Kogo widziałem / widziałam
Pozdroofka dla 323f BA z rejestracja ST**** bordowego koloru stojacej po Slaska Akademia Medyczna w Katowicach dzis rano!
- Od: 10 sty 2006, 17:29
A Ja wiemamra napisał(a):Nie mam pojęcia, kto to był...?

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 323f [swoja droga swietnie wyglada ten samochod, gratuluje] za ktorym dzis smigalem z Ursynowa w kierunku mostu Siekierkowskiego – okolice godziny 14.00. Po tym jak mnie zauwazyl i jechalismy obok siebie machal konczynami w moim kierunku wiec podejzewam, ze jakis forumowicz – tak zywo reagowal na Mazde ;–)
Pecha tylko mam, ze dalem sie wypatrzec jak jechalem strasznie brudna madzia ;–) Czemu nikt mnie nie spotyka po myciu i polerowaniu? Jutro bede w Lublinie mam nadzieje, ze na kogos wpadne
Pecha tylko mam, ze dalem sie wypatrzec jak jechalem strasznie brudna madzia ;–) Czemu nikt mnie nie spotyka po myciu i polerowaniu? Jutro bede w Lublinie mam nadzieje, ze na kogos wpadne
Beztroskich, drwiących, gwałtowników – takimi chce nas mieć mądrość. Jest niewiastą, kocha zawsze tylko wojownika.
Miala byc Mazda a jest Ford
- Od: 5 maja 2006, 16:23
- Auto: Ford Mondeo'04 2.0 TDCI
a ja dziś widzialem kolezanke Violi (wlascicielka 323F BA) jak tankowala na BP na modlinskiej ok 16:30:) niestety z szyb autobusu bo autko po wylewie na parkingu stoi 
Overkill napisał(a):a ok 16:30 na Jana Kazimierza widziałem Aleks
no pewnie wracałam z pracy, nie zauważyłam Cię, ale za to widziałam Cię dziś na bielanach o 7.45 – prześladujesz mnie???
" o czym myśli młodzież co z paskami nosi odzież" :–)
- Od: 25 sty 2005, 01:24
- Auto: Premacy 2.0 DiTD, 03r.
dziś u Jaksy spotkałem Inkę
Pozdrawiam
Pozdrawiam
logimen napisał(a):bkapust napisał(a):Jutro bede w Lublinie mam nadzieje, ze na kogos wpadne
Oby nie samochodem. Dosc juz tych wypadkow i kolizji
Wykrakales
Zaparkowalem pod Stadionem w Lublinie, na kompletnie pustym parkingu i jakis pseudo scigant z agrop-tuningowana renowka 19 wpadl sprawdzac swoje umiejetnosci. Zaparkowal swoje pudlo w bagazniku mojej Mazdy. Debil zwial. Ale mam swiadkow, numery...
Beztroskich, drwiących, gwałtowników – takimi chce nas mieć mądrość. Jest niewiastą, kocha zawsze tylko wojownika.
- Od: 5 maja 2006, 16:23
- Auto: Ford Mondeo'04 2.0 TDCI
bkapust napisał(a):Wykrakales
O w morde

Ok. 20:40 dzis na Rzymowskiego/Gotarda: turkusowa 323F BA ze spojlerkiem fajnym, niebieska 323F BG i czerwona tez 323F BG. A i o 8:45 na Chalubinskiego w strone Centrum czerwona 323.