Malutka napisał(a):A ja w sobote zamrygalam awaryjnymi do zielonej 121 myslac ze to Kubutek, ale potem zauwazylam tablice WK
Dzisiaj ta sama Kaczuszka przejechała obok mojego domu. Chyba mieszka gdzieś w okolicy, muszę Jej poszukać
www.mazdaspeed.pl
P0L4K napisał(a):... potem widzielismy srebrna mx-6 z podkladkami przy jerozolimskich(budynek ericssona) chyba MARRUDA
Overkill napisał(a):Malutka napisał(a):A ja w sobote zamrygalam awaryjnymi do zielonej 121 myslac ze to Kubutek, ale potem zauwazylam tablice WK
Dzisiaj ta sama Kaczuszka przejechała obok mojego domu. Chyba mieszka gdzieś w okolicy, muszę Jej poszukać
mpwt napisał(a):A ktory to klubowicz oczekiwal na pewna dame na Smoczej w Warszawie?
323f na numerkach WPI xyz.
Przyjedz do Bronisz , tu zawsze kogoś spotkaszSoVa napisał(a):Jak Wy to robicie ze ciagle je widzicie?
Jaksa napisał(a):Przyjedz do Bronisz , tu zawsze kogoś spotkasz
No własnie , tez widziałem kilka mazd , 2 sztuki 626 GE w Zegrzu i wracając Ostrobramską do domu , 626 GF na blachach NO...... Pozdrawiam kierowców o ile zaglądają na tę stronę.Łukasz napisał(a):wczoraj
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości