Kogo widziałem / widziałam
A ja dzisiaj rano na ulicy Jagiellonskiej widzialem DEVILa jak pomykal do pracy "baczkiem"
pozdro
pozdro
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
dziś Kubutek dostał ode mnie mały prezent za wycieraczke
pozdrawiam:)
pozdrawiam:)
Ja tez chcę ,gdzie mam stanąć?Adaś napisał(a):Kubutek dostał ode mnie mały prezent za wycieraczke

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
dziś rano wybrzeże kościuszkowskie czerwona 626 LLB
pozdr/.
pozdr/.

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Pewnie tak , tam chyba tylko jedna taka jezdzi ( no teraz juz dwiedunia napisał(a):czyzby to Adaś
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
dunia napisał(a):Wczoraj na tarchominie ok. 15 – tej widziałam turkusową BA – czyzby to Adaś
Jesli wyjezdzala z tarchomina to bardzo prawdopodobne ze bylem to ja bo sie akurat ewakuowalem do pracy o tej godzInie
A ja dzis widzialem skrecajaca z Fieldorfa w Wał Miedzeszynski tez turkusowa BA, na starych rejestracjach Lxx xxxxx z mloda pania kierownik za kolkiem i kolezanka obok:)
wczoraj
po 16:00 powsińska/most czerniakowski czerwona efcia WE 07474
przed 17:00 granatowa 626 jeszcze na czrnych tabliczkach WZH 094g
ok 19:00 trasa toruńska (w strone centrum) jakaś ciemna 323 WJ 34738 z podkładkami Jaksy
(czy coś mi się nie popindoliło?)
i zielona 323bg WJ 24232, która towarzyszyła nam aż do powstańców śląskich
no i już na samych powstańców granatowa millenia WE56089
no a dziś rano na wisłostradzie czerwona efcia WH 18931
czemu tak mało mazdeczek ma jakiekolwiek oznaczenia klubowe???
po 16:00 powsińska/most czerniakowski czerwona efcia WE 07474
przed 17:00 granatowa 626 jeszcze na czrnych tabliczkach WZH 094g
ok 19:00 trasa toruńska (w strone centrum) jakaś ciemna 323 WJ 34738 z podkładkami Jaksy
(czy coś mi się nie popindoliło?)
i zielona 323bg WJ 24232, która towarzyszyła nam aż do powstańców śląskich
no i już na samych powstańców granatowa millenia WE56089
no a dziś rano na wisłostradzie czerwona efcia WH 18931
czemu tak mało mazdeczek ma jakiekolwiek oznaczenia klubowe???

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Violetka napisał(a):jakaś ciemna 323 WJ 34738 z podkładkami Jaksy
323C? jak tak to mozliwe ze Jarek323C:)
HOGUM napisał(a):Pozdrawiam kolegę z Mazdy 323F (czerwona strzała) z którym wymieniliśmy uśmiechy w Rzeszowie koło CH Ameryka.Hehe sympatyczne to jest.Może tak jak kierowcy w PKS-ach będziemy podosić ręke na widok mazdy
![]()
Też jak 15 lipca jechałem do Gdyni (gdzie aktualnie się urlopuję) to w okolicach Poznania podnośiliśmy ręce z kierowcą z jasnoszarej Mazdy Xedos 6, jakbyśmy się znali od lat
POZDRAWIAM.
Autko na sprzedaż !
- Od: 9 sty 2006, 09:35
- Auto: MX6 (MazdaXedos6) ;–)
heheheheh Zgadzam się na 100% tez macham jak wiedzę mazde hehe nie każdy odmachuje bo chyba nie wie oco chodzi ale fajna sprawa z tym machaniem jak w Busachprokopcio napisał(a):jakbyśmy się znali od lat
nastał zwrotny punkt akcji
- Od: 16 lut 2006, 06:28
- Auto: mazda 626 1,8 16v 93
A mnie jak zwykle nikt nie widzi... buuuuuuuu...
Natomiast ja podrawiam:
1. wszystkich właścicieli Mazd, które w dniach od 1 do 13 lipca przebywały nad naszym polskim morzem w Stegnie i okolicach (a widziałam ich tam niemało, jednak żadnej z oznaczeniami klubowymi),
2. właściciela lub właścicielkę zielonej 323F BA, WL 13XXX, którą od kilku dni widzę codziennie zaparkowaną koło mojego miejsca pracy na ul. Walecznych,
3. Kubutka, którego Madzię widzę prawie codziennie w stałym miejscu, gdy wracam z pracy Płowiecką,
4. i ogólnie całą resztę mazdowiczów
Pozdr.
A.
Natomiast ja podrawiam:
1. wszystkich właścicieli Mazd, które w dniach od 1 do 13 lipca przebywały nad naszym polskim morzem w Stegnie i okolicach (a widziałam ich tam niemało, jednak żadnej z oznaczeniami klubowymi),
2. właściciela lub właścicielkę zielonej 323F BA, WL 13XXX, którą od kilku dni widzę codziennie zaparkowaną koło mojego miejsca pracy na ul. Walecznych,
3. Kubutka, którego Madzię widzę prawie codziennie w stałym miejscu, gdy wracam z pracy Płowiecką,
4. i ogólnie całą resztę mazdowiczów
Pozdr.
A.
- Od: 31 sie 2005, 21:38
- Auto: 323F BA 1.5 97r.
Jak to ?amra napisał(a):A mnie jak zwykle nikt nie widzi

a mnie nikt nie widział w Wawie?
ja widziałemw wawie: dwie szóstki, dwie 626, jedną efke BA i dwie trójki
. To chyba wszystko. Pozdrawiam właścicieli, chociaż żaden nie miał jakichkolwiek oznaczeń klubowych
ja widziałemw wawie: dwie szóstki, dwie 626, jedną efke BA i dwie trójki
If you’re in control, you’re not going fast enough.