Tutaj się witamy
no Loczek gratulacje – witaj 

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
witam wszystkich,pierwszy raz piszę bo świeży ze mnie uzytkownik:)
dowiedziałem się o stronie i klubie od kolegi, który od 7 lat jest posiadaczem Madzi:)
pozdrawiam wszystkich
dowiedziałem się o stronie i klubie od kolegi, który od 7 lat jest posiadaczem Madzi:)
pozdrawiam wszystkich
-
Gość
Ello
Szukałam czegoś do mojej nowo zakupionej mazdeczki i... trafiłam na forum.
Jako nowicjusz może nie za wiele pomogę... Pozwolicie,. że na razie będę wysysać jak pijawka (?)
Pozdrowionka dla wszystkich właścicieli tych milusich japończyków:]
Szukałam czegoś do mojej nowo zakupionej mazdeczki i... trafiłam na forum.
Jako nowicjusz może nie za wiele pomogę... Pozwolicie,. że na razie będę wysysać jak pijawka (?)
Pozdrowionka dla wszystkich właścicieli tych milusich japończyków:]
"Dopiero widząc cel mamy siłę, by ku niemu podążać..."
- Od: 2 sie 2006, 21:22
- Auto: mazda 121 1,3 16V '92
raszpelka witamy
Noooo, takiej prośbie z ust kobiety nie wolno odmówić
raszpelka napisał(a):Pozwolicie,. że na razie będę wysysać
Noooo, takiej prośbie z ust kobiety nie wolno odmówić
hohoho, a nas ciągle przybywa
witamy serdecznie 

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Witam serdecznie użytkowników tego forum!!
Mam zamiar kupić w marcu 2007 roku Mazdę 323F BA 1.5 16V najlepiej z 97 roku. Jadę wtedy do pracy za zachodnią granicę i tam zamierzam ją kupić.
Obecnie jestem użytkownikiem Opla Kadetta c14nz, a zarazem klubowiczem KTK (Kadett Tuning Klub)
Na forum zarejestrowalem się,aby Mazdę poznać bliżej :–)
Myśle,że później będzie mi ją łatwiej ocenić przed zakupem.
Pozdrawiam forumowiczów!!
Mam zamiar kupić w marcu 2007 roku Mazdę 323F BA 1.5 16V najlepiej z 97 roku. Jadę wtedy do pracy za zachodnią granicę i tam zamierzam ją kupić.
Obecnie jestem użytkownikiem Opla Kadetta c14nz, a zarazem klubowiczem KTK (Kadett Tuning Klub)
Na forum zarejestrowalem się,aby Mazdę poznać bliżej :–)
Myśle,że później będzie mi ją łatwiej ocenić przed zakupem.
Pozdrawiam forumowiczów!!
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Witaj
poszukaj lepiej 1.8
metha napisał(a):Mam zamiar kupić w marcu 2007 roku Mazdę 323F BA 1.5 16V najlepiej z 97 roku
poszukaj lepiej 1.8
Grzyby napisał(a):Noooo, takiej prośbie z ust kobiety nie wolno odmówić
świntuch
Załuję, że nie trafiłam tu wcześniej; nie popełniłabym wtedy kilku błędów przy kupnie autka...
"Dopiero widząc cel mamy siłę, by ku niemu podążać..."
- Od: 2 sie 2006, 21:22
- Auto: mazda 121 1,3 16V '92
Witam wszystkilch
Jestem Krzysiek mam 25 lat. Posiadam Mazdę 626 2.0 TD Comprex w wersji limitowanej Adagio sprowadzonej z Francji (przebieg 180tkm). Jak wynika z dokumentacji jestem jej drugim właścicielem a pierwszym w Polsce. Wybór dość przypadkowy ale mam nadzieje, że udany. Oczywiście nie obyło się bez pierwszych przejść czyli regreneracji Comprexu w Puławach ale narazie wszystko ok( i oby tak zostało).
Na forum trafiłem szukając info o mazdach na necie.
Pozdrawiam.
Jestem Krzysiek mam 25 lat. Posiadam Mazdę 626 2.0 TD Comprex w wersji limitowanej Adagio sprowadzonej z Francji (przebieg 180tkm). Jak wynika z dokumentacji jestem jej drugim właścicielem a pierwszym w Polsce. Wybór dość przypadkowy ale mam nadzieje, że udany. Oczywiście nie obyło się bez pierwszych przejść czyli regreneracji Comprexu w Puławach ale narazie wszystko ok( i oby tak zostało).
Na forum trafiłem szukając info o mazdach na necie.
Pozdrawiam.
- Od: 13 sie 2006, 11:22
- Auto: Mazda 323 '99 BJ 1.8