jeszcze innego miejsca w Warszawie na filię dla Jarka – dla naszego dobra – bo wkrótce czekają nas zapisy na następny rok
!
Jak zwykle, szefowi dziękuję za miłą obsługę i pozdrawiam. Życzę dobrych interesów (mimo, iż Mazdy się nie psują
„Zegar tyka. Wszystkich.”
		Ja pozdrawiam Vassagio, Bendera znaczy sie, zlapanego dzisiaj po 18 na parkingu na Gornoslaskiej 

pozdrowienia i dla Ciebie Adrianku 

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce

- Od: 20 lut 2006, 17:46
 - Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8

dzis ruszam do szkoly spod domu, stoje na swiatlach na Swiatowida, patrze we wsteczne lusterko a za mna stoi dunia 

Pozdrawiam serdecznie

Pozdrawiam serdecznie
A ja pozdrawiam sasiada mojego chrzestnego ktory kupil sobie sliczna Mazde 6 kombi w Zamościu na ul. Mickiewicza (tam mieszka). Niestety nie widzialem numerow bo gapilem sie na samochod 
EDIT:
Pozdro dla kierowcy czarnej mx-3 V6 na numerkach WI XXXXX widzianej dzis okolo 13 na Niepodleglosci przy salonie Orange.
P.S. Niech Pan zapina pasy

EDIT:
Pozdro dla kierowcy czarnej mx-3 V6 na numerkach WI XXXXX widzianej dzis okolo 13 na Niepodleglosci przy salonie Orange.
P.S. Niech Pan zapina pasy
Ostatnio edytowano 9 paź 2006, 14:53 przez logimen, łącznie edytowano 1 raz

Adaś napisał(a):dzis ruszam do szkoly spod domu, stoje na swiatlach na Swiatowida, patrze we wsteczne lusterko a za mna stoi dunia
no tak, jak turkusowa BA na Tarchominie to wiadomo... Adaś albo Dunia hi, hi...
też pozdrawiam

- Od: 29 cze 2006, 15:36
 - Auto: 323 f (BA) 2,0 V6

comeill napisał(a):na Targowej zieloną 626 GE na [tiiit] dużych felgach (z deka nieproporcjonalnych) z jakas panią w środku
to pewnie Sebkka, a za sterem była jego żona
a ja dzisiaj widziałam Alexs
pozdrowienia
Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche

aha zapomniałam, ok 19:30 na placu Wilsona 323C WX...... 

i po Kłodzku już jeżdzi MX6  

Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
		W Wejherowie na skrzyżowaniu widziałem czerwoną 626 GD 2.2i coupe, czerwoną, z felgami Mazdy. Pomachaliśmy sobie ze szczęśliwym właścicielem.
Wogóle okolice Wejherowa (pomorskie) to zagłębie mazdy – sąsiadka obok ma srebrną 323F, sąsiad na przeciwko 323 sedan i MPV.

Wogóle okolice Wejherowa (pomorskie) to zagłębie mazdy – sąsiadka obok ma srebrną 323F, sąsiad na przeciwko 323 sedan i MPV.

- Od: 24 wrz 2006, 15:58
 - Auto: BL L6