pozdrawiam
Tutaj się witamy
Witam wszystkich.
Włodek,Lat 32, Błonie k/W-w
Jestem na etapie poszukiwań Mazdy 626 lub 323 w dieselku z ostatnich roczników produkcji.Mam nadzieje że dzięki bogatej wiedzy użytkowników tego forum będę mógł wybrać pewny zadbany egzemplarz..;–)
Pozdrawiam nocnych marków.
Włodek,Lat 32, Błonie k/W-w
Jestem na etapie poszukiwań Mazdy 626 lub 323 w dieselku z ostatnich roczników produkcji.Mam nadzieje że dzięki bogatej wiedzy użytkowników tego forum będę mógł wybrać pewny zadbany egzemplarz..;–)
Pozdrawiam nocnych marków.
-
Gość
Ja też sie przywitam z klubowiczami/forumowiczami od kiedy kolega kupiła Mazde 323 F BA od tego czasu marzyłem o tym autku czyli dobre 7 lat
, wkońcu w tym roku nabyłem takową z 98 roku w wersji exclusive. Jako iz jest to moje pierwsze autko jestem w 7 niebie
.
Pozdrawiam z Wrocka fanów Mazdy
Ps. Madzia to jest to
Pozdrawiam z Wrocka fanów Mazdy
Ps. Madzia to jest to
-
PePe_LM
Witam Wszystkich!
Dziś w nocy jadę po moje cudeńko Mazda Premacy.
Od dziś też witam sie z Wami na forum.
Pozdrawiam
Dziś w nocy jadę po moje cudeńko Mazda Premacy.
Od dziś też witam sie z Wami na forum.
Pozdrawiam
-
Zagiel
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Jestem szczęśliwym posiadaczem (od tygodnia) MAZDY 323f 97r.(czyli BA- jak się wyedukowałem przed chwilą). Nie wiem czy wpisałem się w odpowiednim miejscu ponieważ uczę się poruszać po stronach. Tak czy owak CZEŚĆ WAM. Mam na imię Radek i zamierzam od czasu do czasu wpadać w odwiedziny. Pozdrawiam, trzymajcie sią ciepło (zwłaszcza zimą).
P.S. o klubie dowiedziałem się z przeglądarek www
Edit by Misiek-Bełchatów
Edit by Misiek-Bełchatów
-
Gość
Witamy Osa!
Jak masz jakieś fotki swojej Mazdy to wrzuć wraz z opisem do "Nasze Mazdy"
pozdrawiam
Jak masz jakieś fotki swojej Mazdy to wrzuć wraz z opisem do "Nasze Mazdy"
pozdrawiam
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Siemka!Jestem tutaj nowy, minie troszkę czasu zanim się wkręce.Moja pasja to Mazda 323 F cudo auto nic dodać nic ująć full wypas jak dla mnie.Za jakis okres czasu mam zamiar se sprawić owy model Mazdy i dołączyć do spotkań klubowych regionu Podlaskiego.Pozdrawiam wszystkich posiadających samochodziki firmy Mazda. <spoko>
- Od: 12 mar 2007, 23:40
- Auto: Mazda 323F BA-BP
1840cm3,114 KM
No witamy Cie Domal... wkręcisz sie na pewno, tak szybko jak mazdowskie silniczki wkrecają sie na obroty 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Hej, witam wszystkich.
Od kilku dnia jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6, 2,0TDi, kombi, kolor grafit.
Przesiadłem się z BMW serii 3, ale nie żałuje bo Mazda to super autko. Brakuje mi jedynie tylnego napędu, ale myślę że się przyzwyczaję.
O MazdaSpeed dowiedziałem się przypadkiem buszując po necie.
Przystępuje do "bractwa" z nadzieją że pomożecie w potrzebie
Pozdrawiam wszystkich użytkowników Mazdy
Od kilku dnia jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6, 2,0TDi, kombi, kolor grafit.
Przesiadłem się z BMW serii 3, ale nie żałuje bo Mazda to super autko. Brakuje mi jedynie tylnego napędu, ale myślę że się przyzwyczaję.
O MazdaSpeed dowiedziałem się przypadkiem buszując po necie.
Przystępuje do "bractwa" z nadzieją że pomożecie w potrzebie
Pozdrawiam wszystkich użytkowników Mazdy
STePHaN
Kupię komplet xenonów do mojej Madzi...
Kupię komplet xenonów do mojej Madzi...
- Od: 13 mar 2007, 16:32
- Auto: Mazda 6/2004/2,0TDi/136KM
Witam wszystkich!!!! Mazdy nie mam i nie bede pewnie mial, posiadam Toyote celice. Mx-mena wszyscy znaja to mój brat wiec sporo osób mnie też kojarzy. Pozdrawiam
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 12 mar 2007, 20:21
- Auto: Toyota Celica AT-200 1,8 16V
Młodzian witamy w końcu na porządnym forum 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Witam wszystkich zwolenników mazdy. Właśnie stałem sie posiadaczem mazdy 121 16V 1.3, radocha i przyjemność
-
Gość