Kogo widziałem / widziałam
A ja okolo 14ej wracajac z kierunku Siedlec na Trakcie Brzeskim widzialem katem oka czarnego lub granatowego xedos'a
Oprocz tego w sobote jadac w strone Siedlec wdzialem bordowa 323F BA. Pozdrawiam
Tym razem POznań. Przez osttanie 3 miesiące byłem w pewnym centrum handlowym(PLaza) 2 razy. Za każdym razem widziałem tam brązową Mazdę GD na tablicach Mogileńskich CMG 13.. Któż to taki? Zaznaczę, że na tylnej szybie naklejki mazdaspeed.
- Od: 13 maja 2006, 11:23
- Auto: 626 GD F8 1.8 12V+LPG
Adaś napisał(a):Łukasz napisał(a):Ok. 17:40. Stałem w korku w strone centrum,w tym chol.....ym zwężeniu z trzech pasów na jeden...
w takim razie to bylem ja, wracalem z pracy, pozdrowienia dla Ciebie rowniez:)
Wtracajac słówko to ja cyba dzis widziałem Adasia tez wracajacego z pracy po 17 stał w korku na wybrzeżu szczecińskim.Serdecznie pozdrawiam
POZDRO DLA WSZYSTKICH BLACK DEVIL 323
- Od: 24 wrz 2005, 17:39
- Auto: Mazda 323BG 1990r.
klawy323 napisał(a):Wtracajac słówko to ja cyba dzis widziałem Adasia tez wracajacego z pracy po 17 stał w korku na wybrzeżu szczecińskim.Serdecznie pozdrawiam
tak, zauwazylem Cie we wstecznym i pomachalem przez szyberdach;)
a korek byl bo na nastepnych swiatlach przy zoo rozkraczyla sie cysterna na srodku
przed chwila na Fieldorfa widzialem chyba tatiana a pod moją praca stala tez turkusowa 323F BA na rejestracji BKL
Pozdrawiam
Pozdrawiam
a ja dzisiaj widzialem auto ŁUKASZA zaparkowane na stacji ORLENU przy ulicy Powazkowskiej i widzialem tez furke TOMMYEGO007 na Okopowej
pozdro
pozdro
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
Również pozdrawiam.Adaś napisał(a):przed chwila na Fieldorfa widzialem chyba tatiana a pod moją praca stala tez turkusowa 323F BA na rejestracji BKL
Pozdrawiam
– Wczoraj na ul. Narbutta ok. 14.00 czarna MAZDA MX 6 nr WX 088YX.
– Dzisiaj w tym samym miejscu ok. 10.00 czarna MAZDA MX 6 nr nieznany (być może ta sama co wczoraj?) – pomachalismy sobie z kierownikiem.
Pozdrawiam obu(?) kierowników.
„Zegar tyka. Wszystkich.”
Ja widziałem Czypaka u mnie na osiedlu na Orkana,
niestety nie miałem neta przez ponad 2 dni i niemogłem się tym pochwalić
niestety nie miałem neta przez ponad 2 dni i niemogłem się tym pochwalić
A Ja dzisiaj widziałem Amrę
oczywiscie pozdrawiam.
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
klawy323 napisał(a):Witam a ja dzis o 16 w Makro w Markach widziałem srebrna 626 na tablicach WM z klubowimi podkładkami.Nie wiem kto to ale serdecznie pozdrawiam własciciela![]()
Przypuszczam że ja często tam bywam.
Wczoraj o godzinie 18:20 na Ostrobramskiej przy Promenadzie otrąbiłem Panią w czerwonej 323 WB.. z podkładkami klubowymi. Serdecznie pozdrawiam.
- Od: 20 maja 2004, 19:53
- Auto: PEUGEOT 607 2,7HDI
Dzisiaj na jeżycach (poznań) czerwona mx-6 na numerach PGN... Kto to jest? Już któryś raz widzę to auto!
durca napisał(a):
Wczoraj o godzinie 18:20 na Ostrobramskiej przy Promenadzie otrąbiłem Panią w czerwonej 323 WB.. z podkładkami klubowymi. Serdecznie pozdrawiam.
Witam,tak się składa że widziałeś mnie
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
- Od: 4 lis 2005, 23:59
- Auto: Mazda MX-3 1.8 V6 24V
Łukasz napisał(a):Czemu nie zajechałeś
spieszylem sie do firmy z towarem
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
Zgadza się , tez widziałem Twoją mx-ęDorotaMX3 napisał(a):a chwilke wcześniej tj.ok 18 pod Media Markt stała Jaksy mazda:)
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY