LUBLIN! Nowy forumowicz, i klubowicz niebawem
Tutaj się witamy
Witam wszystkich
Wlasnie dolaczylem do grona posiadaczy mazd
) Moj nabytek to 323F z 96 roku 2.0 V6 GT (chociaz nie wiem czym sie rozni GT od nieGT ale w ksiazce pisze ze to GT). Samochod cudo i w dodatku czerwony
Do zobaczenia na drodze!
Darek
Wlasnie dolaczylem do grona posiadaczy mazd
Do zobaczenia na drodze!
Darek
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Witam wszystkich,
Chciałem sie przywitać, mimo że jeszcze nie jestem posiadaczem Mazdy.
O forum dowiedziałem się z google.pl
Wcześniej byłem użytkownikiem Rovera i tam też takie forum funkcjonowało więc postanowiłem poszukać... no i jestem
Musze powiedzieć że jestem nowicjuszem jeśli chodzi o Mazdę i w zasadzie nic o przeszłości o tych autach nie wiem ale mam na oku ładną sztukę swieżo przywieziona z niemiec. Byłbym wdzięczny za kilka uwag dotyczacych tego modelu:
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1947109 – dzisiaj byłem ogladać. Wygląda super ale nie wiem czego mam w niej szukać
– z góry dziękuję za wszelkie rady
pozdrawiam
Chciałem sie przywitać, mimo że jeszcze nie jestem posiadaczem Mazdy.
O forum dowiedziałem się z google.pl
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Musze powiedzieć że jestem nowicjuszem jeśli chodzi o Mazdę i w zasadzie nic o przeszłości o tych autach nie wiem ale mam na oku ładną sztukę swieżo przywieziona z niemiec. Byłbym wdzięczny za kilka uwag dotyczacych tego modelu:

pozdrawiam
-
Gość
WITAM wszystkich
Właśnie kończe romoncik XEDOSIKA 9, ktorego sprowadził sobie moj wspolnik Jak tylko zobaczylem to autko to odrazu sie w nim zakochałem i go odkupiłem. Zrobiłem TOTALNY, maxymalny remont silnika od a-z, wsio NEW. Teraz kończe polerowanie i woskowanie (no i moze coś z tym grillem zrobie) i na miasto
DDDDDDDDDD
Pozdrawiam
Właśnie kończe romoncik XEDOSIKA 9, ktorego sprowadził sobie moj wspolnik Jak tylko zobaczylem to autko to odrazu sie w nim zakochałem i go odkupiłem. Zrobiłem TOTALNY, maxymalny remont silnika od a-z, wsio NEW. Teraz kończe polerowanie i woskowanie (no i moze coś z tym grillem zrobie) i na miasto
Pozdrawiam
9 FOREVER
- Od: 8 gru 2006, 00:30
- Auto: Mazda Xedos 9, '93, 2.0 KF,
cześć.
chętnie wymienie sie spostrzeżeniami z kims kto ma miał, lub jeździł mazdą TRIBUTE.
ja niedawno kupiłem ten samochód model 2002 i wciąz mnie zaskakuje.
jazda jest bardzo przyjemna, ale jakość i spasowanie plastików, raczej kiepska
poszukuje jakiegoś podręcznika użytkownika. skąd to zdobyć?
chętnie wymienie sie spostrzeżeniami z kims kto ma miał, lub jeździł mazdą TRIBUTE.
ja niedawno kupiłem ten samochód model 2002 i wciąz mnie zaskakuje.
jazda jest bardzo przyjemna, ale jakość i spasowanie plastików, raczej kiepska
poszukuje jakiegoś podręcznika użytkownika. skąd to zdobyć?
-
Gość
Witam,
mam na imię Dominik, około miesiąc temu kupiłem Mazdę 626 Cronos 2.0 16v 93' sprowadzoną z Kanady w 95.
O forum wiem z google
Napewno trochę się poudzielam, bo mam trochę do podłubania przy mojej Madzi, a niewiele wiem o tym samochodzie.
mam na imię Dominik, około miesiąc temu kupiłem Mazdę 626 Cronos 2.0 16v 93' sprowadzoną z Kanady w 95.
O forum wiem z google
Napewno trochę się poudzielam, bo mam trochę do podłubania przy mojej Madzi, a niewiele wiem o tym samochodzie.
Never let your sense of morals get in the way of doing what's right
Witam właściciela identycznego pojazdu z tego samego roku, sprowadzonego z tego samego kraju w tym samym roku 
witam wszystkich. nie mam coprawda mazdy ale planuję w najbliższym czasie zakupic 626 92-97 (nie wiem jakie to oznaczenie budy) liftbacka i zastanawiam się co będzie lepsze comprex2.0 czy benzyniak 1.8 ? poradźcie coś
-
luke
witam wszystkich. nie mam coprawda mazdy ale planuję w najbliższym czasie zakupic 626 92-97 (nie wiem jakie to oznaczenie budy) liftbacka i zastanawiam się co będzie lepsze comprex2.0 czy benzyniak 1.8 ? poradźcie coś
Witamy!
Oznaczenie Mazdy 626 z tych lat to "GE" co do silniczka ... poczytaj na forum jest troche informacji.
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Witam, rejestrujac sie kilka miesiecy temu zlozylem tutaj juz oficjalne przywitanie, ale jako ze od dni kilku jestem posiadaczem mojej pierwszej Mazdy witam sie serdecznie jeszcze raz
cu around
-
Gość
Witamy nowych forumowiczów
A może i nawet w najbliższej przyszłości klubowiczów 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)