chyba mialas czarne okularsy
Kogo widziałem / widziałam
W drodze do pracy przyuważona srebrna MX3 ONY 62TS
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Widziałam dzisiaj M4rcina i Jolę... Czegoś mnie nie poznali na początku, ale później jak im powiedziałam kim jestem to poznali 
Pozdrawiam wszystkich Maździarzy!
Kierowco, motocykle są wszędzie, patrz w lusterka!!!!
Kierowco, motocykle są wszędzie, patrz w lusterka!!!!
- Od: 24 maja 2006, 13:03
- Auto: Kawa ER5 i Honda Prelude :)
dzis ok 8:10 na Jagiellonskiej na wysokosci FSO czerwona MX3 blachy PP
Tak jak pisałem , nie widziałem dokładnie tablic rejestracyjnych ale moze ten ktoś sam się przyznaAdaś napisał(a):moze to dunie widziales? po tarchominie lataja jeszcze 2 turkusowe BA
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
To ja pozdrowienia slę do Tremby, którego ostatnio mam szczęście dość często spotykac 
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
- Od: 27 maja 2004, 10:00
- Auto: MX-3 1.8 V6 wersja USA '92
a ja dziś rano jadąc do pracy widziałam Pana Piotra Wróblewskiego ze sportowej autoszkoły jazdy, tego, który był z nami w Rykach
oczywiwiście wymieniliśmy się "machnięciami" i szerokimi uśmiechami i każde pojechało w swoją stronę

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Widziałem dziś 2 auta klubowe.
1) Jechałem rowerem skrzyżowanie Jana Pawła i Stawki (zaraz przed arkadią) srebrna 626 GE z konkretnym silnikiem bo widziałęm jak rusza pewnie 2,5 V6 z rejestracją NGO ....
Niebieskie podkładki klubowe. Troche mi się wjebał w parade pod koła rowerowe
i miałem go 'strąbić'
2) Jerozolimskie 94 pod Link4 srebrna MX 6. Niebieskie podkładki klubowe.
1) Jechałem rowerem skrzyżowanie Jana Pawła i Stawki (zaraz przed arkadią) srebrna 626 GE z konkretnym silnikiem bo widziałęm jak rusza pewnie 2,5 V6 z rejestracją NGO ....
Niebieskie podkładki klubowe. Troche mi się wjebał w parade pod koła rowerowe
2) Jerozolimskie 94 pod Link4 srebrna MX 6. Niebieskie podkładki klubowe.
- Od: 25 paź 2004, 19:47
- Auto: Merida Cross 5300
navroth napisał(a):Jechałem rowerem skrzyżowanie Jana Pawła i Stawki (zaraz przed arkadią) srebrna 626 GE z konkretnym silnikiem bo widziałęm jak rusza pewnie 2,5 V6 z rejestracją NGO ...
Tomekrvf
navroth napisał(a):Jerozolimskie 94 pod Link4 srebrna MX 6. Niebieskie podkładki klubowe.
a to pewnie auto MARRUDA
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
navroth napisał(a):2) Jerozolimskie 94 pod Link4 srebrna MX 6. Niebieskie podkładki klubowe.
marcinkosky napisał(a):navroth napisał(a):Jerozolimskie 94 pod Link4 srebrna MX 6. Niebieskie podkładki klubowe.
a to pewnie auto MARRUDA
Zgadza się, można ją tam spotkać średnio 5 razy w tygoniu
Sprzedam różne części do mx-6
- Od: 23 sie 2005, 08:49
- Auto: Q50 3,0 TT, było 3 BL 2,3 MPS, mx6,626, 6 GH 2,5
MARRUD napisał(a):Zgadza się, można ją tam spotkać średnio 5 razy w tygoniu język . Dziś miałem na południe do pracy i jak zwykle nie był miejsca na prakingu, więc musiałem zaparkować na wjeździe
Pozdro
BTW '94 najlepszy rocznik

- Od: 25 paź 2004, 19:47
- Auto: Merida Cross 5300
navroth napisał(a):MARRUD napisał(a):Zgadza się, można ją tam spotkać średnio 5 razy w tygoniu język . Dziś miałem na południe do pracy i jak zwykle nie był miejsca na prakingu, więc musiałem zaparkować na wjeździe
Pozdro– niezła laseczka w awatarze
'P O D O B A S I E'
BTW '94 najlepszy rocznik

Sprzedam różne części do mx-6
- Od: 23 sie 2005, 08:49
- Auto: Q50 3,0 TT, było 3 BL 2,3 MPS, mx6,626, 6 GH 2,5
Avatar fajny , ciekawe co ta Pani mówi
Zapraszam
? 

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
No tak ....hm.....logimen napisał(a):[tiiit] me