Tutaj się witamy
Cześć, mam na imie Tomek, jeszcze nie mam mazdy ale planuje zakup MX6, bo zakochałem sie w tym aucie. Forum znalazłem przy pomocy googli. Witam wszystkich 
-
~Tomek
Witam wszystkich miłośników mazdolotów
......
Mam na imię Hubert i od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 626 2.0 Diesel z 1989 roku.O waszym forum dowiedziałem się z neta.... pozdrawiam wszystkich......
Mam na imię Hubert i od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 626 2.0 Diesel z 1989 roku.O waszym forum dowiedziałem się z neta.... pozdrawiam wszystkich......
-
Gość
prezeshubert witamy i zapraszamy do tematu Spotkań Warszawskich w dziale Spotkania Klubowe
w końcu ktoś z moich okolic
w końcu ktoś z moich okolic

Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
rafal000rafal napisał(a):Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 626 2.0 D Comprex.
Gratuluje wszystkim swiezych zakupow i zycze jak najmilszych wrazen z Waszymi Mazdami!
Witam serdecznie na naszym forum oraz zapraszam do aktywnosci klubowej.
a co znaczy "nie napalaj się"?
powiedzcie mi jeszcze od jakiej ceny można wymieniony przeze mnie model znaleźć? jaka cena byłaby za wysoką? i jaką formę zakupu polecacie? ja myślę o sprowadzeniu z Reichu.
powiedzcie mi jeszcze od jakiej ceny można wymieniony przeze mnie model znaleźć? jaka cena byłaby za wysoką? i jaką formę zakupu polecacie? ja myślę o sprowadzeniu z Reichu.
SPLIT THE CAMEL WIDE OPEN! ;)
- Od: 13 sie 2007, 14:37
- Auto: 626 GF 2.0 DiTD GLS Supreme
DieselFan napisał(a):a co znaczy "nie napalaj się"?
abys ogladal pare mazd zanim kupisz
DieselFan napisał(a):powiedzcie mi jeszcze od jakiej ceny można wymieniony przeze mnie model znaleźć? jaka cena byłaby za wysoką? i jaką formę zakupu polecacie? ja myślę o sprowadzeniu z Reichu.
zapraszam do dzialu " Kupic .... "
Cześć ! Bardzo się cieszę że do was dołączyłem.Myslę kupić mazdę 626 1,8 GL(wszystkie oferty mile widziane)wcześniej byłem w konciku fiatów.Jak nic ciekawego nie znajdę będę musiał jechać na wycieczkę do UE.Gdzie jechać lepiej do holandii czy do niemiec? Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
!

- Od: 13 sie 2007, 20:27
- Auto: mazda 626 2.0 GF 2000r
Ktory rok Cie interesuje? Zapraszamy do Kupic czy nie kupic 
Witam wszystkich. Jestem szczesliwym jak narazie posiadaczem mazdy 323f z 91 r DOHC. O forum dowiedzialem sie dzieki google.
-
Gość
Witam wszystkich.
Nowy jestem, szukalem cos do mojego Tribute i wyladowalem dosc nieoczekiwanie na tym forum.
Pozdrawiam.
Janokal
Nowy jestem, szukalem cos do mojego Tribute i wyladowalem dosc nieoczekiwanie na tym forum.
Pozdrawiam.
Janokal
-
Gość
kris260 napisał(a):Gdzie jechać lepiej do holandii czy do niemiec?
Ja chce się wybrać na giełdę samochodową do Essen gdzie co sobotę jest wystawionych 2500 aut na pewno jakaś czerwona 323 F BA z '98 się znajdzie
- Od: 14 sie 2007, 10:06
- Auto: FF MK3 1,4 '91
W Polsce 12-15 tys.
Powodzenia!
Witamy kolege z nietypowym autem
A widze, ze nawet dwie Mazdy sie znajda w garazu!
Janokal napisał(a):do mojego Tribute
Witamy kolege z nietypowym autem

Achemenid napisał(a):kris260 napisał(a):holandii czy do niemiec
tam juz co dobre wykupili teraz jak dla siebie to szwajcar ja , litwa lub Austria
Na Litwie i tak większość właśnie z Niemiec i Belgii
Dwie rzeczy są niezmierzone – wszechświat i ludzka głupota. Co do wszechświata nie jestem pewien.... A.E.
- Od: 28 maja 2007, 15:14
- Auto: Mazda 3 1,6 z 2007r
Jestem na forum po raz pierwszy.
Więc serdecznie witam.
Szczęśliwych posiadaczy Mazd,od roku mam Mazdę MX3.
a od miesiąca mam dopiero prawko i już niestety miałam małą stłuczkę
trudno najwyżej blacharz zarobi trzeba sie uczyć na błędach.
Jeszcze raz pozdrawiam forumowiczów,
Więc serdecznie witam.
Szczęśliwych posiadaczy Mazd,od roku mam Mazdę MX3.
a od miesiąca mam dopiero prawko i już niestety miałam małą stłuczkę
trudno najwyżej blacharz zarobi trzeba sie uczyć na błędach.
Jeszcze raz pozdrawiam forumowiczów,
-
Gość
Proszę o doklejenie do odpowiedniego tematu 
[url=http://www.polnik-studio.pl/]systemy informatyczne[/url] || [url=http://www.athleticshop.com.pl/]sprzęt fitness[/url] || [url=http://www.trampoliny.com.pl.pl/]trampoliny[/url] || [url=http://www.ogrodowe-meble.pl/]meble ogrodowe[/url]
- Od: 18 lis 2003, 16:31
- Auto: Kia pro cee'd/ Toyota Starlet