Kogo widziałem / widziałam
w drodze skrotem na ursynow na baletowej minelam znowu wisniowa rx8 ale nawet nie zdazylam pozdrowic jak smignela
a teraz w drodze do pracy na rondzie zawiszy i dalej Towarowa widzialam tez wisniowa 323f BA na WM z nalepka klubowa
Pozdrawiam!

a teraz w drodze do pracy na rondzie zawiszy i dalej Towarowa widzialam tez wisniowa 323f BA na WM z nalepka klubowa
Pozdrawiam!

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Dzisiaj faktycznie był mały zlocikGrzyby napisał(a):u Jaksy widzałem Pol4ka, Amrę i jeszcze nie pamietam ksywy (121).

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Grzyby napisał(a):A ja u Jaksy widzałem Pol4ka, Amrę i jeszcze nie pamietam ksywy (121).
No i Jarka też.
Pozdrawiam
Jaksa napisał(a):Grzyby napisał:
u Jaksy widzałem Pol4ka, Amrę i jeszcze nie pamietam ksywy (121).
Dzisiaj faktycznie był mały zlocik
Ja również pozdrawiam wszystkich, którzy byli
To co? W przyszły piątek o tej samej porze w tym samym miejscu ?

- Od: 31 sie 2005, 21:38
- Auto: 323F BA 1.5 97r.
Jasne , zapraszamamra napisał(a):To co? W przyszły piątek o tej samej porze w tym samym miejscu ?
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):www.autojaksa.com.pl – Nowa stronka
właśnie obejrzałem
Fajnie i przejrzyście zrobione
a mnie nikt nie widzi
, wiem że mój bączek (czytaj seicento) jest mało znany, ale niektórzy wiedzą, że miata jeszcze nie "zamiata" i na razie pomykam fiacikiem 

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Violetka napisał(a):a mnie nikt nie widzi smutny , wiem że mój bączek (czytaj seicento) jest mało znany, ale niektórzy wiedzą, że miata jeszcze nie "zamiata" i na razie pomykam fiacikiem
Ja nawet w miacie Cię nie widziałem Violetka ...
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
DziękujeGrzyby napisał(a):Fajnie i przejrzyście zrobione

Będziesz jezdziła tym autemVioletka napisał(a):miata jeszcze nie "zamiata"
wczoraj ok 22giej widziałem mbmastera kolo Smyka a dzis ok 15 Xionca przy starówce:)
W tygodniu widziałem przemkaw w czrnej RX8 .I w pruszkowie czerwona 323F BG z dużą czerwoną naklejką klubową na tylnej szybie i niebieska(tak mi się wydaje
) 323 BG GTR!!! na blaszkach WPR...... Wszystkich pozdrawiam 

- Od: 18 kwi 2004, 21:52
- Auto: Mazda 6 GH MZR-CD Wagon
mbmaster napisał(a):Dzisiaj widzialem Marcinkoskego jak pocinal gorczewska
hehe chyba masz jakies omamy bo ja dzisiaj caly dzien w robocie siedzialem

V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
mbmaster napisał(a):Ale ja cie widzilem gdzies godzine temu jak przez leszno jechales z pracy wlasnie
prace to ja koncze o 19 wiec maksymalnie 19:15 wychodze z roboty wiec godzina temu napewno odpada
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
Pozdrawiam kierowcę zielonej 323F BA na tablicach WPI..., jadącą na Puławy, z którą minęłam się dziś po godz. 13 na Wale Miedzeszyńskim, oraz kierowcę czerwonej 323F BA na tablicach WPR..., którą widziałam ok. 15-stej w Alei Krakowskiej, jadącą w stronę centrum.
- Od: 31 sie 2005, 21:38
- Auto: 323F BA 1.5 97r.