Kogo widziałem / widziałam
dziś przed 8.00 widzieliśmy z Devilem szalejącą na Powązkowskiej granatową mx3 OP 406... z jakąś panią za kółkiem i na Bonifacego czerwoną 121 NGI 
Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce

- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Pozdrawiamy Ziomka z 323 BA Color Camelen Trasa Berlin Dortmund i na trasie Luxemburg i Strasburg finish Stuttgart 323 BG color Red miedzy czasie nową generacje Mx5 i tez 626 GD ale nie jestem pewny hehehe trasa Giessen Gliwice spotkałem 929 Xseda 9 oraz w Gliwicach kilka 323 BG taka ja moja Red
Pozdrawiamy hehehe
Ostatnio edytowano 6 wrz 2006, 01:59 przez 83KAFI83, łącznie edytowano 1 raz
nastał zwrotny punkt akcji

- Od: 16 lut 2006, 06:28
- Auto: mazda 626 1,8 16v 93
ja dziś rano w al. solidarności wymieniłam się uśmiechami z kierowcą jasnej 626 (mam problem z określeniem koloru) WU 05006 znowu na podkładkach Jaksy
, a następnie na czerniakowskiej widziałąm granatową 323f na czarnych jeszcze tablicach WFU 242B
pozdrowienia
pozdrowienia
Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche

Viola,dlaczego znowu ?Violetka napisał(a):znowu na podkładkach Jaksy
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
więcej widzę mazdeczek na Twoich podkładkach niż klubowych
a tak poważnie, to "znowu" to nic takiego nie oznaczało, po prostu "kolejny raz" i tyle
a tak poważnie, to "znowu" to nic takiego nie oznaczało, po prostu "kolejny raz" i tyle

Myslę ze za mało jest ludzi w klubie a druga sprawa , ile czasu istnieje klub a ile moj serwis ? ( ja działam od 92 roku )Violetka napisał(a):więcej widzę mazdeczek na Twoich podkładkach niż klubowych
No wiem wiem ze nie miałaś nic złego na myśliVioletka napisał(a):to "znowu" to nic takiego nie oznaczało, po prostu "kolejny raz" i tyle

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
dzis o 11:45 na Fieldorfa czarny MX-3 blachy WF
tatian napisał(a):Gocław Iskra – kanarkowa, pachnąca nowością MAZDA PREMACY
...tez ja czasami widuje. Kierowca i pasazer skosnoocy – moze japonczyki siakies...
the right man in the wrong place...
dziś przed 8.00 na czerniakowskiej biała 626 WD 41497 z panią za kółkiem i panem na pasażera 

dunia napisał(a):a ja widzialam dzis Jakse............
w jego warsztacie

Hmm na Nowoursynowskiej czerwona 323F BG WPI, kawalek dalej Walbrzyska przy Landzie taka sama tyle ze na WD, a w Jerozolimskich turkusowa WPR. Wszystkie "siostry" pozdrawiam 

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Widziałem wczoraj nową Mazdę B-series w Gnaszynie, zdąrzyłem zerknąć na blachy, bo się mijaliśmy 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
dunia napisał(a):a ja widzialam dzis Jakse............
no a dzisiaj przyszła kolej na mnie, ale poza samym Jaksą widziałam jego dwóch pomocników, innych właścicieli innych mazd, a na sam koniec spotkałam Sebkka
pozdrowionka dla wszystkich

Jadąc mostem Poniatowskiego widziałem białą 323 Protege ( WJ xxxxx ) auto prezesa. Wygląda jeszcze tak samo , chyba poszło w dobre ręce
Pozdrawiam wszystkich ktorzy ostatnio odwiedzili moje progi.
Pozdrawiam wszystkich ktorzy ostatnio odwiedzili moje progi.Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY