Witam wszystkich! Forum to znalazlem w necie od razu google pokazuje. Proste ze jasne!
Tutaj się witamy
Siema wszystkim, po wielu roznych markach zostalem w koncu posiadaczem mazdy.
Witam wszystkich! Forum to znalazlem w necie od razu google pokazuje. Proste ze jasne!

Moja mazda może być Twoja!
http://miodny.fotosik.pl/albumy/632265.html http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8651067
http://miodny.fotosik.pl/albumy/632265.html http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8651067
- Od: 1 maja 2007, 00:59
- Auto: Mazda 323 1,3 =[
witam szanowne grono szczęśliwych i mniej szczęśliwych posiadaczy panny M.
Odpowiem teraz na pytanie: z netu
Odpowiem teraz na pytanie: z netu
-
Gość
Witam wszystkich,
jestem szczęśliwym posiadaczem Subaru (i to już kolejnego).
Zbliża się jednak moment zmiany samochodu i zastanawiam się nad Mazdą 6mps albo RX-8. Dlatego chciałbym dowiedzieć się więcej o tych samochodach.
pozdrawiam
jestem szczęśliwym posiadaczem Subaru (i to już kolejnego).
Zbliża się jednak moment zmiany samochodu i zastanawiam się nad Mazdą 6mps albo RX-8. Dlatego chciałbym dowiedzieć się więcej o tych samochodach.
pozdrawiam
- Od: 1 maja 2007, 23:38
- Auto: Subaru Outback 2.5 MY2005
Witam!
Jestem posiadaczem Mazdy od miesiąca i forum pomaga mi się dowiedzieć różnych ciekawostek o tych autach.
Szkoda tylko że wiadomości odnośnie mazdy 6 są umieszczane razem z innymi modelami seri 6(26).Utrudnia to nieco wyszukiwanie informacji ale sądzę że wraz ze wzrostem liczby zarejestrowanych osób to się zmieni.
Jestem posiadaczem Mazdy od miesiąca i forum pomaga mi się dowiedzieć różnych ciekawostek o tych autach.
Szkoda tylko że wiadomości odnośnie mazdy 6 są umieszczane razem z innymi modelami seri 6(26).Utrudnia to nieco wyszukiwanie informacji ale sądzę że wraz ze wzrostem liczby zarejestrowanych osób to się zmieni.
- Od: 30 kwi 2007, 12:54
- Auto: Mazda 6 1.8 '04 HB
Dokładnie tak jak kolega wyżej również jestem użytkownikiem Madzi mx-3 od miesiąca. Trafilem tu szukając hurtowni z czesciami do mojego samochodu ale mimo przypadku nie żaluje i wrecz przeciwnie ciesze sie ze moge dowiedziec sie tylu przydatnych rzeczy:) Pozdrawiam Arturoo z Bytomia:) Ps. Jesli mozna prosic namiary na innych uzytkownikow forum z moich okolic to prosilbym o pw:)
- Od: 16 mar 2007, 08:07
- Auto: Sprzedane :(
Witam. Fajnie że jest takie forum
. Szacuneczek dla wszystkich którzy nad tym czuwają. Można tu się naprawdę dużo dowiedzieć. Na stronke MAZDASPEED natknąłem się przypadkiem, szukając czegoś w internecie. Cieszę się że mogę być z Wami. Pozdrawiam wszystkich.
BO PRZYJACIOŁOM SIĘ UFO
- Od: 5 maja 2007, 17:43
- Auto: Mazda 626, 1840 DOHC, HB, '94r
Witam. Mam na imię Łukasz. Mam 20 lat i mieszkam w niewielkim miasteczku na śląsku. Na forum trafiłem przypadkowo szukając informacji na temat samochodu który planuje właśnie kupić. Do rejestracji zachęcił mnie kolega z forum zlosnik.pl któremu z tego miejca chciałem podziekować
To forum jest swietne. Znalazłem tu wiele przydatnych informacji, które z pewnościa pomogą mi dokonać dobrego wyboru moich czterech kółek. Cieszę się że tu trafiłem. Pozdrawiam
Łukasz
Łukasz
Witam!
W końcu udało mi się zostać szczęśliwym właścicielem Mazdy – model 6 kombi z 2004 roku i silnicziem diesla 136 km w ładniutkim czarnym kolorze. Poszukiwania trwały dość długo bo nie łatwo znaleźć ładną 6 i ja też bylem dosc wybredny – ale teraz jest i w koncu bede mogl sie nia nacieszyc.
Bede staral sie dzielic swoimi uwagami odnosnie tego auta i mam nadzieje pozyskiwac rowniez ciekawych informacji i porad od pozostalych forumowiczow.
W najblizszym czasie postaram sie wrzucic kilka zdjatek.
Tymczasem pozdrawiam
Łagodny
W końcu udało mi się zostać szczęśliwym właścicielem Mazdy – model 6 kombi z 2004 roku i silnicziem diesla 136 km w ładniutkim czarnym kolorze. Poszukiwania trwały dość długo bo nie łatwo znaleźć ładną 6 i ja też bylem dosc wybredny – ale teraz jest i w koncu bede mogl sie nia nacieszyc.
Bede staral sie dzielic swoimi uwagami odnosnie tego auta i mam nadzieje pozyskiwac rowniez ciekawych informacji i porad od pozostalych forumowiczow.
W najblizszym czasie postaram sie wrzucic kilka zdjatek.
Tymczasem pozdrawiam
Łagodny
GY MZR-CD
Mazda 6 kombi, 2.0 136 KM
Mazda 6 kombi, 2.0 136 KM
- Od: 18 mar 2007, 21:59
- Auto: Mazda 6 kombi, 2.0 136 KM
Witam serdecznie.
Mazde kupilem jakis miesiac temu zrobilem 1500 km jestem z niej bardzo zadowolony choc motor moglby vbyc wiekszy.. posiadam 323F z 93r z motorem 1,6 jest to moje czwarte auto drugie japonskie.. narazie nie sprawia mi problemow i pomalu zakochuje sie w madziach. Wymienilem wydech BOSAL+strumiennica+REMUS i kierownice za pomoca ktorej dowiedzialem sie o forum.
Znalazlem na allegro kiere sportowa do mojej madzi bo ta moje odchodzila od gory i byla brzydka.. znalazlem kolesia ktorym okazal sie FASOLA z mazdaspeed i zachecil mnie do odwiedzania waszej strony..
Pozdrawiam i do zobaczenia na szosie!
Mazde kupilem jakis miesiac temu zrobilem 1500 km jestem z niej bardzo zadowolony choc motor moglby vbyc wiekszy.. posiadam 323F z 93r z motorem 1,6 jest to moje czwarte auto drugie japonskie.. narazie nie sprawia mi problemow i pomalu zakochuje sie w madziach. Wymienilem wydech BOSAL+strumiennica+REMUS i kierownice za pomoca ktorej dowiedzialem sie o forum.
Znalazlem na allegro kiere sportowa do mojej madzi bo ta moje odchodzila od gory i byla brzydka.. znalazlem kolesia ktorym okazal sie FASOLA z mazdaspeed i zachecil mnie do odwiedzania waszej strony..
Pozdrawiam i do zobaczenia na szosie!
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 709#596709
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
/\ moja madzia/\

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
/\ moja madzia/\
- Od: 16 kwi 2007, 23:42
- Auto: 323F 92r 1,6 16V
A więc witajcie.
Kupiem sobie (no właściwie dla żony
) mazdeczke 121, i chociaż ona dopiero robi prawko to chciałem dla zdopingowania do szybszego zdania ezgaminu postawić samochodzik w garażu (a niech się uczy i marzy już o jeździe).
Auto jak widać na fotkach trochę do poprawek, ale właśnie nad tym pracuję (regulacja silnika, nowe kólka, renowacja blach) – a co tam niech sie kobita cieszy
Oczywiście jak to w takich sytuacjach bywa – wciągneło mnie i tak trafiłem na to forum.
YoYac
Kupiem sobie (no właściwie dla żony
Auto jak widać na fotkach trochę do poprawek, ale właśnie nad tym pracuję (regulacja silnika, nowe kólka, renowacja blach) – a co tam niech sie kobita cieszy
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Oczywiście jak to w takich sytuacjach bywa – wciągneło mnie i tak trafiłem na to forum.
YoYac
- Od: 6 maja 2007, 18:41
- Auto: Mazda 121 DB, 93 r, 1.4 16V
Powitać wszystkich
Zakupiłem pare dni temu Mazde i jak naraie jestem zadowolony, choć cena wymiany rozrządu mnie przytłoczyła.
Oby nic sie nie psuło.
Mam nadzieje ze mnie tu przyjmiecie do swego grona.

Zakupiłem pare dni temu Mazde i jak naraie jestem zadowolony, choć cena wymiany rozrządu mnie przytłoczyła.
Oby nic sie nie psuło.
Mam nadzieje ze mnie tu przyjmiecie do swego grona.
- Od: 8 maja 2007, 10:16
- Auto: była: Mazda 323 BG 1997
jest: Mazda 323 BJ 2003
.Wojtas. napisał(a):Mam nadzieje ze mnie tu przyjmiecie do swego grona.
Oczywiście ze tak... zwłaszcza ciepło Cie przyjmie region Łódzki... zajzyj do działu Spotkania Klubowe > Łódź
.Wojtas. napisał(a):Oby nic sie nie psuło.
Jesli madzia jest w dobrym stanie to tylko bedziesz lał paliwo i jezdzil
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)