Tutaj się witamy
witam
jakieś zloty w okolicach łodzi to walić śmiało 

pozdro.....
- Od: 10 maja 2007, 14:09
- Auto: mazda 323f 1.6 1991r. benzyna
Witam!
No i w końcu się zalogowałam
, po długich namowach jednego ze stałych bywalców forum (a szczególnie czaterii
).Pozdrowienia dla tych znanych i tych nie znanych mi jeszcze Klubowiczów 
No i w końcu się zalogowałam

-
Betty Blue
witam wszystkich :)
moj pierwszy (ale nie ostatni ;) post na tym forum. Znalazlem je uzywajac google podczas poszukiwania informacji na temat Mazdy 323F BG, ktora to mam zamiar niebawem nabyc.
Jestem z Wroclawia, mam 25 lat i 2 tygodnie temu nawet nie bylem zdecydowany co do marki.
Wspomniany przeze mnie model jest mi znany z dziecinstwa, ale do niedawna nie wchodzil w zakres aut ktore bralem pod uwage. Mial byc japonczyk z silnikiem 1,4 zapewne, lub golf 2-3 w dieslu zeby sie toczyc po miescie. Ale jak na swiatlach stanela obok taka Mazda to moja dziewczyna jednoglosnie orzekla, ze tym bedziemy sie toczyc w przyszlosci – i decyzja zostala podjeta :) teraz jestem na etapie poszukiwania odpowiedniego pojazdu. Mam nadzieje, ze niebawem bede mogl zaprezentowac fotki nabytego autka.
moj pierwszy (ale nie ostatni ;) post na tym forum. Znalazlem je uzywajac google podczas poszukiwania informacji na temat Mazdy 323F BG, ktora to mam zamiar niebawem nabyc.
Jestem z Wroclawia, mam 25 lat i 2 tygodnie temu nawet nie bylem zdecydowany co do marki.
Wspomniany przeze mnie model jest mi znany z dziecinstwa, ale do niedawna nie wchodzil w zakres aut ktore bralem pod uwage. Mial byc japonczyk z silnikiem 1,4 zapewne, lub golf 2-3 w dieslu zeby sie toczyc po miescie. Ale jak na swiatlach stanela obok taka Mazda to moja dziewczyna jednoglosnie orzekla, ze tym bedziemy sie toczyc w przyszlosci – i decyzja zostala podjeta :) teraz jestem na etapie poszukiwania odpowiedniego pojazdu. Mam nadzieje, ze niebawem bede mogl zaprezentowac fotki nabytego autka.
Witaj
Twoja dziewczyna wie co jest najlepsze , ma gust
P.S golfa odłóż na bok , bo mazda rządzi
:D:D:D:D:P
Ale jak na swiatlach stanela obok taka Mazda to moja dziewczyna jednoglosnie orzekla, ze tym bedziemy sie toczyc w przyszlosci – i decyzja zostala podjeta![]()
Twoja dziewczyna wie co jest najlepsze , ma gust
P.S golfa odłóż na bok , bo mazda rządzi
- Od: 28 paź 2006, 18:49
- Auto: MPV 2,0 benzyna 2000r., volvo v50
dziecinka napisał(a):dzień dobry
dobry
dziecinka napisał(a):jestem tu nowy i trochę nieśmiały, ale mam nadzieję, że mnie polubicie
każdy lubi każdego na tym forum
PS. Po co zakładacie nowe konta i zaśmiecacie forum??
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Witam wszystkich serdecznie
dopiero co dołączyłam do Klubu no wiec sie przedstawię
Jestem Hania i od jakiegos miesiaca poruszam sie piekna mazdą 323 c no autko cud jak dla mnie
pozdrawiam

<B>Tylko Bóg może mnie oceniać....<B>
- Od: 14 maja 2007, 17:08
- Auto: Mazda323c 1.5 16V DOHC 95`
Witam Szanowne Grono.
Niedawno kupiłem mazdę 323f z 91 r. W poszukiwaniu informacji na temat tego auta trafiłem na tą stronę, która okazała się być prawdziwą skarbnicą wiedzy.
Miałem sporo pytań, ale niestety wszystkie odpowiedzi znajduję za pomocą opcji szukaj, więc na razie się tylko witam.
Szymon
Niedawno kupiłem mazdę 323f z 91 r. W poszukiwaniu informacji na temat tego auta trafiłem na tą stronę, która okazała się być prawdziwą skarbnicą wiedzy.
Miałem sporo pytań, ale niestety wszystkie odpowiedzi znajduję za pomocą opcji szukaj, więc na razie się tylko witam.
Szymon
-
SZYMONATOR