Kogo widziałem / widziałam
Mam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie, bo to nie kubowicza widziłem (chyba) ale wczoraj na giełdzie widziałem pewną sliczną mazdeczkę 8 i po raz pierwszy mogłem posłuchać wnakla
. Jak można sprzedawać takie cudo. 
Kiedyś Mazda 626GE1.8 1994 gaz SEQ24
Teraz Toyota Camry 2,4L 2002r
Teraz Toyota Camry 2,4L 2002r
- Od: 14 kwi 2006, 13:20
- Auto: Mazda 626GE1.8 1994 gaz SEQ24
Toyota Camry 2002r. 2.4L
mbmaster napisał(a):a chyba widzialem dzisija Adaś-a na Kasprzaka
faktycznie śmigałem dziś tamtędy
I jutro tez będzie tam śmigałAdaś napisał(a):faktycznie śmigałem dziś tamtędy

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
dokladnie tak ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pozdrówki dla właściciela czerwoniutkiej MX3 która śmigała wczoraj w kierunku Gdańska od strony Bydgoszczy. Ja wracałem właśnie do Bydgoszczy...ale nie wiem czy to jechał nią ktokolwiek z klubowiczów 
Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
Pozdrowienia dla kierowcy białej GD na podkładkach klubowych o nr (starych) WSI ........, widzianego dzisiaj ok. 8 na Woronicza (ja dreptałem na metro
)
Kto to był?
Kto to był?
klawy323 napisał(a):Jaksa napisał(a):I jutro tez będzie tam śmigałAdaś napisał(a):faktycznie śmigałem dziś tamtędyw drodze do mnie
No nie tylko on![]()
![]()
![]()
i sie spotkalismy
pozdrawiam zarówno Jarka jak i Klawego
Tez Was pozdrawiam.Adaś napisał(a):pozdrawiam zarówno Jarka jak i Klawego
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):Tez Was pozdrawiam.Adaś napisał(a):pozdrawiam zarówno Jarka jak i Klawego
Jak ja lubie jak sie mnie pozdrawia

POZDRO DLA WSZYSTKICH BLACK DEVIL 323
- Od: 24 wrz 2005, 17:39
- Auto: Mazda 323BG 1990r.
pozdrawiam wlasciciela zielonej 121 kaczuszki stojacej wczoraj w gdyni na chwaszczynskiej bodajze obok salonu seata i hondy, fajnie wyglada z przyciemnionymi szybami
DEVIL
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
- Od: 23 mar 2005, 16:42
- Auto: Citroen C5 ,Mazda 626GW 2,0FS było Pontiac TS3.8 , Chrysler leBaron2,2T intercooler , Mazda RX7 SA2
hura, hura
...w końcu mogę coś tu wpisać
a ja dzisiaj w al. Niepodległości widziałam Xionca Krzysztofa i to we własnej osobie, twarzą w twarz razem z jego kolegą
pozdrowienia

a ja dzisiaj w al. Niepodległości widziałam Xionca Krzysztofa i to we własnej osobie, twarzą w twarz razem z jego kolegą
pozdrowienia

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
ja dzisiaj widziałem Czypaka koło "ślizgawki" w swojej pięknej 323
brii tez widziałem , ale jego widzę co drugi dzień 
a ja pozdrawiam panią i pana z.. hmm.. niebiesko-fioletowej, swoją drogą, ciekawy kolor
, 626 na klubowych podkładkach, którą wyprzedzałam przed Jankami dzisiaj rano ok 7 na trasie Wwa-Łódź 

- Od: 20 wrz 2005, 16:06
- Auto: Mazda MX-5 NA 1.6
madalena napisał(a):a ja pozdrawiam panią i pana z.. hmm.. niebiesko-fioletowej, swoją drogą, ciekawy kolor zeby, 626 na klubowych podkładkach, którą wyprzedzałam przed Jankami dzisiaj rano ok 7 na trasie Wwa-Łódź usmiech
Rowniez pozdrawiam

Ale w Raszynie to ja Cie wyprzedzilem hihi
madalena napisał(a):hmm.. niebiesko-fioletowej, swoją drogą, ciekawy kolor
Mieni sie w fiolet ale i tak byl troche brudny