![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Tutaj się witamy
ok ja sie tylko skromnie przywitam zeby nie bylo
w rodzinie nigdy nie bylo mazdy ale tacie bardzo podoba sie 323f i chce ją zakupic, ja sie zarejestrowalam aby sie dowiedziec czegos wiecej o mazdzie... i tak ogolnie poki co sie porozgladac... a wasze forum znalazlam poprzez google ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
dzajant
katka napisał(a):Witam wszystkich!! Cieszę się, że do Was dołączyłam...
Ja sie ciesze jeszce bardziej, szczegolnei ze tqwoj boj friend juz tu jest tyle, ze w awatarze ma wiekszego futrzaka

Less roof, more fun

Witam wszystkich fanów Mazdy, ja fanem mazdy nie jestem, ale bardzo podoba mi się technologia "Japończyków". Jestem mechanikiem i doceniam niezawodność i" całą resztę" tych autek.
-
Gość
dzieki za powitanie......hehe....
no zna sie chop na rzeczy dobrze godo......nie??
malutkanie zapomnij dla fasolki 2 podkladeczek w czerwieni dla jego laluni.....(wyslij mi na PW cene bo nie pamietam
)........całuje rączki......
..
nitro. napisał(a):doceniam niezawodność i" całą resztę" tych autek
no zna sie chop na rzeczy dobrze godo......nie??
malutkanie zapomnij dla fasolki 2 podkladeczek w czerwieni dla jego laluni.....(wyslij mi na PW cene bo nie pamietam
-
Fasola
witam wszystkich.
tak jak napisałem w temacie jestem świeżak w Mazda Speed i w aucie Mazda. stałem sie posiadaczem Mazdy 323F 1,5 16V w tzw. full wypasie (według mnie). zieleń butelkowa metalik, 5 drzwi.
od razu przepraszam wszystkich obslugujących forum za niesubordynację i wciskanie moich postów w miejsca do tego nieprzeznaczone!!!
piotroll
tak jak napisałem w temacie jestem świeżak w Mazda Speed i w aucie Mazda. stałem sie posiadaczem Mazdy 323F 1,5 16V w tzw. full wypasie (według mnie). zieleń butelkowa metalik, 5 drzwi.
od razu przepraszam wszystkich obslugujących forum za niesubordynację i wciskanie moich postów w miejsca do tego nieprzeznaczone!!!

piotroll
- Od: 11 kwi 2007, 13:24
- Auto: Mazda 3 BM – 2014 r.; 2,0 benzyna 120 KM
Witamy!
Zapoznaj się proszę z regulaminami działów nim zaczniesz w nich zakładać nowe posty.
Do powitań mamy osobny temat:
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=2792 – znajduje się dwa miejsca wyżej od Twojego.
Pozdrawiam
Zapoznaj się proszę z regulaminami działów nim zaczniesz w nich zakładać nowe posty.
Do powitań mamy osobny temat:
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=2792 – znajduje się dwa miejsca wyżej od Twojego.
Pozdrawiam
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
A tak w ogóle to dzień dobry, chyba się nie przywitałem, a na fora sie wpychałem
, Tą stronkę znalazłem dzięki Google, swoją efkę mam od lutego 2007, jak część forumowiczów wtopiłem nieco – branie oleju
, ale i tak to jest bardzo fajna bryka, troszkę się nauczyłem o swoim aucie czytając Wasze posty, Pozdro 
Co nas nie zabije to wzmocni, najwyżej portfel mocno odchudzi
- Od: 5 mar 2007, 18:18
- Auto: 323f 1.5 '96r.
Przyznam się szczerze, że Mazdy podobały mi się zawsze... w szczególności F'ka sprzed '98 roku...
Wiedzieli o tym wszyscy i tym sposobem dziadkowie zrobili mi z pewnej niebanalnej okazji prezent
i dostałem ściąganą ze Szwajcarii Białą Mazdę
[ale o tym w innym temacie
]
Oczywiście zajawiony tą sytuacją wszedłem na neta i trafiłem do Was
...co więcej mam nadzieję tu pozostać i stać się pełnoprawnym członkiem klubu
Tak więc witam wszystkich
Wiedzieli o tym wszyscy i tym sposobem dziadkowie zrobili mi z pewnej niebanalnej okazji prezent
i dostałem ściąganą ze Szwajcarii Białą Mazdę
Oczywiście zajawiony tą sytuacją wszedłem na neta i trafiłem do Was
...co więcej mam nadzieję tu pozostać i stać się pełnoprawnym członkiem klubu

Tak więc witam wszystkich

- Od: 18 kwi 2007, 10:08
- Auto: biała 323F BJ 1.8GT 16V DOHC
Witam wszystkich.Noszę się z zamiarem kupna Mazdy 626, więc na razie na forum nie poszaleję.
-
Gość
Witam wszystkich. Do zawitania u was skłonił mnie wypadek ojcowskiego samochodu, oraz to iż sam chcę kupić samochód i będzie to właśnie Mazda.
O mazdaspeed.pl dowiedziałem się z Google.
Pozdrawiam.
O mazdaspeed.pl dowiedziałem się z Google.
Pozdrawiam.