Kogo widziałem / widziałam
a ja wczoraj na pl.3 krzyzy widzialem tez srebrna MX-6 WN:)
marcinkosky napisał(a):tatian napisał:
– godz. 7.35 czerwona MX 5 WF XXXXX z sympatyczną brunetką za kierownicą
hehe to pewnie VIOLA
tak tak, to ja
ostatnie 3 dni spędziłam w Poznaniu i widziałam bardzo dużo mazdeczek, pozdrowienia dla wszystkich kręcących się w okolicach centrum a szczególnie dla kierownika ciemnozielonej (?) miaty z jasnym dachem PO ....
a dzis już w Warszawie po 11.00 przy wisłostradzie ciemna 323C WD 10960 i następnie turkusowa efka ba WA31741 na czerniakowskiej
Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce

- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
czerwona BG na tablicach BL XXXXX jadąca ul. Czerniakowską – Powsińską przed 8.00
kolega prowadzący chyba był za bardzo zaaferowany swoim śniadaniem (kanapką), ponieważ nie reagował na powszechnie znane sygnały świetlne – a może nie wiedział o co mi chodzi???
w każdym bądź razie zastanawiam się czy czegoś się nie przestraszył ponieważ w ostatnim momencie ze środkowego pasa uciekł na Shella, ryzykując stłuczkę...
kolega prowadzący chyba był za bardzo zaaferowany swoim śniadaniem (kanapką), ponieważ nie reagował na powszechnie znane sygnały świetlne – a może nie wiedział o co mi chodzi???
w każdym bądź razie zastanawiam się czy czegoś się nie przestraszył ponieważ w ostatnim momencie ze środkowego pasa uciekł na Shella, ryzykując stłuczkę...
Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce

- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Violetka napisał(a):w ostatnim momencie ze środkowego pasa uciekł na Shella, ryzykując stłuczkę...
Może sobie przypomniał że kawy nie kupił do tej kanapki...

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
dzis o 11 na Światowida niebieska Miata z zamknietym dachem
a wracajac z pracy kolo Zoo z marcinkosky`m sie ponownie mijalem
Pozdro
a wracajac z pracy kolo Zoo z marcinkosky`m sie ponownie mijalem
Pozdro
Adaś napisał(a):a wracajac z pracy kolo Zoo z marcinkosky`m sie ponownie mijalem
taaaaa a tak sie rozgladalem i Cie nie widzialem

V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)

- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
marcinkosky napisał(a):taaaaa a tak sie rozgladalem i Cie nie widzialem
nawet reke wystawilem z samochodu i machnalem:)
ja wczoraj widziałem Czypak'a na orkana i to dwa razy
A ja własnie goszczę u siebie Sławka ( Drof ) 
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
O 16.30 na Modlinskiej widziałem ( chyba ) Adasia ( 323F BA ) Adaś to Ty byłes? Widziałem tylko tył auta......
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):O 16.30 na Modlinskiej widziałem ( chyba ) Adasia ( 323F BA ) Adaś to Ty byłes? Widziałem tylko tył auta....
Jareczku byłem dzis o 16:30 na Modlinskiej ale.. na rowerze
moze to dunie widziales? po tarchominie lataja jeszcze 2 turkusowe BA W dniu 22 września w Łodzi zaparkowana na chodniku ul. Piotrkowskiej (w pobliżu Placu Reymonta) czerwona MX 6 na rej. łódzkiej.
Dzisiaj ok. 14-ej na ul. Grochowskiej (przy Wedlu) kierowca z bródką jadący w czerwonej MX 6.
Pozdrawiam włascicieli.
Dzisiaj ok. 14-ej na ul. Grochowskiej (przy Wedlu) kierowca z bródką jadący w czerwonej MX 6.
Pozdrawiam włascicieli.
„Zegar tyka. Wszystkich.”