Kogo widziałem / widziałam
martinez napisał(a):tzn ze to ciebie widuje na skrzyzowaniu rzymowskiego z gotarda niebieska mx3??
Calkiem mozliwe bo praktycznie gdzie bym nie jechal to wlasnie przez to skrzyzowanie musze przejechac
A na Bartlomieja to tez czasem smigam, szczegolnie jak wracam z Top-Marketu
logimen a jechałeś może wczoraj późnym wieczorkiem na Ursynowie?
Widziałem niebieską MX-3 w lusterku ale ktoś ją przyblokował na prawym pasie
Zwolniłem i poczekałem, mineła mnie i pognała dalej nawet sie nie oglądając
Było to na Witosa(?) chodzi o przedłużenie mostu Siekierkowskiego, skręciła w prawo przy al.Lotników
Widziałem niebieską MX-3 w lusterku ale ktoś ją przyblokował na prawym pasie
Zwolniłem i poczekałem, mineła mnie i pognała dalej nawet sie nie oglądając
Było to na Witosa(?) chodzi o przedłużenie mostu Siekierkowskiego, skręciła w prawo przy al.Lotników
- Od: 20 sie 2004, 11:51
- Auto: Mazda 323F BA 2,5 V6 '95
Smart ForTwo 0,8 CDI '03
Mazda 6 GY 2.0 CITD '07
Mazda CX7 2.2 CITD '10
A ja witam serdecznie wszystkich po przerwie swiatecznej i pozdrawiam KrasiaKa, widzianego dzisiaj obok Fortu Wola kolo 15
Moze jechal na myjnie...
Dzieki uprzejmosci sympatycznego kolegi Stasika mialem okazje na wlasne oczy zobaczyc bialego Xedosa 6 2.0 V6 naprzeciwko muzeum FSO Norblin :O
Dzieki uprzejmosci sympatycznego kolegi Stasika mialem okazje na wlasne oczy zobaczyc bialego Xedosa 6 2.0 V6 naprzeciwko muzeum FSO Norblin :O
nor napisał(a):Wczoraj stojąc na ulicy Akademickiej widziałem przejeżdżającego Zulka, albo On mnie![]()
W każdym razie pozdrawiam.
Tak jest zgadza się i też pozdrawiam, choć dziś żałoba bo http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=21289[/i]
- Od: 14 wrz 2005, 11:16
- Auto: Mazda 626 GE(GLX) 1,8l 16V '95
Dzis ok 9:40 widziałem na Modlińskiej czerwona 323F BA rejestracja WOT z bardzo ładna panią kierownik
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pozdrowienia dla czerwonej mx5 z "lexusami" i zmrozonymi swiatlami z przodu widzianej dzis w katowicach na ul.Brackiej za skrzyzowaniem z Chorzowska ok 14.50
- Od: 10 sty 2006, 17:29
Ale to naprawde była chwilaKubutek napisał(a):Nawet sobie chwilę pogadaliśmy

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
A ja widziałam sympatycznego kolegę w srebrnej 323F BA, z którym pouśmiechaliśmy się do siebie wzajemnie dziś przed 17-stą na skrzyżowaniu Sobieskiego i Chełmskiej. Mignęło mi, że miał niebieskie podkładki klubowe, ale nie jestem tego pewna... Nie mam pojęcia, kto to był, ale i tak pozdrawiam 
- Od: 31 sie 2005, 21:38
- Auto: 323F BA 1.5 97r.
a ja pozdrawiam Farciarza , którego widziałem wczoraj ok 16.15 na wylocie z Bydgoszczy do Osielska nie daleko salonu Opla. ja akurat jechał do bydgoszczy. twoja madzia od razu rzuciła mi się w oczy 
- Od: 15 paź 2005, 22:09
- Auto: Mazda 5 Sport 2.0 benzyna
była: Honda Accord i-Ctdi Sport 2006r
Mazda 323C 1,5i
Tylko ?amra napisał(a):z którym pouśmiechaliśmy się do siebie wzajemnie

A Ja gosciłem dzisiaj u siebie w warsztacie prezesa Globi'ego i Adriana von POL4K
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
A ja pozdrawiam blizniaczke, MX3 czerwona na blaszkach EBE. Najpierw myslalem ze jakies lusterko na drodze sie pojawilo (identyczna z moja) ale za kiera byl ktos inny kto ladnie zamachal i za to pozdrawiam.
Pozdrowienia rowniez dla kierowcy czerwonego mx3 (znow taka jak moja) ktorego spotkalem pod McDonaldem jakies 2 tygodnie temu... mruglem mu swiatelkami i podjechal... pogadalismy troche i wiem ze jest ze Szczercowa. Pozdrawiam serdecznie wszystkich kierowcow mazd (a jest ich bardzo duzo chociaz nikt z klubowiczow)
Aha i dawno dawno temu jakas 626 stala na swiatlach przedemna i dostalem eska "zapnij pasy"
POZDRO MISIEK
Pozdrowienia rowniez dla kierowcy czerwonego mx3 (znow taka jak moja) ktorego spotkalem pod McDonaldem jakies 2 tygodnie temu... mruglem mu swiatelkami i podjechal... pogadalismy troche i wiem ze jest ze Szczercowa. Pozdrawiam serdecznie wszystkich kierowcow mazd (a jest ich bardzo duzo chociaz nikt z klubowiczow)
Aha i dawno dawno temu jakas 626 stala na swiatlach przedemna i dostalem eska "zapnij pasy"
Speed it's all I need
- Od: 29 gru 2005, 13:36
- Auto: mx3 1.6 DOHC wolne :(